Jelentkezz be Regisztrálj
Villapark Vértes Maraton | Várgesztes
Írta 2012. május 15. - 23:19
Írta 2012. május 15. - 23:14
Pontosan, ez a ket eset szurt szemet!
Ahol volt egy vastagabb avaros rész, ott mondta az egyik apacs lány hogy tele van a f...a velünk.
Írta 2012. május 15. - 12:41
Volt egy vízmosás szerû túristaút lefelé , amolyan fék nélküli , ahol agy nagyobb család , vagy csoport jött felfelé , na ott éreztem azt , amirõl írsz.Ja , meg az aszfaltos tempós síkon az egymás mellett közlekedõ papucsos-biciklis házaspárnál.
Írta 2012. május 15. - 09:43
Ilyen program pl.: dashware.
Én kb. ötször-hatszor átkonvertálom mire a kívánt adatok szerepelnek a feliratba. A programok: GPSBabel, Jegyzettömb, Excel, MapSource, Subtitleworkshop, Virtualdub. Tervben van egy leírás róla.
Ez a dashware tetszik! Kösz! Ha össze tudom hozni a kameraképet és a bringás óra által gyûjtött adatokat, meg se hackelem, hanem megveszem. :-)
Írta 2012. május 15. - 08:26
Ilyen program pl.: dashware.A sebesség-távolság-magasság adatokat hogy tetted be a gps trackbõl? Hogy "szinkronizáltad" a feliratot a képhez?
Én kb. ötször-hatszor átkonvertálom mire a kívánt adatok szerepelnek a feliratba. A programok: GPSBabel, Jegyzettömb, Excel, MapSource, Subtitleworkshop, Virtualdub. Tervben van egy leírás róla.
Írta 2012. május 15. - 07:43
Írta 2012. május 15. - 06:11
Sziasztok! Ár - érték arányban az egyik legjobb verseny, gratulálok a szervezõknek! Kedvezõ elõnevezés, korrekt rajtcsomag, nagyon jó - kihívásokkal tûzdelt izgalmas pálya, szerintem korrekt jelölés, megfelelõ számú itató és a célban remek etetõ. Köszönet azért, hogy van egy csapat aki azon (is) fáradozik, hogy a magam fajta hobby versenyzõ a hétvégén ilyen színvonalú megmozdulásson vehessen részt. Jövõre veletek ugyanott! Attila
Nem kell jövõig várnod, gyere a Gerecsére, azt is ezek a srácok szervezik!
Írta 2012. május 15. - 06:08
Nekem megvannak.Látom új honlapja van a tktk-nak és ott nem elérhetõ még.ha kell írj privit és küldöm.
Például itt: tavalyi eredmények.
Köszi
Írta 2012. május 14. - 23:29
Masnak is feltunt, hogy mas esetben a turistak olyan szurkolast levagnak, hogy az ember egy vilagkupan erzi magat, itt meg ugy erzodott, hogy a legszivesebben leloktek volna a bicajrol egy-ket esetben?
Volt egy vízmosás szerû túristaút lefelé , amolyan fék nélküli , ahol agy nagyobb család , vagy csoport jött felfelé , na ott éreztem azt , amirõl írsz.Ja , meg az aszfaltos tempós síkon az egymás mellett közlekedõ papucsos-biciklis házaspárnál.
Írta 2012. május 14. - 23:14
Ha "nagyban" nézed a képet, alatta van az idõ perces felbontásban.
J
Igen, nem figyeltem! Köszönöm a képet!
Race, no Rest!
Írta 2012. május 14. - 23:03
Rutintalanság:A szalagok és a nyilak a fán vannak , nem a földön.
Annyira le akartam elõzni az elõttem lévõt (minden esetben sikerült is) , hogy követtem a rossz irányba.
Gyökérség :Egy ideje már nem láttam szalagot , mire leesett , nem stimmel valami.
A túristákon teljesen ledöbbentem.Eddig azt gondoltam , hogy az egy fõre esõ bunkók ,stb. száma Bp.-en és környékén van. Kezdem kicsit átértékelni.Láttam megfordított nyilat is egy csiki-csukis résznél.Szánalmasan "jó fej" volt az illetõ.Mindegy Én így is nagyon jól éreztem magam , különösen a célban a Bringabandás süti-pogi sátorban.
Írta 2012. május 14. - 22:53
??? Az meg hogy?
Én/Mi több helyen is majdnem eltévedtünk. Turisták kártékony munkáját sajnos csak több szervezõvel lehet kivédeni. Mivel ez a faktor játszik, nehéz megítélni, mi az ami a "jó szándékúak"-nak köszönhetõen nem volt jól látható, és mi az ami nem lett jól jelölve.
Rutintalanság:A szalagok és a nyilak a fán vannak , nem a földön.
Annyira le akartam elõzni az elõttem lévõt (minden esetben sikerült is) , hogy követtem a rossz irányba.
Gyökérség :Egy ideje már nem láttam szalagot , mire leesett , nem stimmel valami.
A túristákon teljesen ledöbbentem.Eddig azt gondoltam , hogy az egy fõre esõ bunkók ,stb. száma Bp.-en és környékén van. Kezdem kicsit átértékelni.Láttam megfordított nyilat is egy csiki-csukis résznél.Szánalmasan "jó fej" volt az illetõ.Mindegy Én így is nagyon jól éreztem magam , különösen a célban a Bringabandás süti-pogi sátorban.
Írta 2012. május 14. - 12:30
Én így láttam ezt a szuper kis versenyt!Gondoltam megosztom veletek ezt a kis videót amit tegnap sikerült megvágnom.
Aki ott volt az felidézheti milyen volt a pálya.Aki 1 körre ment az lehet,hogy legközelebb két körre megy,vagy ha nem indult hát legközelebb kedvet kap hozzá,és nekivág.
II.Villapark Vértes maraton 55 km - YouTube
Írta 2012. május 14. - 11:10
??? Az meg hogy?"gyökérségem" az oka..
Én/Mi több helyen is majdnem eltévedtünk. Turisták kártékony munkáját sajnos csak több szervezõvel lehet kivédeni. Mivel ez a faktor játszik, nehéz megítélni, mi az ami a "jó szándékúak"-nak köszönhetõen nem volt jól látható, és mi az ami nem lett jól jelölve.
Írta 2012. május 14. - 10:44
Szia!
Azt szeretném kérdezni, a 47. és 119. képek mikor készültek? Szerelés idõmre vagyok kíváncsi.
A 47. 2012.05.12. 11:00, a 119-es 2012.05.12. 11:13.
Ha "nagyban" nézed a képet, alatta van az idõ perces felbontásban.
J
Írta 2012. május 14. - 10:12
Sziasztok!
371 kép került fel a versenyrõl
Jani
Szia!
Azt szeretném kérdezni, a 47. és 119. képek mikor készültek? Szerelés idõmre vagyok kíváncsi.
Race, no Rest!
Írta 2012. május 14. - 09:43
Írta 2012. május 14. - 09:28
371 kép került fel a versenyrõl: Nutrixxion fotók
Egyelõre még logókkal, sajnos sok munka van velük.
Gratulálok a szervezõknek és a versenyzõknek egyaránt, mi is nagyon jól éreztük magunkat!
Köszönjük a sok érdeklõdõt a sátrunknál, remélem mindenkinek ízlett a rajtcsomagbeli energiaszelet!
Jani
Írta 2012. május 14. - 08:11
Nagyon jó verseny volt, szeretem ezt a pályát! Köszönet érte a szervezõknek!
Miszi csinált pár képet, plusz van egy onboard videó a középtávról.
Például itt: tavalyi eredmények.
A sebesség-távolság-magasság adatokat hogy tetted be a gps trackbõl? Hogy "szinkronizáltad" a feliratot a képhez?
Írta 2012. május 13. - 18:11
Miszi csinált pár képet, plusz van egy onboard videó a középtávról.
Például itt: tavalyi eredmények.Köszi, a tavalyi eredmények meg vannak még valahol?