Hosszú távon SS kategóriában a Sesame Trade kft. felajánlásával, az 1.helyezett egy kupát vehet át!!! Reméljük a harc így még élesebb lesz!!!

Üdv,
Buzso
ebike-al esetleg nem indul valaki ? azt neki is legyen külön kategóriájaSzervezõ Urak!
2 kérdésem lenne!
1. Sikerült e a singlespeed "kategóriával" megállapodásra jutni a rendezõ sporikkal?
2. Ha igen akkor mit tanácsolnátok a Singlespeed-es embereknek, hogyan nevezzenek hogy meglegyen az értékelésük majd?
Köszönettel: Grig
+2 fõ!
Egy kis levezetés, próbatétel... Eddig topmaraton rövidek mentek csak, de valahogy az ottani rövid és a közép közötti távot (szintet) éreztem volna sajátomnak... és íme! (meg az új tárcsát is be kell koptatni rendesen... az alföldön nehézkes)
Fater is érdeklõdött volna, de a pontok miatt nem akart idén kísérletezni közép távon.
Úgy hogy sok sikert a szervezõknek, jó idõt nekünk, versenyzõknek!
Egyébként elõnevezés még él? Csak mert az elsõ oldalon írtak szerint okt. 4-ig lehet elõnevezni, de Balu tegnap is ajánlotta/d/ az elõnevezést.
No és még valami. Onnan Bp-re (csak visszafelé csomagokkal és bringa nélkül jönnék) vállal valaki fuvart benzinköltség hozzájárulásért cserébe? Nem biztos, hogy szükségem lesz rá, de valószínûleg úgy kevésbé lenne megõrülés a vasárnap szegény faternak aki utána még haza vezet Szegedre és onnan ki Graz-ba.
(le kell szoknom a sok hülye szmájliról...)
ennel az elonevezesnel - mi van, ha elonevezek, de nem tudok ott lenni, es nem fizetem be a dijat?
ennel az elonevezesnel - mi van, ha elonevezek, de nem tudok ott lenni, es nem fizetem be a dijat?
volt ott nyáron is víz
Ööö, biztos hogy Mátyáskútnál van víz? Én jártam ott nyár elején, és nyár végén is, de vizet nem láttam.
Ööö, biztos hogy Mátyáskútnál van víz? Én jártam ott nyár elején, és nyár végén is, de vizet nem láttam.
hamar ki fog derülni hamar mennyire lesz vizes a versenyÖöö, biztos hogy Mátyáskútnál van víz? Én jártam ott nyár elején, és nyár végén is, de vizet nem láttam.
Ha esetleg valaki VÍZ vételi lehetõséget keres, két helyen lehetséges Mátyáskúti forrás és Szépilonka Forrás
Azért én óvatos lennék az esõvel kapcsolatban, mert a völgyekbe nem süt be a Nap, és nehezen száradnak ki. Persze sár gumi nem fog kelleni
Meglátjuk mennyi fog hullani, lehet semmi említésre méltó.
A hideg (10 C) sokkal rosszabb lesz.
A hosszú távra nem terveztünk frissítõ pontot, mint a másik távra sem. egyéb okok miatt is.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy