Pedig bóklásztam arra is, de csak egy meredek lejtõt találtam, az a villapark kerítéséhez vezetett hátra a házak mögé, szörnyû nagy gazba...

Majd a verseny elõtt bejárom az elsõ kör végét, onnan látni fogom talán hol jön be a másik.
Szia
gllo said
Ma is (09.02.) mentem 1 karikát a pályán, csak megfordítottam a köröket, elõször a második, majd az elsõ-kör. Hát érdekes volt, a múlthetihez képest az elsõ-kör késõbbi teljesítése belõlem sokkal többet vett ki. Én biztos megfordítanám a hosszútávnak, az biztos. Na majd jövõre.
Egyébként pedig hatalmas köszönet BuZso-nak és Balu-nak !!!!! A pálya szépen ki lett takarítva, gondolom megdolgoztatok vele![]()
Ezen már nem fog múlni.
A pálya elsõ körének jelölése példás, ilyet, ennyi szalagot, festést eddig csak Nagykovácsiban láttam...
Viszont a második körben a Szép Ilonkát követõ mászás után elfogytak a jelölések, semmi, egészen Mátyás kútig. Néha totojáztam kicsit, hogy most akkor merre, pedig a múlt vasárnap együtt voltunk, mégis.
- a zöld mikor kiér a széles dózer útra, ott kb. 50 m után van egy jobbos (erre megy a zöld tovább) de nincs jelezve hogy egyenesen kell menni lefele a széles úton, nem a zöldön
- a másik pedig az említett mászás után ( ahol a kék kereszt és a piros elmegy jobbra) a nyomvájús föld úton kell tovább menni a domb tetõn található rétig és ott balra, onnan a O. Kéket kell keresni
-Szarvas kút utána O.Kékrõl, a Pirosra, onnan a "bobpályán" még kb. 500m, majd éles balos után rövid mászás után vissza a Kékre és jobbra innen Mátyáskút
Tudom, hogy ki lesz jelölve rendesen itt is, ezt inkább csak azok kedvéért írtam akik addig járkálnak a pálya nyomvonalán.
Viszont egy kis segítség kellene: a befutót nem találtam meg !
A köves DH után balra és vissza ugyanazon a nyomon amin a második körre kijöttünk??? Más utat nem találtam...
Ha valaki megírná megköszönném.
Jó kis pálya ez !!! nah.
kzkvh2 said
Most olvasom, hogy egészen szuper lesz az idõ. Péntekig. Aztán meg jön a dagonya.
A Buda maratonnal együttvéve ez jól keretbe fogja foglalni az évemet
De azért még reménykedek...
TripleB said
Tehát a hosszún indulsz?
mephisoft said
Szia!
Az email cím a GPX-hez: ferenc pont pataki kukac freemail pont hu - elõre is köszi!
> Vérteskozmától jobbra kell tartani és vissza Várgesztesre követni a kék aszfaltfestést
Ha jól értem akkor a középtáv nem megy be Vérteskozmára, hanem tõle délre / a szélén halad el, a rövidtáv pedig ráfordul a falu fõutcáján - itt a kék jelzés az aszfalton - azután a falu túlsó végétõl Várgesztesig már nem aszfalt. Jól értem?
Kezdem elhinni, hogy ezen tényleg elengedhetjük a gyerekeket
arn said
Tehát a hosszún indulsz?jah arra gondoltam, hogy vmi nagyon eros terep, azert rovid.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
paniko said
Szia!
Családi futamra kik nevezhetnek? Papa mama gyerekek? Tekerõs vagy üléses gyermek is jó?
arn said
mennyire durva a palya (fura, hogy ilyen rovid)? a kozepso szint erdekelne
kb annyira vagyok kalibralva.
mephisoft said
Van valakinek egy megosztható GPX (vagy bármi más emészthetõ) track-je a pályáról? A hétvégén esetleg elmennénk a gyerekekkel bejárni a rövid pályát, mert elõzetes bejárás nélkül nem merjük õket egyedül elengedni (mert közben mi szülõk mennénk a közép illetve hosszútávon). Vagy már annyira tuti a jelölés, hogy már most sem lehet eltévedni? A rövid és középtáv elágazását hogyan jelöltétek? Ha szalagoztok, akkor nem lehet, hogy vicces emberek átszalagozzák a pályát? Ilyesmi idõnként sajnos elõfordul.
LustaTömzsi said
A pálya necces részeit ma kitakarítottuk és kivágtuk a fákat, 99.99%-ban tekerhetõ végig a pálya, a Vértes Maraton | Facebook oldalra hamarosan felkerülnek a takarítási munkálatok képei is. Szusszanásnyi türelmeta 2. korhoz a kiegészítõ felszerelést itt lehet beszerezni:
Piggy - Hegymászó felszerelés kölcsönzés 20% kedvezménnyel
tete007 said
A 2. kör jelölése ma részben elkészült. A többi részét holnap tudjuk már csak megcsinálni. Kék festék és szalag! De ne szedjétek le!!mért olyan élvezetes lesz? :-D
de írjatok fel légyszi ha ki van jelölve az is rendesen mert kíváncsi vagyok arra is.
Fecske7 said
A rövid táv körét - ez az elsõ kör csonka köre, azaz könnyített, pont emiatt - nyugodtan bevállalhatjátok, nincsen benne durva terep. Ha tartjátok a 90-s pedálfordulatot, akkor minden az emelkedõkkel nem lesz gond, a lejtök pedig abszolválhatóak!Sziasztok!
A rövid távról nem találtam infót. Tudtok segíteni?
Sok benne a terep és a lejtõ? Még csak ismerkedünk az SPD-vel, szóval ha kezdõbarát a kör, akkor tennénk egy próbát.
A családi kategória mit takar? Kell hozzá gyerkõc is?
montimi said
IGEN-IGEN igaz!szerintem bevállalható kezdõ montisnak is, ha el akarod kezdeni akkor itt a helyed
szerintem dugó nem lesz az elején sem és senkinek nem leszel útban sem
nincs benne olyan veszélyes rész , hogy egy kezdõ ne tudna végig menni rajta
legfeljebb egy-két kisebb puklit nem fogsz tudni kitekerni
jól látható, világos erdõ
de mint minden montipályán, figyelni kell