Itt vannak az összesített eredmények:http://www.tempospor...ad/2011_thm.pdf
Viszont a csapat eredmény számolás nagyon furcsa, ha csak a kettõ legjobb csapattag eredménye számít, akkor minek a többi kettõ? Akkor végül is duó az eredmény. Szerintem legalább három csapattag idejét kellene összeadni minden nap, hogy valóban csapateredménynek lehessen hívni. Így semmi értelme. Vagy rosszul gondolom, mi a véleményetek?
Zoli ezt most iszonyatosan rosszul gondolod! Nekünk ott a helyszínen nagyon sokan mondták, ha tudják hogy így lehet csapatban menni akkor, õk bizony úgy neveznek. A csapat lényege az összetartás, és hogy a csapat számára a legjobb taktikát megtaláld. A versenyen 5 csapat volt, és mindegyik tök más taktikával ment, és ez abszolút nem volt hasonló a duóhoz. Volt 2 chip aminek végig kellett érnie. a Merkaptosok ha jól vettük észre mindennap végig mentek mindannyian, talán 3-an voltak, a chip végig ért. A talpon sielóknél, meg a vegyes csapatnál is egy ember mindeig végig ment a másik kettõ a váltó ponton váltott, így az is megtudta csinálni, aki esetlegesen nem bírja a 100kilit ennyi szinttel. A Fonnyadt Makkok elsõ nap mind a 4-en végig mentek, de a chipet mindig az vitte aki jobb erõben volt, így a pályán is cserélgették, a második és harmadik nap váltott mindegyik ember, és felosztották egymás közt a pályát, pl az egyik cspattagot a sípálya alatt amásikat a sípályán váltották, hisz a chipnek kellett csak végig érnie, a váltópont meg arra szolgált, hogy ida a rendezõség (köszi Breki) kivitte a váltó embert! A 4. nap mindegyik Makk végig nyomta. Nálunk a Káosznál még kavarósabb volt a taktika, mert elsõ nap a két erõember végig tolta a pályát, a másik kettõ, hogy szokja, meg mint egy kísérõ kamion ha bármi gond van tudjon segíteni elment a váltó pontig. A 2. nap mivel egy emberünk hazament, az erõsebb ember végig ment, a másik kéttõ váltott a Kékesen, de taktikai okból, aki felmászott a hegyre késõbb lement, na meg azért is hogy élvezze, és ez volt a szerencse mert én úgy felütöttem a hátsót hogy szétszakadt a külsõ, így vissza passzoltama chipet, és õ végig vitte, míg én békanyálon lecsorogtam a hegyrõl. A 3.nap az erõs végig ment mi megint váltottunk Felsõtárkányban, mellékesen, megjegyzem hogy aki az elsõ szakaszt vitte kétséges lett volna hogy aznap végig is ért volna technikai meg fizikai okokból. 4. napra meg ketten maradtunk és ketten nyomtuk végig a pályát.
Egyszóval a csapatoknak meg a taktikának nagyon is sok értelme van.
Ellenben többek is mondták hogy a duóknak ebben az értelemben nincs értelme. Ott van két egyéni versenyzõ aki végig megy. A legkevesebb esetben maradtak egyben a duók, mindenki ment egy idõt és összeadták. Máshol ez úgy mûködik hogy nem hagyhatják el egymást a duók. Ellenben a 2 személyes váltó már nem lenne rossz ebben az értelemben, vagy ha a duó rosszabbik emberének eredményét néznék csak mert úgy máris tényleg duó!
Kicsit néha a pályahosszakkal voltak gondok, hosszabbak voltak mint a kiírás, meg jöt egy emelkedõ a végén amire senki nem számít, illetve a nyamvadt szántóföldeket kellene elfelejteni, mert az 30 fokban kegyetlen és tekerhetetlen!
Egyébként a versenyrõl csak superlativusokban, zseniális, és jövõre is mennénk, de más okból sajnos asszem nem tudunk, de majd meglátjuk. De minden rövid középtávos magát gyengébnek tartóbb bringásnak is javaslom szedjetek össze csapatot, és végig lehet csinálni, ha mi megtudtuk, pláne én csapatban akkor bárki.