Nem kell végig tolni. Még én is bírtam tekerni. :-)
Fantasztikus volt! Ki ne hagyd!
Anna meg az a fajta aki nekiáll tolni a bringát. Nem kell szó szerint érteni.
Nem kell végig tolni. Még én is bírtam tekerni. :-)
Fantasztikus volt! Ki ne hagyd!
Ha egyszer elindulok, akkor végig tolom. Ami jövõre lesz:)
Én is nagyon szeretnék ott lenni. Nagy buli lehet. Paul sem panaszkodik. Tetszik neki az útvonal, de azt mondja nagyon kemény.
Anna, ha csapatban mész, akkor 50 km után válthattok.
Most beszéltem Dantéval.
Pontos adatot nem tudott, de kb. 97km volt a táv és kettõezer-egynéhányszáz szint volt a mai szakaszon. Dósa Eszti és Blazsó Marci nyerték a mai napot is. (Eszti párosban indul, nincs szóló nõi kategória) Dante szerint jó szakasz volt, gondolom azért is élvezte, mert mára gyógyult ki az egy hete tartó bélproblémáiból és végre tudott rendesen tekerni. Ma is valami strandon vagy mellette van a tábor, már ettek, pancsiztak, de sokan vannak még a pályán, egyre nõnek az idõkülönbségek. És ami a legfontosabb, Dante szerint le a kalappal a rendezõség elõtt, elégedett mindennel. Értitek? A Dante ezt mondta! Aki mindig morogni szokott és külföldi versenyekre hivatkozik. Jövõre, ha beledöglök is (márpedig belefogok:D), ott a helyem. Eredmények gondolom akkor lesznek, majd ha mindenki beért.
És ami a legfontosabb, Dante szerint le a kalappal a rendezõség elõtt, elégedett mindennel. Értitek? A Dante ezt mondta! Aki mindig morogni szokott és külföldi versenyekre hivatkozik. Jövõre, ha beledöglök is (márpedig belefogok:D), ott a helyem.
"Kicsit" változott azóta a pálya.
De igen (egyébként tudom mikor kell matematikai mûveletek végezni azzal amit mond ). De nem véletlenül írta ugyanezt Zoli is...