Miért, volt aki eltévedt? :-)Illetve egy rendes, eltévedésmentes szintrajzot és egy GPS-el mért útvonalat térképre rakva szívesen megnéznék.
Van valakinek olyan?
Azt hiszem tudok szerezni tracket este.
Miért, volt aki eltévedt? :-)Illetve egy rendes, eltévedésmentes szintrajzot és egy GPS-el mért útvonalat térképre rakva szívesen megnéznék.
Van valakinek olyan?
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Kedves THM sporik!
Emlékeztek még, én vagyok a hit-es singlespeed-es emberke.
Összeállt az elsõ 3 nap élménye amit egyesével beraknék. Ha túl sok vagy nem teccik akkor állítsatok le. :- )
Tehát a bevezetõ és az elsõ nap:
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Na ja, meg a fa szállító kamion az sem smafu!
És a belógó szederágak? Az tán smafu? 1-2 még okés, na de vagy 400?
srácok! (H.Zoli és Sengakov) ha lehet kérni inkább a versenyrõl beszéljünk. Toljátok az élményeket ha van, vagy sztorikat amiket hallottatok de ne az egymás elleni szájkarate menjen ha lehet kérni! Olyan jó volt ez a négy nap, a fórumon nem azt szeretném olvasni, hogy osztjátok egymást.
Vegyetek példát kasza-ról, olyan beszámolót írt, hogy egy szó nélkül felülnék holnap a bringára és letekerném a távot ha kell fordított irányba!
Én pl. keresem a fényképeket, hogy eltehessem emlékbe és mutogathassam minden bringás ismerõsömnek, hogy milyen állat volt és hogy kedvet csináljak nekik jövõre! tessék, lehet szemezgetni. : Picasa Web Albums
Pár konstruktív javaslat a szervezõknek, hogy jövõben még jobb lehessen:
-Pénzdíjat csak az abszolút helyezetteknek adnék, de ott az elsõ 6-10-nek. Láttam a célban pár szóló versenyzõt olyan szomorún ücsörögni, holott összetettben 4-5 órával jobban mentek, mint sok díjazott...lehet csak velem van így, de én ezt baromira sportszerûtlennek és igazságtalannak éreztem.
-Beszólítást szintén abszolút sorrend alapján. Annak semmi értelme, ha mindig megelõzöm az elsõ 500 méteren ugyanazt a 20 embert a susnyában, s engem is megelõz másik 20 ember, akik a sors iróniájából nem lettek beszólítva. (például master 4. hely nem volt, holott az volt a legdurvább mezõny, s olyan kategóriák meg be voltak, ahol volt 2 induló...)
-A duókat kötelezném az együtt haladásra, a legtöbb duó két szólóversenyzõként mûködött. (sõt, jelen helyzetben a duóknak értelmét sem nagyon látom)
-Mindenképpen kell meleg vizes zuhanyozó - ez így nyáron, jó idõben, jó volt, de 10 fokban, esõben, már korántsem lett volna vicces.
-Fetzer Robinak össze kell dobnunk egy damilos fûkaszára és egy metszõollóra valót.
-Pólót (mezt) csak a végén adnék, s be lehetne vezetni a színes pólókat, mint a többi többnaposon (sárga az összetettben vezetõnek stb).
-Dénesnek a Devianton igaza van - nem szégyen berakni aszfaltot, hogy ne kelljen 10 km-eket a szántásban csapatni. (ez esõben nem lett volna vicces)
-Nagyon, nagyon hiányzott a frissítõpontokon a kóla, vagy bármilyen koffeintartalmú cucc. Szerencsére Zerge megszánt.
-Egyszer és mindenkorra el kellene kerülni a reggeli 30 perces rituálét a WC elõtt a sorban állással. Kell Toi-toi, ha nem elég az infrastruktúra. (már most sem volt elég, nagyobb mezõnynél fõleg nem lesz)
-Szigorú kempingszabályzat kellene. Döbbenet, hogy vannak, akik éjfélig pofáznak, s nincs az a füldugó, ami ezen segítene. Beszélgetni nem csak a sátorban lehet, arrébb illett volna sétálni.
No, ezek csak javaslatok, nem fikázás, lehet megfogadni, vagy rugdosni érte.
Úgy látom egy vödörben ülsz és csak a saját mondókád visszhangzik a fejedben!
1, Azt hiszem, nálam jobban kevesen drukkoltak ennek a versenynek a sikeréért.
2, A nem a versenyt kritizálom, hanem a csapatértékelés módját furcsállottam.
3, Azok a "gyengébbek" csak önsajnálatból hiszik magukról, hogy azok, egyszerûen le sem akarják tekerni a távot. Sajnos ez az igazság, bárhogy is fáj neked. Nem érzem magam erõsnek, de napi 50km-t 1000 szinttel bármikor megyek 4X egymás után.
Példaképnek ott vannak Bocáék, nem azok a kimondott ultraversenyzõk a párjával,mint ahogy a Hudák Szilviék sem. Szilvi fél napokat töltött a pályán, de végignyomta. Esetleg megnézheted a nõi párosokat is, a Virágoknál (õket ismerem) egy master1 és egy master2-es korú tök amatõr versenyzõ nyomta le a távot.
Nem tudom mivel foglalkozol, de ne hidd azt, hogy mindenki, mindig akkor megy szabadságra, amikor neki úgy tartja kedve
A pirossal kiemelt résznél nem érzel egy kis ellentmondást?
Ezt a fotós dolgot nem értem, megmagyarázhatnád.
És megnyugodhatsz, jövõre, ha a fõnököm és a térdem is úgy akarja (nincs mit szépíteni, vén f@sz vagyok;)), akkor a párommal (neki is térd függõ a dolog) végig megyünk duóban, ha fél napokat töltünk a pályán, akkor is. Pedig mi sem vagyunk hosszútávosok, sõt még erõs középtávosok sem. Vagy megyek szólóban, úgy sem lesz lassabb és legalább lesz aki feltartja a záró motorost.
Tanulj meg olvasni, semmiféle lenézés nem volt, a verseny értékelésével nem értek egyet.
Pont.
És a belógó szederágak? Az tán smafu? 1-2 még okés, na de vagy 400?
Drága Zolikám, Kriszta simán végigtolja neked majd elfogadtatunk egy 7.5t -ás kategóriát
Dante, arról a részrõl elmondták a rajtban hogy szándékosan hagyták úgy. Direkt azért hogy ne száguldozzál! Te meg csakazértis! Na jó, az tényleg szívatás volt!És a belógó szederágak? Az tán smafu? 1-2 még okés, na de vagy 400?
Picasa _Alex_
Gratulálok!Mielõtt én is kapnék, az össze napot végigtoltam, egész tûrhetõ eredménnyel a defektek ellenére!
Mivel az utolsó hsz-em végére odaírtam, hogy pont, nem kívánok már érdemben hozzászólni, de azért megtisztelõ, hogy "drága Zoli"-nak nevezel.Mielõtt drága Zoli engem osztana,
Másfél éve, 53 évesen ültem elõször montira, mert muszály volt. Korábban csak gyerekként bringáztam (elmentem a kocsmába borért, pékhez kenyérért vagy csak úgy csapattam egyet a gáton). Ha nem indulhatnék versenyeken, nem lenne erõm rendszeresen tekerni. Tudom, hol a helyem. Rajtnál a végére állok, a gyorsakat elengedem, de ugyanazt a pályát teljesítem, mint a "profik". És nagyon élvezem.
A két fiam tizenéve nyomják montival. Az elsõ versenyeiken (mikor még a Duna maraton a budai várból indult) még az utolsó beérkezõket is ünnepelték. Értem én, hogy az idõ pénz, de a mostani egynapos versenyeken lehangoló az elbontott célba érkezni. Ezért nem indulok hosszún.
Fantasztikus volt ez a 4 nap, minden pillanatát élveztem. Köszönöm a szervezõ-bonyolító gárdának. Nagyot alkottak, és remélem, hogy tartósat, maradandót is. Ki nem hagynám jövõre sem, és jövõre már a fiaimmal együtt indulunk. (Persze most is végig velem voltak, végig hárman ültünk a bringán, de csak én tekertem. Ahhoz képest egész jó idõket nyomtam. )
Egyedül nem merek terepen edzeni, csak a versenyeken jutok terepre. Most volt a terepbõl habzsi-dõzsi! Sose gondoltam volna, hogy ilyen emelkedõket megtekerek, vagy legurulok ott, ahol még lenézni is csak fél szemmel mertem. Mit legurultam, versenyt száguldottam!
Fantasztikus volt minden. Imádtam a kis falvak szurkolóit, a rezesbandával kísért frissítést, még az én perverzen válogatós igényeimnek is megfelelõ ellátást. Szinte már hiáyzik az ágyúlövésre rajtolás, úgy hozzászoktam.
És mennyit tanultam! Már tudom, hogy a kompressziós zokni nagyon jó dolog, a neogranormon életet menthet, és tudom, milyen a kígyóharapás defekt. Megtanultam, hogy defekt szerelés után visza kell akasztani a féket, és ha a gyorszárat nem szorítom vissza, akkor abból bukfenc lesz.
És úgy jó célba érni, hogy a cél még áll, és még szurkolnak. Mert szurkolni is nagyon jó volt. Mindenkinek.