Jelentkezz be Regisztrálj
Balaton Bike Fest
Írta 2010. június 17. - 23:14
Írta 2010. június 17. - 20:13
az xco másodosztály férfit néztem, ahol kétszer szerepel az elsõ 14
Írta 2010. június 17. - 14:42
Csak úgy a komplett magyar élmezõny...
Nem, nem sikerült, az egész csak úgy hemzseg a hibáktól. Legalább egy hozzáértõ átnézhetné, hogy ekkora szarvashibák ne legyenek benne. Akkor már jobb lett volna, ha ez így nem kerül ki a publikum elé...
Ááá, csak felidegesítem magam. Elõneveztünk, hahó.
Az eseményrõl sok helyen lehetett elõzetesen olvasni, ellenben a helyszínen kevés volt a tábla, a hirdetmény. Ha nem célirányosan jöttünk volna, akkor nem is nagyon tudtunk volna a fesztiválról. Hol találkozhattunk Füreden az esemény jelzéseivel?
A Balaton Bike Festre 1000 db plakátot nyomtattunk és 200 irányjelzõ tábla készült. Ezek mindegyike ki lett a környékre helyezve. Lehet, hogy még ez is kevés volt és több kellett volna, bár senkitõl nem kaptunk olyan visszajelzést, hogy nem talált oda valamelyik versenyre.
Az info-sátornál kihelyezett térképen rosszul is szerepeltek a helyszínek (pl. kajakteszt a tagore sétánynál, maraton rajt helyszín). Eredetileg más volt a terv, mint ami megvalósult?
Igen, az eredeti terv az volt, hogy a maraton rajtja a Tagóre sétányról indul lassú rajttal ahogy a tavalyi évben, de a várható sok helyszíni nevezõ miatt ezt megváltoztattuk. A kajak teszt pedig eredetileg is a kempingben lett tervezve, ott sajnos hibáztunk a térkép készítésénél.
Na meg ez is.... A maraton rajtja NEM volt kitablazva!!! a trial igen, de a maraton nem. A Tagore setanyon meg a biztior aki ott volt, eliranyitott Tihany fele, egy keveset keringtem, amire odatalaltam. Sajnos nem vagyo kismeros Fureden, de szerintem ez nem is volt elofeltetel......
Az egesz igy, ahogy leirja, felhaborito....
Írta 2010. június 17. - 13:41
A sebesség mindent megold.
Írta 2010. június 17. - 13:21
Természetesen, mi is sokat tanulunk a fórumon elhangzottakból, bár van sok szélsõséges hozzászólás is.
Csak úgy a komplett magyar élmezõny...
Szerdára sikerült a végleges eredményeket összerakni és a Duna maratonon megtartjuk az eredményhirdetést.
Nem, nem sikerült, az egész csak úgy hemzseg a hibáktól. Legalább egy hozzáértõ átnézhetné, hogy ekkora szarvashibák ne legyenek benne. Akkor már jobb lett volna, ha ez így nem kerül ki a publikum elé...
Miért csúszott a MTB Maraton rajtja?
A sok helyszíni nevezõ miatt.
Ááá, csak felidegesítem magam. Elõneveztünk, hahó.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2010. június 17. - 13:00
Írta 2010. június 17. - 09:55
Írta 2010. június 17. - 09:54
Írta 2010. június 17. - 09:02
Nálam betelt a pohár, közép m2-ben 9. helyen jöttem be saját órám szerint a listán meg nincs mért idõm.
Kedves Eszter, holnap bugrom a Podmaniczky utcába lehet kikészíteni a pénzt!
Én ugyanígy jártam.
Meg nem tudom, a tésztapartival mi lett, de én sajnos nem tudtam megvárni mert 5-kor kezdõdött...ez milyen már??? Más versenyen még sárosan/porosan már javában zabáltam 5 perccel a beérkezés után. És nem egy versenyen voltam eddig...miután ezt szóvá tettem, még engem néztek hülyének, aztán elhajtottak, hogy itt így van, ezt kell szeretni...
Ha már így elkezdtem, akkor a véleményem a pályáról: volt összesen 3x500m-es szakasz, ahol nem kellett tekerni, ahhoz, hogy elfogadható sebességgel haladjak...(tudom, ez egyedi probléma...de akinek nincs állóképessége, az lefele pihen/hozza be a lemaradását... ), meg az utolsó ~15km-es zötykölõdés már nagyon nem esett jól.
Az XC versenyrõl meg annyit: aki tavaly is volt a Bike Fest-en, és elolvasta, hogy hol lesz a pálya nyomvonala, az mire számított?!?!?!? Nekem meg sem fordult a fejembe, hogy elinduljak...
Szóval ha mész a Podmaniczky utcába, akkor hozd el az én részemet is légyszi:)
Írta 2010. június 17. - 08:50
"Középtáv Master Nõi kategória eredmények - ebben a kategóriában nem volt nevezõ"
Név szerint tudnék említeni versenyzõt a kategóriában és ha jól emlékszem akkor még be is mondták amikor megérkezett, tehát csippant a chip.
Nevetséges...
Írta 2010. június 17. - 00:15
Kedves Eszter, holnap bugrom a Podmaniczky utcába lehet kikészíteni a pénzt!
Írta 2010. június 16. - 23:19
Akkor megkövetem magam.
Bár nem értem, hogy ha C2-n van U23, akkor Luki miért az UCI ranglistán szerepel mint elit férfi, hiszen akkor elvileg U23 férfi, s a MK-n meg miért van U23 férfi, ha MK-n meg hosszún nincs U23 férfi. Nem fordítva kellene? Lehet már összekeveredtem kissé.
Igen, vannak érdekes dolgok a C2-es eredménylistán ,én sem értem, hogy mit keresnek az U23-asok ott miközben nekik van külön UCI kategória. Maximum azt tudom elképzelni, hogy elit licenszük van és azért számítanak felnõttbe, de valószínû hogy nem, mert OX-en U23-ban szoktak indulni. Ezen a listán valamit nagyon elb@sztak... és gondolom ebben a versenybírók keze is benne van .
De az is rossz. A 3. helyezett szerintem nem szerepel a listán.A master 2 ffi eredmények fenn vannak a honlapon.
Írta 2010. június 16. - 23:06
C2-n van U23. Kell külön eredmény C2-re és külön MK-ra, de ez ott is van a honlapon (az elsõ eredmény és az utolsó eredmény). De a végleges MK eredményt a szövetségnek kell megcsinálnia, mint mindig.
Akkor megkövetem magam.
Bár nem értem, hogy ha C2-n van U23, akkor Luki miért az UCI ranglistán szerepel mint elit férfi, hiszen akkor elvileg U23 férfi, s a MK-n meg miért van U23 férfi, ha MK-n meg hosszún nincs U23 férfi. Nem fordítva kellene? Lehet már összekeveredtem kissé.
Írta 2010. június 16. - 22:53
Írta 2010. június 16. - 22:28
Tel:06/70-515-56-32
email:ruckus0413@citromail.hu
Írta 2010. június 16. - 21:05
Könyörgöm, vegyük már észre, ha valaki abszolút 1. helyen ér be a motoros mögött középtávról ... Na Õ volt Táncos Gábor.
Akkor illik elsõként is beírni az eredménylistába, nem holmiféle idõeredmény alapján, állítólag 2x gyorsabb nemtudomkit odatenni .... ez már nem a gáz kategória!
http://www.balatonbi...10/k_elit_f.pdf
üdv Baros Bálint
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Írta 2010. június 16. - 20:36
Arra is kíváncsi vagyok, hogy mint MK kupafutam, az MK szerinti rangsorolás kellene. Mégis, mi az, hogy hosszútáv U23? Gyerekek, MK-ban hosszún nincs U23. Akkor viszont az U23-asok eltolják (már akik) az "elit" sorrendjét, ami a kupafutam pontokat illeti. Ó, ez izgalmas lesz.
Kedves szervezõk, könyörgöm, kérdezzetek, hagy segítsünk!
C2-n van U23. Kell külön eredmény C2-re és külön MK-ra, de ez ott is van a honlapon (az elsõ eredmény és az utolsó eredmény). De a végleges MK eredményt a szövetségnek kell megcsinálnia, mint mindig.
Írta 2010. június 16. - 20:24
Kedves szervezõk, könyörgöm, kérdezzetek, hagy segítsünk!
Írta 2010. június 16. - 19:50
Nagyon is ott voltak és tisztességgel teljesítették a távot.
Véleményem szerint annyit megérdemelnek, hogy egy listán szerepeljen a nevük. Vagy ez olyan túl nagy kérés lenne? 6 ezer Ft-ért?
Nem hinném...
Szánalmas ez az egész!
"Középtáv Master Nõi kategória eredmények - ebben a kategóriában nem volt nevezõ"
Na ez már aztán több a soknál !!!!!!!!!!!!! Ott voltam, nem kicsit megszenvedtem de letekertem !!!!!!!
Szervezõk !!!!!! Kérem vissza a pénzem !!!
Írta 2010. június 16. - 18:20
ezt most rakták ki: http://www.balatonbi...2010/r_m1_f.pdf
eszerint meg 18. vagyok.