Jelentkezz be Regisztrálj
Balaton Bike Fest
Írta 2011. június 26. - 17:22
YouTube - Sam Reynolds Front Flip an 720
Írta 2011. június 26. - 06:51
Írta 2011. június 21. - 09:10
Remélem nem lesz nagyon szar az idõjárás:
Pénteken hidegfront érkezik, hatására megerõsödik, néhol viharossá fokozódik az északnyugati szél és szórványosan alakulhat ki zápor, zivatar. A hétvége is szeles, mérsékelten meleg idõt ígér, egyelõre bizonytalan mennyiségû csapadékkal...
Írta 2011. május 27. - 14:11
Igen.Szerény véleményem szerint a nevezésnél lévõ fejetlenséghez az idõméréshez és az eredményhirdetéshez, ami elmaradt, szerintem nem sok köze volt a környezetvédõknek...
A sebesség mindent megold.
Írta 2011. május 27. - 12:59
Írta 2011. május 27. - 09:16
Ott voltam tavaly, és szervezõktõl hallottam ezt.
Szerény véleményem szerint a nevezésnél lévõ fejetlenséghez az idõméréshez és az eredményhirdetéshez, ami elmaradt, szerintem nem sok köze volt a környezetvédõknek...
Írta 2011. május 27. - 06:45
Valószínûleg a Bike Fest és a Vuelta egymásra mutogat, ahogy ilyenkor szokás. Én tavaly csak rövidet mentem, de nem nagyon volt negatív tapasztalatom, kivéve a nehézkes rajtszám felvételt. Kár ezért a versenyért. Majd jövõre meglátjuk, ha lesz még Bike Fest...
Egyébként tudja valaki, hogy mi az az XCE? Semmit nem találtam róla.
A Vuelta az alábbiakat mondja, ez legalább a befizetõknek megnyugtató! Mondjuk én sajnálom hogy nem lesz, mert az a Maraton pálya szerintem elég jó, és utánna meg lehet csobbani a Balcsiban!
Sportiroda Hírek - kerekparinfo.hu
Írta 2011. május 26. - 20:13
Félre értesz...
A pénzt nem is feltételeztem hogy a vuelta nem fizeti vissza. Én versenyezni akartam azért az összegért.
És ha ott lettél volna a tavalyi versenyen akkor nyilván nem gondolnád komolyan hogy a környezetvédõk miatt lett olyan a rendezvény de ezt nem akarom már boncolgatni, azon már túl vagyunk...
A jó pálya és a verseny miatt akartam menni megint, és az egyetlen ok amiért pozitívan vártam a versenyeket, az az volt , hogy a fõszervezõk a Vueltásokat kérték fel a szervezésre és a lebonyolításra. Kiváncsi lennék az õ nyilatkozatukra az üggyel kapcsolatban. Mert addig sajnos csak morgolódva tippelgetni lehet.
Valószínûleg a Bike Fest és a Vuelta egymásra mutogat, ahogy ilyenkor szokás. Én tavaly csak rövidet mentem, de nem nagyon volt negatív tapasztalatom, kivéve a nehézkes rajtszám felvételt. Kár ezért a versenyért. Majd jövõre meglátjuk, ha lesz még Bike Fest...
Egyébként tudja valaki, hogy mi az az XCE? Semmit nem találtam róla.
Írta 2011. május 26. - 19:43
Írta 2011. május 26. - 18:39
A pénzt nem is feltételeztem hogy a vuelta nem fizeti vissza. Én versenyezni akartam azért az összegért.
És ha ott lettél volna a tavalyi versenyen akkor nyilván nem gondolnád komolyan hogy a környezetvédõk miatt lett olyan a rendezvény de ezt nem akarom már boncolgatni, azon már túl vagyunk...
A jó pálya és a verseny miatt akartam menni megint, és az egyetlen ok amiért pozitívan vártam a versenyeket, az az volt , hogy a fõszervezõk a Vueltásokat kérték fel a szervezésre és a lebonyolításra. Kiváncsi lennék az õ nyilatkozatukra az üggyel kapcsolatban. Mert addig sajnos csak morgolódva tippelgetni lehet.
Írta 2011. május 26. - 17:27
Hihetetlen!
Ennyit tudtak fejlõdni a múlt évi szerencsétlenkedés után, hogy nem verseny közben jönnek rá hogy nem megy nekik a versenyrendezés, hanem már szervezés közben fel tudják fedezni az alkalmatlanságot!
A XCE meg egy érdekes versenyszám lesz, de ezért tuti nem utazok oda.
Az XCO legalább bent az erdõben lett volna, de mostmár az 5000-es nevezés miatt se kell hogy fájjon a fejünk.
A maraton nevezést meg várhatjuk ezek szerint :S
Mintha elkerülte volna a figyelmed, hogy idén a Vuelta szervezte volna a maratont, és õk léptek vissza. Gyanítom hogy a nevezési díjat is a Vueltának kellet fizetni, és mivel õk több versenyt is szerveznek, meglepõdnék ha nem utalnák vissza. Nem hiszem, hogy ilyennel óhajtanák magukat lejáratni.
Amúgy tavaly azt hallottam, hogy a környezetvédõk nem kaptak meg valami pénzüket tavaly elõtt, és ezért tavaly igyekeztek minél jobban keresztbe tenni a rendezvénynek, és úgy tûnik idénre fejlõdött a technikájuk.
Írta 2011. május 26. - 16:49
Ennyit tudtak fejlõdni a múlt évi szerencsétlenkedés után, hogy nem verseny közben jönnek rá hogy nem megy nekik a versenyrendezés, hanem már szervezés közben fel tudják fedezni az alkalmatlanságot!
A XCE meg egy érdekes versenyszám lesz, de ezért tuti nem utazok oda.
Az XCO legalább bent az erdõben lett volna, de mostmár az 5000-es nevezés miatt se kell hogy fájjon a fejünk.
A maraton nevezést meg várhatjuk ezek szerint :S
Írta 2011. május 26. - 14:01
Írta 2011. május 26. - 13:41
Tisztelt Versenyzõk, Egyesületi vezetõk, Egyesületek!
Az idei Balaton Bike Festre meghirdetett XCM és az XCO C2 kategóriás nemzetközi verseny, (miután a Vuelta Sportiroda Kft. visszamondta a BBF rendezését, majd az XCO versenyszám megrendezését is), elmarad.
Annak érdekében, hogy a cross country szakág versenyzõinek is legyen színvonalas versenye a Balaton Bike Festen, Magyarországon elõször a fesztivál keretein belül megrendezésre kerül a MTB szakág legújabb hivatalos szakága, egy XCE verseny.
A pénzdíjas versenyen bárki indulhat, amelyre szeretettel meghívjuk a kedves érdeklõdõket, versenyzõket!
A verseny nemzetközi szabályai angol nyelven a www.uci.ch oldalon, a Balaton Bike Festen megrendezésre kerülõ XCE versenyrõl pontos részletek hamarosan a Balaton Bike Fest oldalon találhatók.
Balaton Bike Fest csapat
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2011. május 25. - 16:18
Írta 2011. május 23. - 22:38
5000 ért xco nevezés? Nem tudom hol élnek ezek. Plusz egy szar pálya a mezõn. vicc...
Mondasz valamit
Írta 2011. május 23. - 20:15
Ma a Vueltánál azt mondták, a héten kiderül, hogy lesz-e maraton. Kérdeztem a bizonytalanság okát, válasz: nincs szponzor.
A tavaly történtek után én sem szponzorálnám az biztos! Azon is csodálkozom, h engednek nekik versenyt rendezni. Jó tudom, most kiadták "alvállalkozóknak" de attól még a végén ugyan abba a zsebbe megy a pénz...