Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15884 hozzászólás a témában

IAmSpecialized

IAmSpecialized

törzsvendég

• fórumtag
  • 504 hozzászólás

Szóval a jó gumi mellé legalább egy aldis sisakot vegyél!

Hetek óta a kosárban van (többek között) egy MET Terra, de még nem jutottam el odáig. Szimplán máshogy soroltam. Mivel még mindig gépelek, ezért nem bánom, hogy így tettem (annak ellenére, hogy rosszul). Ha mondjuk kómában lennék akkor persze bánnám. Majd a Tacx állvánnyal együtt meg fogom venni. Egyébként nem szégyellem, egy jó sisak még akár jól is nézhet ki.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Pláne, hogy azok márkás sisakok a márka felára nélkül.

Ha jól emlékszem a Cratonikat árulják.

• mof kedveli ezt
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Fülee

Fülee

vendég

• fórumtag
  • 112 hozzászólás

...hány bringásnak szóltam már az erdőben a sisak hiánya miatt... mindig az a válasz, hogy csak kicsit kiugrottak tekerni, amúgy viselik.
Két hete nagyon örültem, hogy mindenhova sisakban járok. Megúsztam egy koponyaröntgennel. (meg egy ujjtöréssel) Pedig nem voltam f@sz, bicajozni is tudok, nem száguldoztam jobban a megszokottnál. Csak az új kormányom szélesebb mint amit megszoktam, az erdő meg szűk. Szóval a jó gumi mellé legalább egy aldis sisakot vegyél!

Fülee módosította - 2014. április 27. - 15:40

• mof és zeezoltano kedveli ezt

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Na ehhez csak gratulálni tudok. Nem baj ha már nem írogatsz akkor tudjuk hogy csatlakoztál a menő csávók kórházi vagy mennyei táborához.

Igen isten barmai mindig is voltak és lesznek is

• mof, verti és Vejne kedveli ezt

IAmSpecialized

IAmSpecialized

törzsvendég

• fórumtag
  • 504 hozzászólás

(Ez a bemondásos farokméregetés amúgy remek szórakozás. Oda kell állni valamelyik versenyen a rajthoz, ennyi... Ha meg nem érdekel a versenyzés, akkor mért érdekelne a napi 30km szint?)

Nem szoktam méregetni a farkam. Valaki szerint nem tekerek eleget. Linkeltem egy képet, ami mutatja, hogy néha azért tekerek is. Nem méregetek semmit. Indultam volna a két hét múlva induló Endura Villapark Vértes Maratonon, de már rajt előtt kizártak (volna), mert bukót még mindig b@sztam venni.

IAmSpecialized módosította - 2014. április 27. - 08:58

mgy

mgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.091 hozzászólás

Matekból IS.

(Ez a bemondásos farokméregetés amúgy remek szórakozás. Oda kell állni valamelyik versenyen a rajthoz, ennyi... Ha meg nem érdekel a versenyzés, akkor mért érdekelne a napi 30km szint?)

Valamelyikünk biztosan nagyon rossz volt matekból. :D

https://drive.google...RkwxdU52dmp5MUE

IAmSpecialized

IAmSpecialized

törzsvendég

• fórumtag
  • 504 hozzászólás

Nem érted? Azaz minden második nap kb 1000m szint

Valamelyikünk biztosan nagyon rossz volt matekból. :D

https://drive.google...UGJkbllTLTJ3UHM

IAmSpecialized módosította - 2014. április 27. - 08:51

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 hozzászólás
  • LocationMecsek

szóval március óta több, mint 20km-t mentél?

Nem érted? Azaz minden második nap kb 1000m szint

IAmSpecialized

IAmSpecialized

törzsvendég

• fórumtag
  • 504 hozzászólás
EPO.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

ejj, az tényleg jó adag! és hogy bírod? van valami speciális étrended, titkod? 

IAmSpecialized

IAmSpecialized

törzsvendég

• fórumtag
  • 504 hozzászólás
Igen, felfele.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

szóval március óta több, mint 20km-t mentél?

IAmSpecialized

IAmSpecialized

törzsvendég

• fórumtag
  • 504 hozzászólás
Megyek eleget, de tenyleg (iden mar 20000 meter folott, pedig csak marciusban kezdtem). Ha epp zsibbad a labam, akkor raerek agyalni. Majd megnezem, amit linkeltel, de a DIY dolgokat sosem szerettem.

Egyebkent nem agyaltam semmin, leirtam a tapasztalataimat. Forumokon szokas. :)

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Biketrigger: akkor ezert szivtam a felszerelessel. Sejtettem, hogy ez miatt van. A nagy stresszben elso nap forditva tettem fel hatra. Fogtam a fejem, de masodik alkalomra 1 ora helyett 15 perc alatt kesz voltam.

mof: szerintem a kerekeim baromira nem alkalmasak ilyesmire. A kovetkezo fejlesztes vagy kerekcsere lesz (max 200 EUR) vagy Recon helyett Reba.

Egyebkent NN Snake 2.25. Ma mentem vele a trutyiba 40+ km-t es valami 750 metert (tehat volt lefele is). Eddig bejon. Kenyelmesebb es stabilabb az egesz gep a Smart Sam 2.10-hez kepest. Az lehet, hogy talan egy picit lassabban haladok veluk? Nem merem kijelenteni, mert az erdo meg mindig tiszta sz** es konnyen lehet ez is az oka. Baromi jo amikor kisebb kavicsos, koves talajon nem dobalja a kerekeket, konnyen atgurul rajtuk. Sarban ez is csuszik, de talan nem annyira. Tudom, nem is odavalo, de biztosan jobb, mint az RR. Aszfalton ennek jobban szorakoztat a hangja, mint a Smart Same. :) Kivele felfele. :) Nagyon hallani, hogy puhabb anyagbol van es meg uj. Nagyobb kanyarokban szinte huz belefele. Ha megis megdobja valami, akkor azonnal harap es gurul tovabb. Eszemben sincs visszatenni a Sam-t.

szinte biztosan alkalmasak. pl ezzel: http://www.notubes.com/

én is ilyet használok, de ha nincs kedved sokat költeni, lehet sufnizni is egy 20"-os belső szétvágásával. 

a sok agyalás helyett meg inkább járj tekerni sokat. de tényleg. 

IAmSpecialized

IAmSpecialized

törzsvendég

• fórumtag
  • 504 hozzászólás
Biketrigger: akkor ezert szivtam a felszerelessel. Sejtettem, hogy ez miatt van. A nagy stresszben elso nap forditva tettem fel hatra. Fogtam a fejem, de masodik alkalomra 1 ora helyett 15 perc alatt kesz voltam.

mof: szerintem a kerekeim baromira nem alkalmasak ilyesmire. A kovetkezo fejlesztes vagy kerekcsere lesz (max 200 EUR) vagy Recon helyett Reba.

Egyebkent NN Snake 2.25. Ma mentem vele a trutyiba 40+ km-t es valami 750 metert (tehat volt lefele is). Eddig bejon. Kenyelmesebb es stabilabb az egesz gep a Smart Sam 2.10-hez kepest. Az lehet, hogy talan egy picit lassabban haladok veluk? Nem merem kijelenteni, mert az erdo meg mindig tiszta sz** es konnyen lehet ez is az oka. Baromi jo amikor kisebb kavicsos, koves talajon nem dobalja a kerekeket, konnyen atgurul rajtuk. Sarban ez is csuszik, de talan nem annyira. Tudom, nem is odavalo, de biztosan jobb, mint az RR. Aszfalton ennek jobban szorakoztat a hangja, mint a Smart Same. :) Kivele felfele. :) Nagyon hallani, hogy puhabb anyagbol van es meg uj. Nagyobb kanyarokban szinte huz belefele. Ha megis megdobja valami, akkor azonnal harap es gurul tovabb. Eszemben sincs visszatenni a Sam-t.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

hogy ne mindig csak egy rosszindulatú, offolós troll legyek elárulom, hajtogatós minyon dhf-et vettem 2.5-ös méretben, supertacsi keverékkel. kicsit nehezebben ugrott föl a felnire löttyel, de aztán csak sikerült. és egyből fasza lett, nem kellett mókolni a sziszegések miatt. 

hans dampf azé' nem lett, mert a maxxis-t jóárasítva kaptam meg. 

ha aggódsz a defektek miatt, alakítsd át belsőnélkülivé! 

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Nem csak róla.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

nyugodtan használhatod belsővel, kicsit nehezebb szerelni, de ez felnifüggő is.

Jani, már nekem is többször eszembe jutott :)

Bikertigger módosította - 2014. április 26. - 19:33

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

IAmSpecialized

IAmSpecialized

törzsvendég

• fórumtag
  • 504 hozzászólás

Mondjuk annyit finoman megjegyeznék hogy a snake skin verziót alapvetően belső nélküli használatra tervezték a baromi vastag oldalfal miatt, szerintem egy tervezőnek sem jutott eszébe hogy valaki alapvetően  belsővel fogja használni. Mivel 54kg a súlytalanságod használhatod ezen a nyomáson.

(MJani01, nem, nem emlékszem) Amikor vaciláltam melyiket vegyem, akkor senki nem mondta, hogy belsőt dugsz alá, ne azt vedd.

Úgy 35 gramm a difi, inkább ezt vettem a sima helyett. No meg azért, mert többek között azt olvastam külföldi fórumokon, hogy a Snake Skin jobban viseli az alacsonyabb nyomást. Továbbra sem bántam meg, inkább ússzak meg egy oldalfali defektet, de cipelem azt a 2x 35 grammot.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Camping Joe-ra emlékszik még valaki? :)

• mof és zeezoltano kedveli ezt

A sebesség mindent megold.