Biketrigger: akkor ezert szivtam a felszerelessel. Sejtettem, hogy ez miatt van. A nagy stresszben elso nap forditva tettem fel hatra. Fogtam a fejem, de masodik alkalomra 1 ora helyett 15 perc alatt kesz voltam.
mof: szerintem a kerekeim baromira nem alkalmasak ilyesmire. A kovetkezo fejlesztes vagy kerekcsere lesz (max 200 EUR) vagy Recon helyett Reba.
Egyebkent NN Snake 2.25. Ma mentem vele a trutyiba 40+ km-t es valami 750 metert (tehat volt lefele is). Eddig bejon. Kenyelmesebb es stabilabb az egesz gep a Smart Sam 2.10-hez kepest. Az lehet, hogy talan egy picit lassabban haladok veluk? Nem merem kijelenteni, mert az erdo meg mindig tiszta sz** es konnyen lehet ez is az oka. Baromi jo amikor kisebb kavicsos, koves talajon nem dobalja a kerekeket, konnyen atgurul rajtuk. Sarban ez is csuszik, de talan nem annyira. Tudom, nem is odavalo, de biztosan jobb, mint az RR. Aszfalton ennek jobban szorakoztat a hangja, mint a Smart Same.

Kivele felfele.

Nagyon hallani, hogy puhabb anyagbol van es meg uj. Nagyobb kanyarokban szinte huz belefele. Ha megis megdobja valami, akkor azonnal harap es gurul tovabb. Eszemben sincs visszatenni a Sam-t.