Szerintem a belsős előélet könnyebbé teszi az belső nélküli összerakást. A nagyon gázos gumit én simán fel szoktam fújni belsővel, kicsit had "simuljon".
A max nyomásra persze illik figyelni.
Az meg, hogy volt rajta esetleg szúrt lik, hát, majd megoldja a tej. A vágás más tészta, én is kaptam már, nem az a könnyen gyógyuló sérülés.
Ti milyen foltot használtok TL külsőre? Én sima belsős foltot szoktam felrakni, eddig semmilyen negatív következményt nem tapasztaltam. Van direkt TL folt is, az több vajon, mint a marketing osztály találmánya?
---
Mr. Imbuszkulcs barátunk ostoba agymenéseiről én ezennel leiratkoznék, kérem szépen szóljatok rám, ha még egyszer reagálnék rá. Beteg...
Ehhez annyit tennék hozzá, hogy nem TL/TLR külsőt kompresszor nélkül csak úgy tudtam felrakni, hogy először összeraktam belsővel, aztán csak az egyik oldalán pattintottam ki a felniből a külsőt, hogy a belsőt ki tudjam venni. Utána folyékony szappannal körbekenve kézi pumpával bepattant a helyére. (Mondjuk nem tudom mennyire bölcs dolog, hogy szappan marad a gumiban és arra töltök tejet.)
Nekem van direkt TL külsőre való (tehát belülről felragasztandó) foltom, de nem tudom magában a foltban vagy a vulkanizáló anyagban van-e különbség. A folt mindenesetre nagyobb. Érdekes téma, megérné utána járni. Pl. kiindulási alapnak jó lehet, hogy autógumisok mit használnak.