szóval március óta több, mint 20km-t mentél?
Nem érted? Azaz minden második nap kb 1000m szint
szóval március óta több, mint 20km-t mentél?
Nem érted? Azaz minden második nap kb 1000m szint
Biketrigger: akkor ezert szivtam a felszerelessel. Sejtettem, hogy ez miatt van. A nagy stresszben elso nap forditva tettem fel hatra. Fogtam a fejem, de masodik alkalomra 1 ora helyett 15 perc alatt kesz voltam.
mof: szerintem a kerekeim baromira nem alkalmasak ilyesmire. A kovetkezo fejlesztes vagy kerekcsere lesz (max 200 EUR) vagy Recon helyett Reba.
Egyebkent NN Snake 2.25. Ma mentem vele a trutyiba 40+ km-t es valami 750 metert (tehat volt lefele is). Eddig bejon. Kenyelmesebb es stabilabb az egesz gep a Smart Sam 2.10-hez kepest. Az lehet, hogy talan egy picit lassabban haladok veluk? Nem merem kijelenteni, mert az erdo meg mindig tiszta sz** es konnyen lehet ez is az oka. Baromi jo amikor kisebb kavicsos, koves talajon nem dobalja a kerekeket, konnyen atgurul rajtuk. Sarban ez is csuszik, de talan nem annyira. Tudom, nem is odavalo, de biztosan jobb, mint az RR. Aszfalton ennek jobban szorakoztat a hangja, mint a Smart Same. Kivele felfele. Nagyon hallani, hogy puhabb anyagbol van es meg uj. Nagyobb kanyarokban szinte huz belefele. Ha megis megdobja valami, akkor azonnal harap es gurul tovabb. Eszemben sincs visszatenni a Sam-t.
szinte biztosan alkalmasak. pl ezzel: http://www.notubes.com/
én is ilyet használok, de ha nincs kedved sokat költeni, lehet sufnizni is egy 20"-os belső szétvágásával.
a sok agyalás helyett meg inkább járj tekerni sokat. de tényleg.
hogy ne mindig csak egy rosszindulatú, offolós troll legyek elárulom, hajtogatós minyon dhf-et vettem 2.5-ös méretben, supertacsi keverékkel. kicsit nehezebben ugrott föl a felnire löttyel, de aztán csak sikerült. és egyből fasza lett, nem kellett mókolni a sziszegések miatt.
hans dampf azé' nem lett, mert a maxxis-t jóárasítva kaptam meg.
ha aggódsz a defektek miatt, alakítsd át belsőnélkülivé!
Nem csak róla.
nyugodtan használhatod belsővel, kicsit nehezebb szerelni, de ez felnifüggő is.
Jani, már nekem is többször eszembe jutott
Edited by Bikertigger, 2014. April 26. - 19:33.
Mondjuk annyit finoman megjegyeznék hogy a snake skin verziót alapvetően belső nélküli használatra tervezték a baromi vastag oldalfal miatt, szerintem egy tervezőnek sem jutott eszébe hogy valaki alapvetően belsővel fogja használni. Mivel 54kg a súlytalanságod használhatod ezen a nyomáson.
(MJani01, nem, nem emlékszem) Amikor vaciláltam melyiket vegyem, akkor senki nem mondta, hogy belsőt dugsz alá, ne azt vedd.
Úgy 35 gramm a difi, inkább ezt vettem a sima helyett. No meg azért, mert többek között azt olvastam külföldi fórumokon, hogy a Snake Skin jobban viseli az alacsonyabb nyomást. Továbbra sem bántam meg, inkább ússzak meg egy oldalfali defektet, de cipelem azt a 2x 35 grammot.
Camping Joe-ra emlékszik még valaki?
A sebesség mindent megold.
Pedig 1.8 az ajánlott minimum.
Mondjuk annyit finoman megjegyeznék hogy a snake skin verziót alapvetően belső nélküli használatra tervezték a baromi vastag oldalfal miatt, szerintem egy tervezőnek sem jutott eszébe hogy valaki alapvetően belsővel fogja használni. Mivel 54kg a súlytalanságod használhatod ezen a nyomáson.
Addig jár a korsó a kútra... nehogy csúnya esés legyen a vége. Van egy minimum, ami alá nem engedném, tömegtől függetlenül.
Gyakorlatilag csak az a kérdés hogy mikor kap felütéses defektet, és ezt más súllyal máskor éri el, tehát más az ő minimuma is. Erre elég hamar rájön az ember, nekem a minimumom túl magas volt a stílusomhoz, azért is váltottam UST-re
...akkor én leengedem 1.6-ra. Ja nem, mert mire hazaérek 1.5 lesz.
Addig jár a korsó a kútra... nehogy csúnya esés legyen a vége. Van egy minimum, ami alá nem engedném, tömegtől függetlenül.
Azt is figyelembe kell venni, ha a gumi oldalfala erős (a belső erős), akkor az oldalfalnak eleve van tartása és kicsit függetlenebb a nyomástól. A könnyebb gumi könnyebben berogyik.
Edited by freddyke, 2014. April 26. - 14:40.
Conti. Megtörtél. Szerk: semmi. 460... Azt hittem külsőről van szó.
pumpát azé' vigyél, nehogy fél pest csukoljon..
eddig is conti belsőt használtam.
puszta lustaság, az tartjuk raktáron, csak le kell venni a polcról.
most vettem conti dh belsőt (460g ) ...
...1,8 lesz nekem is, csak nekem majdnem megvan a mázsa
Edited by IAmSpecialized, 2014. April 26. - 13:14.
most vettem conti dh belsőt (460g ) , rocket ron vagy rock razor lesz hátul, 1,8 lesz nekem is, csak nekem majdnem megvan a mázsa
érdekes a conti a tubelsseket kivéve majdnem minden -,még az egész ballonos- külsőkre is 3,5 bar minimum nyomást ajánl, ami szvss elég nagy faszság.