sziasztok,segítsetek már egy kicsit,elvagyok maradva schwalbe road plus gumit cserélem át ideglenesen continental X-kingre és mivel a road plusba volt protektor, ebbe is szeretnék defekt védelmet,de amit kaptam hozzá continental revo sealant fehér szószt nem tudok,hogy kell betenni,
(amikor a család többi tagjának,nyomtam be ilyen defekt tűrő zöld zselét,azt rá kellett csavarnom az autós szelepre a hozzá adott csövet és benyomtam.)
ezt meg nem tudom,hogyan kell,köszi
na közben az az érdekesség történt,hogy már 2x is kaptam defektet,egyszer kb 5 méter után aszfalton,viszont a lyukat analizálva nem kívülről érte behatás(ha egyáltalán az érte) ,hanem a felni felől természetesen szalag van bent,és végig ellenőrizve semmit sem találtam,majd beraktam egy másik belsőt és egy 20 km-es éjszakai erdei túra után reggelre azt vettem észre,megint totál le eresztett,megint szét szedtem a lyuk megint belül volt a felni felől,de teljesen máshova esett a lyuk,mint az előző.
Azon gondolkoztam,már nem láttam a belsőkön jelölést,egyik no name volt a másik asszem decathlonos,de aztán észrevettem,hogy az egyik vlsz 2.175 volt..lehetséges,hogy a 100 kilós súlyom a 4 báros nyomás,és a kis belső gumi együtt okozta a defektet? az is lehet,hogy a másik defektes gumi még kisebb,így leeresztve szemre vételezve úgy tűnik.
köszi