Sziasztok!
Uj vagyok a forumban, ahogy kisse uj a kerekpar-temaban is. Van egy korulbelul 8 eve nem hasznalt, Mali Cobra tipusu MTB kerekparom. Par hete elkezdtem ujra hajtani ( hasznalatba vetel elott jart szervizben), aztan kaptam egy defektet, vettem uj belsot, 40 km utan ismet defekt. Itt dontottem el, hogy szerzek be uj kulso gumikat is, meg vannak mar repedezve itt-ott. A gumikat netrol rendelnem. Sajnos 3-4 ora bongeszes utan sem tudtam megbizonyosodni abban, melyik gumi passzolna is az en kerekemre. A parameterek: a kerek tipusa Weinmann ZAC 20 (kivul meg ez szerpe rajt: 26 x 1.5/1.75) Ezidaig, tehat "gyarilag" ez a gumi volt rajt: Innova 54-559 26 x 1.95. En ezt a gumit neztem ki : Continental Town&Country (a 0115800 tipust, tehat 54-559 26 x 2.1) Szerintetek passzolni fog ez a kerekekre? Ezek a szamozasok teljesen elbizonytalanitottak, es ha megsem jo, akkor postazhatnam vissza, ami macera. Szoval biztosra szeretnek menni, ehhez szives segitsegeteket kernem. Koszonom
Az első szám 26 az a kerék méret collban megadva a második a gimi szélességét jelenti szintén collban, 1.75-1.95-2.1 ebben a sorrendben lesznek egyre szélesebbek, ballonosabbak.