kicsit bővebben ? (felhasználás stb)
amúgy én valamit érő defektvédelemmel rendelkező monti külsőt a smart sam+t ismerem. ennek megfelelően sárnehéz , annyira nem durva terepre való minta, és nem próbáltam de valahogy nem gondolom hogy a kőkemény futófelület olyan borzasztóan tapadna. cserében kb tényleg bombabiztos.
a többi varázslat (DD, exo , stb) valamivel nyilván védetebb mint valami alap fos de egy közepesen fejlett királydinnye vagy szedertüske simán átböki.
Kicsit vitatkoznék...Mivel több éve csak ilyen külsőm van, így több 10ezer km-t mentem már Schwalbe DD - DoubleDefense (SmartSam, NobbyNic) védettségű külsővel de tejjel használva. Egy nyomorult defektet nem sikerült beszednem ezzel a kombóval, szóval a királydinnye nem árthat neki. Többször húztam is ki belőle királydinnyét.
Azaz!!! Egyszer egy tüske oldalba tudta szúrni a külsőm (azóta sem értem a szitut de sikerült neki) de azt meg azonnal betömte a tej.
Ezért is tértem át ilyen külsőkre és folyadékra, mivel az utóbbi években Bp. közepén, Zuglóban is elkezdett elterjedni a királydinnye. De említhetném az üvegdarabokat is, azok is több gumim szétvágták korábban.
Előtte nálam az "alap fos" a Schwalbe EVO külső volt, csábított a súlyuk. De mikor már a 2. ilyen (jó drága) gumim a 2. v 3. hónapban szétvágta valami, onnantól tértem át a nehezebb de védettebb DD változatokra.