Tény, hogy manapság jó mélyen a zsebbe kell nyúlni, ha jó külsőt venne az ember. Egyébként a "safetyism" jelenség ugrott be, most a háború, előtte a cov-19, előtte a menekültválság, előtte a terrorral riogatások stb. stb., gondolom innen eredeztethető, hogy ennyire túl szeretné mindenki biztosítani mindenét, mindenhol. De ez már egy másik topik témája lehetne. Egy másik fórumon, leginkább. ![]()
Számomra a legkellemesebb csalódás, hogy egy 300 EUR árú (tudom, ez sem olcsó) DT kerékszetten egy tubeless X-One setup némi lötyivel, nem sajnálva, terepen is használva mennyire strapabíró.
De említhetném a Continental GP4000 és GP4000 Four season külsőket, lassan 10 éve használok ilyeneket, ~6 éve a nem túl jónak tartott Vittoria latex belsőkkel és hosszú évek alatt 2 defektem volt, mindkettő szerelés közben. Nem kíméltem egyiket sem és rengeteget megyek időben, km-ben egyaránt. De ez csak egy vélemény, hogy nem feltétlenül kell túlbiztosítani mindent. Elég egy alsó-középkategóriás jobb kerékszett és arra egy márkás külső, aki évi 10k-t megy, még annak is elég csak 1-1.5 évente 1x cserélni hátul, elől 2-3 évet is elbírnak ezek.
zscs módosította - 2022. március 31. - 17:06

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére