Próbálkoztam én eleinte Schwalbe EVO külsőkkel, csábított nagyon a könnyű súly. 2 hónap múlva úgy vágta ki egy gumidarabka, hogy onnantól csak belsővel volt használható. Adtam még egy esélyt neki, újra vettem ilyet - kb megint 2-3 hónap, ismét kivágódott. És azért ez nem olcsó külső.
Van ebben a túlbiztosításban valami...én tényleg félős vagyok a lefeléken de úgy általában az életben is ritkán kockáztatok. Tényleg kicsit próbálom az életem túlbiztosítani. De egyszerűen elegem lett a defektekből, meguntam. Nagyon. Ez a DD külső tényleg nehéz de onnantól nyugodtabb az életem és nekem ez fontosabb mint a súly. Én már nagyon félek a "könnyűtől", gondolom nem is a 88 kilómnak való de nekem egyszerűen fontosabb hogy "rideg állattartásban" működjön a bringám. Így is 11 kg a gépem, a kerekem lehetne könnyebb de én minden nap rajta ülök, nekem atom biztos bringa kell.
Haver adott egy Conti külsőt, mert ő is áttért 29re, neki már nem kellett. Felraktam, mint az álom olyan könnyű volt, repültem vele.
3 hónap múlva kinyíltak a szálak az oldalfalán. Hát ilyet a DD nem tud.
Mondjuk szerintem a súlyunkkal is pusztítunk egy külsőt. Zsolti biztosan jóval könnyebb, szerintem ez is szerepet játszik hogy nála nem pusztulnak úgy az alkatrészek és egy könnyebb külsővel is jobban elvan.
Azért a GP4000-esek nagyon nem alapkategóriák. Már rég nem kaphatóak de az 5000-esek elvileg még jobbak defektvédelemben (meg mindenben is).
marton módosította - 2022. április 01. - 00:00