Sokat gondolkodom mostanában azon, hogy mi a fenéért lehet, hogy tériszonyom van, de a legdurvább alpesi maratonokon indulok, félek a komoly lejtőktől, de DH-pályákra járok, félek ugranti, de ugratni gyakorolgatok - és, mindig is a biztonságra törekedtem, de nekem elég egy sima vacak tubeless-ready külső némi lötyivel és sosem kellett a double defense és a többi - idézem - "bombabiztos" hókuszpókusz.
Nagy vonalakban emlékszem a kerékpáros múltadra, már amit megosztottál, úgy kb.a testbike-os merida-fullys időszaktól. Szerintem mostanra országos szintem a komoly amatőr bringások közé tartozol, foglalkozol az edzéselmélettel is, áldozol külföldi versenyekre, alkatrészre. Tudsz biciklizni, tudod mit csinálsz, néha kissé aggódom is, mikor beszámolsz az ugratásokról, ezt én már tutti nem csinálnám a helyedben. Annak ellenére, hogy simán vállalnék egy hasonló gépet én is, mint a Giant-od.
A gumis költői kérdésedre, azt vedd figyelembe, hogy a a legtöbb problémázó ott akad el, hogy olcsóbbat, vagy könnyebbet akar. A sima, TL ready általában a középkategória és jól működik. Én adok pl. Marci szavára, aki a DD-re esküszik, de mikor jön nekem valaki azzal, hogy neki már az olcsóbb nem jó, mert akkora elitrészer, azon csak mosolygok. Ilyen figurák régen is voltak, most sincs másképp.