Sziasztok!
Országútimra keresek 28-as szélességben utódot a jelenlegi Vittoria Zaffiro Pro helyére. Hajtogatós, jó defekttűrő, és egész évben használható edzőgumira lenne szükségem. Max. 20-at szánok a két gumira, így jelenleg ezek kerültek a listámra:
Continental Ultra Sport III
Vittoria Zaffiro Pro V
Pirelli P7 Sport
Ti mit ajánlotok ezek közül, vagy akár ezeken kívűl?
Az arkose egy pár wtb exposure 30c tcssel jött, belsővel használom, olyan sokat nem mentem a gumikkal, talán 1800 km-t, de a környéken van jó sok széttört üveg, gyakran lehet ott koccanás, de mindig van ott valami szilánk, és sikerül mindig keresztül mennem ezeken. Eddig bírják a gumik. Volt egy defektem, de az felütés miatt, valahogy nem fújtam fel eléggé, és mentem pár métert kövesebb földúton. Vizes úton azért óvatos vagyok ezzel a gumival, de maradok inkább a száraz útnál. Hogy ér-e 45 eurót darabja, nem hiszem, de ránézve a gumiárakra, elég húzós mind. Meg ha vennék másikat, akkor biztos szélesebb választanék, mert a vázban még a 47-es is elférne, aszem, de az már jó nehéz lenne.
ami nem tetszett, hogy wtb akármi felnire rohadt nehezen ment fel, kis kézi pumpával nem is pattant a helyére, így az útszéli belsőcsere után mehettem a kicsit csálé gumival. Műhely pumpával is csak a peremet mosogatószerrel bekenve pattant a felniperembe. Ezt biztos fasza löttyel, de nekem annyira nem tetszett.
ez a gravel road besorolás is érdekes, mert a környéken megyek pár métert földúton, de azért ez öt-hat bárral nem nagy élvezet, alacsonyabb nyomást meg inkább nem kockáztatom, talán a szélesebb külső segítene, de a tök sima felület miatt nem erőltetném a földutakat.
blash módosította - 2022. április 04. - 16:11