a felni egy xy alexrims termék, amit a superstar am 490 néven forgalmazott, és elvileg egy standard felni. stanses átalakítóval megy a móka. és ezt rendeltem.
ja igen persze ust felnivel gondoltam ...![]()
a felni egy xy alexrims termék, amit a superstar am 490 néven forgalmazott, és elvileg egy standard felni. stanses átalakítóval megy a móka. és ezt rendeltem.
ja igen persze ust felnivel gondoltam ...![]()
annyi mindenképp, -ha ust- hogy az műxik lötty nélkül is. ott inkább csak atomra biztosítás miatt kell.
szerintem lötyivel lehet tubelessesíteni. az exo-s maxxisok is nélkülöznek minden varázslatot, és működnek az amúgy 23mm széles felnin. most viszont egy igazi ust high roller érkezik, kíváncsi vagyok, lesz-e különbség.
annyi mindenképp, -ha ust- hogy az műxik lötty nélkül is. ott inkább csak atomra biztosítás miatt kell.
szerintem lötyivel lehet tubelessesíteni. az exo-s maxxisok is nélkülöznek minden varázslatot, és működnek az amúgy 23mm széles felnin. most viszont egy igazi ust high roller érkezik, kíváncsi vagyok, lesz-e különbség.
http://forum.bikemag...ne-ez-a-bringa/
Folyt..
XR 1450 abroncs, passzolom a szélességét, de emlékeim szerint 18mm. Gumi e-h Nobby Nic evo , de ez még valami régebbi széria, nincs rajta tlr vagy más felirat, a súlya is elég jó, az se biztos hogy lehet ezt tubelessíteni.

Az egykilós gumi azért annyira nem nagy házi, 29-ben is könnyen találnál 2.25-öst 6-700g környékén. S nem a papírfalú egyszerhasználatosokra gondolok!
Amiket én nézegetek webshopok (német, angol), gyakorlatilag mindenütt van fent tömeg infó, igaz arra keresni jellemzően nem lehet.
Találtam pár könnyebb gumit, de azt hiszem nem ér meg nekem ennyi plussz pénzt. Marad a Schwalbe Crazy Bob 2,35-öse.
Az egykilós gumi azért annyira nem nagy házi, 29-ben is könnyen találnál 2.25-öst 6-700g környékén. S nem a papírfalú egyszerhasználatosokra gondolok!
Amiket én nézegetek webshopok (német, angol), gyakorlatilag mindenütt van fent tömeg infó, igaz arra keresni jellemzően nem lehet.
Sziasztok!
26x2, vagy ennél szélesebb utcára való gumiból szeretnék valami könnyebbet (1 kg alatt). Lehet valamelyik oldalon súlyra keresni?
svábli meg a cont oldalán minden külsőnél van súlyadat.
pl ebből még a 2,35-ös is 800g alatt van.
http://www.schwalbe..../big-apple.html
mongyuk nem olcsó
Köszi!
Körülnézek.
Sziasztok!
26x2, vagy ennél szélesebb utcára való gumiból szeretnék valami könnyebbet (1 kg alatt). Lehet valamelyik oldalon súlyra keresni?
svábli meg a cont oldalán minden külsőnél van súlyadat.
pl ebből még a 2,35-ös is 800g alatt van.
http://www.schwalbe..../big-apple.html
mongyuk nem olcsó
Sziasztok!
Sziasztok!
Hermanns belsővédő felniszalagom hosszanti irányban 5cm-es darabon felhasította a belsőt.
Olvastam valahol hogy valaki szigetelő szalagot használ.Nektek mi vált be?
pld a megfelelő szélességű sváble felniszalag
Edited by Bikertigger, 2014. December 08. - 12:07.
Sziasztok!
Hermanns belsővédő felniszalagom hosszanti irányban 5cm-es darabon felhasította a belsőt.
Olvastam valahol hogy valaki szigetelő szalagot használ.Nektek mi vált be?
...Most olvasom csak, miért akarsz "minél keskenyebb" gumit?
1.5-ös gumiba elég a 4 bár.
Köszönöm! Meglátom, mire lesz elég az a 4bar... Ha lesz eredmény, jelentkezem!
Köszi! Most néztem, rá van írva max 4 bar. Ha jól sejtem, a 4bar kevés outi/terekking gumiba, ugye? A felni DT Swiss xr400
1.5-ös gumiba elég a 4 bár.
Sziasztok! A 18x622-es felnire melyik a legkeskenyebb gumi, ami használható? Têlviz idejére tennék fel országúti gumit a monti felnire. Hol lehet ennek utánanézni? F
1.5 jó lesz rá.