Szevasztok!
Van -e valakinek tapasztalata a Schwalbe Rocket ron -ról Akár 2.1 akár 2.25 és a performance érdekelne!
Raceing Ralph-ról váltanék!
Köszi előre is!
2,25 nagyon jónak tűnik
még kevés kilóméter, de majd .............
Szevasztok!
Van -e valakinek tapasztalata a Schwalbe Rocket ron -ról Akár 2.1 akár 2.25 és a performance érdekelne!
Köszi előre is!
2,25 nagyon jónak tűnik
még kevés kilóméter, de majd .............
Szevasztok!
Köszi előre is!
Ma feltettem. Tubeless install, kb. bruttó 2-3 perc volt feltenni a ZTR felnire, nagyon könnyen ment. 2 óra elteltével mérve a szélessége 56.2 mm, nagyon közel van a gyári 57-hez. Elég extrém mintája van, sokkal robosztusabb, mint az első keréken lévő 2.35-ös, 2014-es évjáratú Nobby-m. Utóbbi egyébként 59.4 mm széles, gyári adat 60 mm.
Mostanság nem csal, vagy csak elhanyagolható mértékben teszi a Schwalbe.
köszi!
szerintem rendelek én is, néha halálfélelmem volt mostanában a racingralph-al
na jó, ha az nem is, de botrányos néha a nem tapadása
zsbacsi módosította - 2014. november 11. - 22:39
Megérkezett?
Ha igen, tapasztalatok?
Ma feltettem. Tubeless install, kb. bruttó 2-3 perc volt feltenni a ZTR felnire, nagyon könnyen ment. 2 óra elteltével mérve a szélessége 56.2 mm, nagyon közel van a gyári 57-hez. Elég extrém mintája van, sokkal robosztusabb, mint az első keréken lévő 2.35-ös, 2014-es évjáratú Nobby-m. Utóbbi egyébként 59.4 mm széles, gyári adat 60 mm.
Mostanság nem csal, vagy csak elhanyagolható mértékben teszi a Schwalbe.
ez hová lesz? valami ilyesmi?
MTB traktororítására és nem traktor MTB-sítésére.
Téli mindenes guminak, sárba, hóba. Az S-Works Fast Trak-kel nem mennék neki a télnek.
Igen, itt van már. Valamelyik nap felteszem majd. 29x2.25 710 gramm, szóval van benne anyag, szerencsére nem a gyárilag megadott 650 gramm. Idáig tetszik.
ez hová lesz? valami ilyesmi?
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Megérkezett?
Ha igen, tapasztalatok?
Igen, itt van már. Valamelyik nap felteszem majd. 29x2.25 710 gramm, szóval van benne anyag, szerencsére nem a gyárilag megadott 650 gramm. Idáig tetszik.
Schwalbe Nobby Nic 2015 vs. Nobby Nic -2014:
Megérkezett?
Ha igen, tapasztalatok?
Nézegettem, és csupán 30 grammal nehezebb a Maxxis Ikon (26X2.2 3C/EXO változat). A Speci-nek is van valami gumi erősítésű oldalfala 2Bliss ready.
http://www.specializ...works-fast-trak
http://www.maxxis.co...re-278-121-ikon
Még nem tudtam dönteni melyiket válasszam, és képbe került még a Maxxis Ardent Race is az viszont 600gramm felett van már
29er?
Jótanács: ha erősen kövesen hajtanád és Fast Trak, akkor a Control verziót vásárold és ne az S-Works-t! Sajnos figyelmetlenségből utóbbit vettem még augusztusban; szóval, nekem hátul van most S-Works és tubeless-ként feltéve, a Specialized saját márkás spéci barna lötyijével, de azért ez nem egy életbiztosítás. Az oldalfala papírvékony... Iszonyat köves, sziklás helyeken járok vele, tiszta mázli, hogy eddig megúsztam defekt nélkül. Nagyon várom, hogy megérkezzen jövő héten a "téliesítéshez" a 2015-ös Nobby Nic, azonnal teszem fel helyette.
(Egyébként jó gumi, ha nem durva CC-re, hanem hazai maratonokra kell, akkor vállalható. Én első kerékre tenném inkább.)
Van alternatíva mostanában a Schwalbe Double Defense technológiájára más gyártóknál?
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Nézegettem, és csupán 30 grammal nehezebb a Maxxis Ikon (26X2.2 3C/EXO változat). A Speci-nek is van valami gumi erősítésű oldalfala 2Bliss ready.
http://www.specializ...works-fast-trak
http://www.maxxis.co...re-278-121-ikon
Még nem tudtam dönteni melyiket válasszam, és képbe került még a Maxxis Ardent Race is az viszont 600gramm felett van már
TZoli módosította - 2014. november 01. - 18:08
Amikor speci gumit vettem (nem ilyet), akkor arra hívták fel a figyelmem, hogy az S-worksos alacsonyabb tömege rémesen vékony oldalfallal jár. Nézd meg az oldalukat, jól leírják adott mintánál melyik verzió milyen gumiösszetétellel készül, mekkora a tömege.
Sziasztok!
CC-re, maratonozni Maxxis Ikon-t vagy Specialized S-Works Fast Trak-ot válasszam?
Sziasztok!
CC-re, maratonozni Maxxis Ikon-t vagy Specialized S-Works Fast Trak-ot válasszam?
Mindkető jó. Utóbbit próbáltam. Nekem tetszett!
Sziasztok!
TZoli módosította - 2014. október 30. - 23:19
Schwalbe Nobby Nic 2015 vs. Nobby Nic -2014:
Érdemes nyújtogatni mielött felrakod, most rendesen megszenvedtem egy UST gumival pedig az elötte levő ugyanaz a fajta simán ment fel/le (leszedő azért kellett). Arra is rájöttem hogy igen, lehet tubeless-t is felütni, de ahhoz barbár módon oda kell verni felfelé a lépcsőn
Tavaly ugyanezen morfondíroztam itt a fórumon... végül nem tudom, kinek a tanácsára, de vettem egy Nokiant... aztán egy szöges Schwalbet is nagyon akciósan, pedig egy gummával akartam megoldani. Na most.. hó az *rvára nem volt errefelé tavaly, jég is alig, szóval nemsok tapasztalatot szereztem a gummákkal
, bár a Nokian fent volt decembertől-márciusig a városin.
Az tetszik benne, hogy keskenyebb, mélyebb a mintázata és lágyabb keverék. Gondolom emiatt nehezebb tekerni. Valódi TL felnire tenném (nincs másom), az acélperemes ezért kizáró tényező, mert leszedőt nem akarok használni sem felrakáshoz sem levételhez. Úgy látom ebből nem létezik hajtogatható, kár érte.
freddyke módosította - 2014. október 04. - 18:25
Trekkingre néztem gumikat, meg persze országútra.. Hogy is mondjam, betáraznék, bár kicsit sír a szemem, mikor látom, milyen olcsók a stucnik-nyeregcsövek, vagy akár milyen szexuális hajtókarok is vannak.
Sajna PX-en mostanság nagyon kevés érdekes termék volt. Tavaly rengeteg colos 24cm-es nyakú króm villájuk volt rövid benyúlású outi fékhez, amire idén beneveznék, főleg azért a 30 euróért, amibe fájt..