Szevasztok!
Van -e valakinek tapasztalata a Schwalbe Rocket ron -ról Akár 2.1 akár 2.25 és a performance érdekelne!
Raceing Ralph-ról váltanék!
Köszi előre is!
Én első keréken használtam idén egy 2.25 -ös Rocket Ron performance külsőt. Nagyrészt a Top maratonokon, illetve azon kívül is. Nagyjából 200-250km van benne, nagyrészt terep. ~91kg-mal használtam ~2,0-2,2bar nyomáson. Ezidő alatt nem kaptam egyetlen defektet sem, és nem sikerült felütnöm sem. A mintázat igazi mindenes, nem túl magas, nem túl alacsony és jól gördül. Felázott talajon, és döngöltön is jól teljesít. A Nobby Nic-kel ellentétben nem sodródik kemény talajon (mivel nem olyan magasak a mintái). A Conti xking/raceking-hez képest fényévekkel jobban tapad. Illetve a föntebb említett futásteljesítményhez képest egyáltalán nincs megkopva (első keréken), a bütykökön látható kis rovátkák még mindig látszanak. Ha csak 1 gumim lehetne, akkor én ilyet vennék. Igen, az oldalfala nem túl vastag, de nem sikerült kihasítanom, pedig nem kíméltem, illetve nem finomkodtam köves terepen sem. Konyhai mérlegen mérve 26x2,25-ös méretben 485g-ot mértem.