Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15884 hozzászólás a témában

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

annyi mindenképp, -ha  ust- hogy az műxik lötty nélkül is. ott inkább csak atomra biztosítás miatt kell.

a felni egy xy alexrims termék, amit a superstar am 490 néven forgalmazott, és elvileg egy standard felni. stanses átalakítóval megy a móka. és ezt rendeltem.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

szerintem lötyivel lehet tubelessesíteni. az exo-s maxxisok is nélkülöznek minden varázslatot, és működnek az amúgy 23mm széles felnin. most viszont egy igazi ust high roller érkezik, kíváncsi vagyok, lesz-e különbség.

annyi mindenképp, -ha  ust- hogy az műxik lötty nélkül is. ott inkább csak atomra biztosítás miatt kell.

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

szerintem lötyivel lehet tubelessesíteni. az exo-s maxxisok is nélkülöznek minden varázslatot, és működnek az amúgy 23mm széles felnin. most viszont egy igazi ust high roller érkezik, kíváncsi vagyok, lesz-e különbség.

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 hozzászólás
  • LocationMecsek

http://forum.bikemag...ne-ez-a-bringa/

Folyt..

XR 1450 abroncs, passzolom a szélességét, de emlékeim szerint 18mm. Gumi  e-h Nobby Nic evo , de ez még valami régebbi széria, nincs rajta tlr vagy más felirat, a súlya is elég jó, az se biztos hogy lehet ezt tubelessíteni.

20150107_220631_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Oporto

Oporto

fórumtag

• fórumtag
  • 21 hozzászólás

Az egykilós gumi azért annyira nem nagy házi, 29-ben is könnyen találnál 2.25-öst 6-700g környékén. S nem a papírfalú egyszerhasználatosokra gondolok!

Amiket én nézegetek webshopok (német, angol), gyakorlatilag mindenütt van fent tömeg infó, igaz arra keresni jellemzően nem lehet. 

Találtam pár könnyebb gumit, de azt hiszem nem ér meg nekem ennyi plussz pénzt. Marad a Schwalbe Crazy Bob 2,35-öse. 

mgy

mgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.091 hozzászólás

Az egykilós gumi azért annyira nem nagy házi, 29-ben is könnyen találnál 2.25-öst 6-700g környékén. S nem a papírfalú egyszerhasználatosokra gondolok!

Amiket én nézegetek webshopok (német, angol), gyakorlatilag mindenütt van fent tömeg infó, igaz arra keresni jellemzően nem lehet. 

Sziasztok!

26x2, vagy ennél szélesebb utcára való gumiból szeretnék valami könnyebbet (1 kg alatt). Lehet valamelyik oldalon súlyra keresni?  

Oporto

Oporto

fórumtag

• fórumtag
  • 21 hozzászólás

svábli meg a cont oldalán minden külsőnél van súlyadat.

pl ebből még a 2,35-ös is 800g alatt van.

http://www.schwalbe..../big-apple.html

mongyuk nem olcsó

Köszi!

Körülnézek.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

Sziasztok!

26x2, vagy ennél szélesebb utcára való gumiból szeretnék valami könnyebbet (1 kg alatt). Lehet valamelyik oldalon súlyra keresni?  

svábli meg a cont oldalán minden külsőnél van súlyadat.

pl ebből még a 2,35-ös is 800g alatt van.

http://www.schwalbe..../big-apple.html

mongyuk nem olcsó

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Oporto

Oporto

fórumtag

• fórumtag
  • 21 hozzászólás

Sziasztok!

ncc1701

ncc1701

törzsvendég

• fórumtag
  • 580 hozzászólás

pld a megfelelő szélességű sváble felniszalag

Szintén. Minek kókányolni, nem összeg.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

Sziasztok!

Hermanns belsővédő felniszalagom hosszanti irányban 5cm-es darabon felhasította a belsőt.

Olvastam valahol hogy valaki szigetelő szalagot használ.Nektek mi vált be?

pld a megfelelő szélességű sváble felniszalag

Bikertigger módosította - 2014. december 08. - 12:07

poison

poison

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás

Sziasztok!

Hermanns belsővédő felniszalagom hosszanti irányban 5cm-es darabon felhasította a belsőt.

Olvastam valahol hogy valaki szigetelő szalagot használ.Nektek mi vált be?

fero969

fero969

fórumtag

• fórumtag
  • 31 hozzászólás

Most olvasom csak, miért akarsz "minél keskenyebb" gumit?

...
....most olvasom a kérdést..., tudod, manapság Havas lapokat látogatok . :-)

Szeretném fitnesz bicajjá alakítani a 29-est. Inkább úton tekerek, onnan hazaérve kevesebbet kell dzuvázni, pluszba közelben van egy hosszú, biztonságos, kivilágított bicajút.

Szeretem a magam pákóját, de a 29-es jobb, nos ezért.

mgy

mgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.091 hozzászólás

Most olvasom csak, miért akarsz "minél keskenyebb" gumit?

fero969

fero969

fórumtag

• fórumtag
  • 31 hozzászólás

1.5-ös gumiba elég a 4 bár.

Köszönöm! Meglátom, mire lesz elég az a 4bar... Ha lesz eredmény, jelentkezem!

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Köszi! Most néztem, rá van írva max 4 bar. Ha jól sejtem, a 4bar kevés outi/terekking gumiba, ugye? A felni DT Swiss xr400

1.5-ös gumiba elég a 4 bár.

fero969

fero969

fórumtag

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Köszi! Most néztem, rá van írva max 4 bar. Ha jól sejtem, a 4bar kevés outi/terekking gumiba, ugye? A felni DT Swiss xr400

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Sziasztok! A 18x622-es felnire melyik a legkeskenyebb gumi, ami használható? Têlviz idejére tennék fel országúti gumit a monti felnire. Hol lehet ennek utánanézni? F

1.5 jó lesz rá.

fero969

fero969

fórumtag

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Sziasztok! A 18x622-es felnire melyik a legkeskenyebb gumi, ami használható? Têlviz idejére tennék fel országúti gumit a monti felnire. Hol lehet ennek utánanézni? F

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Az Conti védelmében elmondom, hogy nekem munkába/városba+terepre 1 bringám van, első keréken a RaceSport-os (BlackChili-s) X-King már 6ezer km-nél jár és köszöni, jól van. Jól gördül, terepen sem sz@ar és úgy látszik, tartós is. (kb. ezeket ígéri a BlackChili)

Elől nem nagy kunszt, Rocket is tudja elől.