Király hogy ilyen oldszkúl geoja van némelyik Surlynak.
Mintha valamelyik 26os monti lenne 1991-92-ből koskormánnyal. Nekem szimpi, ezért is linkeltem már ide Surlykat. Mondjuk a kisebb vázak esetén annyira nem látszik ez az aránytalan geo. Na de akkor is klassz, hogy "leragadtak" a tervező mérnökök... Pici fejcső, hosszú nyeregvázcső, olyan érzésem van, mintha nem is viszintes lenne a felsőcső, hanem az első kerék felé lejtene. ...és milyen jó, hogy ilyen és nem a konfekció, ami a trendeket követi! Ez - nekem - olyasmi, amire lehet vágyni, ami más mint a tömegtermék. Ami nem tökéletes, hanem kicsit kretén, groteszk, ami "valamilyen".
A napokban, mikor a kölyök Sirrusát vártam, meg mikor megérkezett, néztem és nem tudtam belekötni. Műfajában közel hibátlan. Persze lehetne könnyebb kerék, meg cserélni ezt vagy azt, de kb nem lenne jobb, mint egy magasabb felszereltségű ugyanilyen. Szóval kerek egész, komplett, kompromisszumoktól mentes cucc. Majdnem vettem egyet magamnak is, aztán rájöttem, hogy pont emiatt nem tudnám szeretni. Egy bicaj legyen "valamilyen", de semmiképpen se hibátlan!
Kisherceg módosította - 2025. március 29. - 14:14