https://www.clcycle....ste-tourer.html
Nem tudom ki, hogy van vele, de én ezekre az igényesen összeállított stucni-fejcsapágy-kormánycsapágy kombókra gerjedek.
https://bluelug.com/...in-the-details/
Talán ezért sem tudok "azonosulni" a mai bringás trendekkel. Hát ennyi.
nekem inkább az jut róla eszembe hogy rosszul választott vázméretet a delikvens...vagy bringatípust
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Kisherceg módosította - 2024. március 23. - 10:23
Kis kosárka hiányzik még a kormányról
khm, nyilván nem a bélyegképen a csaj miatt kattintottam a drímbildre....
- hogy lehet ekkora körmökkel szerelni? persze ecsettel zsíroz mindet... ami nem is rossz ötlet. de megnéztem volna, ahogy felteszi a külsőket (direkt nem írtam, hogy felteszi a gumit! )
- mikor a gyerek valami hasonló felsőben jelenik meg, vissza szoktam zavarni, hogy öltözzön fel rendesen...
- hajtómű előfeszítés hová lett? de ügyesen szerel, a váltókat csak feldobálja, maguktól beállítódnak, a fékek maguktól felszívják az olajat...
- az a kábelezés, te jó ég! lassan csak nőgyógyászok fognak bringát építeni... (...és nem csak az árak miatt)
Én is meg akartam osztani.
Körmök: izraeli telefonos csajt láttad már szerelni?
Amúgy a csodálatos Holland kerékpáros leánykán és a szokásos top kerékpáron felül a kávés jelenet (nem fogyasztók kávét de egy barátom nagyon próbál művelni ez ügyben), a Rolex Datejust Women óra is feltűnt, és még egy macsek is benne van.
- hogy lehet ekkora körmökkel szerelni? persze ecsettel zsíroz mindet... ami nem is rossz ötlet. de megnéztem volna, ahogy felteszi a külsőket (direkt nem írtam, hogy felteszi a gumit! )
- mikor a gyerek valami hasonló felsőben jelenik meg, vissza szoktam zavarni, hogy öltözzön fel rendesen...
- hajtómű előfeszítés hová lett? de ügyesen szerel, a váltókat csak feldobálja, maguktól beállítódnak, a fékek maguktól felszívják az olajat...
- az a kábelezés, te jó ég! lassan csak nőgyógyászok fognak bringát építeni... (...és nem csak az árak miatt)
Én még egész frissen kattintottam rá, mikor csak 1-2 napja volt fent a jutubon.
A nézettséget elnézve, már pedig a drímgörl viszi a prímet és nem a bringa.
Kisherceg módosította - 2024. március 22. - 22:03
Na végre...!
Na jó az ülés nem tetszik, inkább valami klassz WTB.
Meg a villa formája sem (de lehet, hogy ettől még "kényelmes"), inkább valami szép egyenes, acél villa jobban tetszene.
Szép a váz geoja, és a kormányszár környéke is.
Ja és persze valami "egyenes" kormány, ami az "élettel" össze is egyezhető.
nekem kifejezett tetszenek a hajlított villák. gondolom, kényelmesebbek is tudnak lenni. talán...
én erre a VeloOrange bicara a fékek helyett (mini) V-féket kértem volna, meg a 4700 (?) Tiagra helyett valami finomabbat, de nem is tudom... végülis ez amolyan randonneur bicaj, talán grx vagy slx/zee is elférne. (volt 4700 Tiagrám, bajom nem volt vele, de olyan semmilyen volt)
egyenes kormány... hm... fene se tudja, mostanában megfordult a fejemben, hogy talán tennem kellene még egy próbát koskormánnyal... még csak kétszer bukott meg nálam ez a sztori viszont kölyökként volt "országútim", az jó volt.
tudom-tudom, de akkor is...
Na végre...!
Na jó az ülés nem tetszik, inkább valami klassz WTB.
Meg a villa formája sem (de lehet, hogy ettől még "kényelmes"), inkább valami szép egyenes, acél villa jobban tetszene.
Szép a váz geoja, és a kormányszár környéke is.
Ja és persze valami "egyenes" kormány, ami az "élettel" össze is egyezhető.
nem is a cikk ami érdekes, egy "sima" véleménycikk. hanem a linkek a helyettesítő termékekhez.
No ez elég csodás. Minden ami színes az Hope, Pinion, stb.
@talpfa: stucni-fejcsapágy rész ezen is elég kívánatos.
Nem tudom ki, hogy van vele, de én ezekre az igényesen összeállított stucni-fejcsapágy-kormánycsapágy kombókra gerjedek.
https://bluelug.com/...in-the-details/
Talán ezért sem tudok "azonosulni" a mai bringás trendekkel. Hát ennyi.
Itt van az album.
Acél vázas kerékpárok minden mennyiségben!
https://www.flickr.c...s/bluelug/page4
https://www.youtube....h?v=cDtxH5xJXfQ
Csak a kormányt cserélném, egyenesre.
Már-már az ősmontik jutnak róla eszembe.
"Igazi anyagból" van a váz, semmi rejtett bovden szarakodás, meg "elektromos xarok", nincs hátul bűnranda "50es körfűrész". Bocsi.
És van első váltó is! Ja és még "színe is van", nem csak fekete. Kéne. Klassz!
talpfa módosította - 2024. február 23. - 11:43
ultraromance, bírom a srácot.
a "custom flare" azé' durva.
semmi baja nem lesz a csapagynak tole
megnyugtató.
Kisherceg módosította - 2024. február 22. - 20:56
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
ja, nemtom', nekem piszkálja az ocd-met, hogy a csapágyakat a tervezetthez képest pont merőlegesen terheli ez a módszer, tök feleslegesen.
a gyors zárak is merőlegesen terhelik a csapágyakat.