Ez a Salsa Stormchaser tetszik, de én már pénzt alu vázért nem adnék. Jó lenne kipróbálni ismét az egysebis bringázást.

ja, ezért valszeg ki lesz úúúútálva, de kezdenek tetszeni.
Én nagyon kipróbálnám de nem értem egyelőre, valahol tetszik is
.
Ez a Salsa Stormchaser tetszik, de én már pénzt alu vázért nem adnék. Jó lenne kipróbálni ismét az egysebis bringázást.

ja, ezért valszeg ki lesz úúúútálva, de kezdenek tetszeni.
Én nagyon kipróbálnám de nem értem egyelőre, valahol tetszik is
.
tényleg eredeti, jópofa az extra vékony wishbone. a kerekek merevségére kíváncsi lennék, meg arra is, mekkora élmény centrírozni. ![]()
https://vive-le-velo...as-english.html
Nem mondom, hogy tetszik, de kétséget kizáróan rendkívül eredeti!
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
https://vive-le-velo...as-english.html

Nem mondom, hogy tetszik, de kétséget kizáróan rendkívül eredeti! ![]()
...ez finom cucc lesz!
további sok-sok fotó és várhatóan a végleges állapot is itt: https://weightweenie...ic.php?t=179627
https://www.vitalmtb...starling-murmur
Hát sokáig nem tartott, ez a bringa sem.
Azt hittem, hogy csak a geoval voltak problémáid, mivel a korábbi Ronint is eladtad a flatbarral, nem konkrétan a koskormánnyal?
De ezek szerintem a koskormánnyal nem tudtál megbékülni. Van ilyen.
na viccelj, a Ronin1 5 évig volt meg
...már nem is zavar ha egy bicaj nem instant love, majd belejövök, vagy eladódik, ha úgy hozza. ![]()
szerintem csak annyi, hogy nem tudok/-tam lejönni a montis vonalról. nagyobb fékek, nagyobb gumik, több kényelem.
nem kapkodnak érte, valszeg marad még.
...és a koskormány is marad egyelőre. kapott egy (még) rövidebb stucnit, ezzel és a
papástúrásabb geoval végülis nem rossz, csak szikra nincs.
flatbar átalakítás nagyon költséges lenne (megint) és a valójában a Ronin1-nél sem vált be igazán. ötlet viszont van: talán kellene egy 650b road+ kerékszett. nagyszerű lehetőség újabb pénzégetésre!
de vélhetően jobb lenne. sokszor érzem, hogy ezek a 622 kerekek/gumik sem nekem valók már, jobb szeretem a kényelmes, finom gurulást.
Hát sokáig nem tartott, ez a bringa sem.![]()
Azt hittem, hogy csak a geoval voltak problémáid, mivel a korábbi Ronint is eladtad a flatbarral, nem konkrétan a koskormánnyal?
De ezek szerintem a koskormánnyal nem tudtál megbékülni. Van ilyen.
Ezek után az a sejtésem, hogy az új Roninon se vált be a koskormány, abból is flatbaros verzió lesz, elöbb vagy utóbb?!?
Egyébként nálam meg fordítva "sült el" el a dolog, mert amióta megvan a koskormányos gravellem, rá se nézek a montikra, nincs szükségem, rájuk.
Olyan szinten, hogy a montik után, már "meg se fordulok" az utcán. Pedig anno, ez mindig fordítva működött, csak a montik...
nem kapkodnak érte, valszeg marad még.
...és a koskormány is marad egyelőre. kapott egy (még) rövidebb stucnit, ezzel és a papás túrásabb geoval végülis nem rossz, csak szikra nincs.
flatbar átalakítás nagyon költséges lenne (megint) és a valójában a Ronin1-nél sem vált be igazán. ötlet viszont van: talán kellene egy 650b road+ kerékszett. nagyszerű lehetőség újabb pénzégetésre!
de vélhetően jobb lenne. sokszor érzem, hogy ezek a 622 kerekek/gumik sem nekem valók már, jobb szeretem a kényelmes, finom gurulást. ![]()
nos, én alapvetően bírom, ha valami hosszú évek alatt "érlelődött" és látszik rajta a használat (és az odafigyelés!!). nem zavar (magam is el szoktam követni) az ügyesebb háztáji "tuning". de EZért kár volt. régen láttam ennyi szándékosan igénytelenre silányított pénzégető projektet. kezdve a 11s v.karral használt sorral, folytatva a befőttesgumival tuningolt Paul Klampers féken át a foltokban festetlenül hagyott, utólagosan tárcsafékesített vázig és a javítatlan láncleesés-nyommal súlyosbított láncvilláig. a töröttfogú csajról nem is beszélve.
használni nem szeretem a koskormányt, de nagyon szép bicajok tudnak vele épülni.
Ezek után az a sejtésem, hogy az új Roninon se vált be a koskormány, abból is flatbaros verzió lesz, elöbb vagy utóbb?!?
Egyébként nálam meg fordítva "sült el" el a dolog, mert amióta megvan a koskormányos gravellem, rá se nézek a montikra, nincs szükségem, rájuk.
Olyan szinten, hogy a montik után, már "meg se fordulok" az utcán. Pedig anno, ez mindig fordítva működött, csak a montik...![]()
...ez finom cucc lesz!

további sok-sok fotó és várhatóan a végleges állapot is itt: https://weightweenie...ic.php?t=179627
Szép bringa, de a canti fékeket nem értem? Rendben van, nosztalgia...
Semmi baj nincs a felni fékekkel napjainkban sem, de akkor már v-fék, ha már monster-cross.
Klasszisokkal jobb a fékteljesítmény.
ez tetszik neki... ![]()
Szép bringa, de a canti fékeket nem értem? Rendben van, nosztalgia...
Semmi baj nincs a felni fékekkel napjainkban sem, de akkor már v-fék, ha már monster-cross.
Klasszisokkal jobb a fékteljesítmény.
Edited by talpfa, 2026. April 17. - 08:19.
@talpfa: ajánlottad itt visszább a Soma Doublecrosst. megnéztem a Soma és a Ronin 2 geoja gyak. 1:1 ugyanaz... ![]()