Értem.
Igen, a lemez papuccsal én is így voltam (Nicasion is ugyan ez van), nem egy művészi darab, de legalább jó erős.
Láttam már rondább darabokat is (kinek mi?), már egészen megbarátkoztam vele, a GRX810 váltó és az BB7 S Road nagyon feldobja. 
És nem követték el az a baromságot, hogy acél vázra, raktak egy cserélhető alu fület.
Lehet velem van a baj, de 30 enynehány év alatt egyetlen egy acél váltófület se tudtam letörni.
Egyetlen egy dolog jutott eszembe a Marin lemez papucsával kapcsolatosan.
Logikusan bal oldalon lehetőség van rá, hogy integrált kitámasztót is feltegyél rá.
Mert, hogy ez egy kaland gép és nem "hájtek" versenyparipa és azokra is gondoltak a tervezők, akik így szeretnék használni a bringájukat.
Ahogy vészesen közelítek az 50en felé és egy lejjebb kerül nálam is a sznobfaktorság, sokszor elgondolkodtam, hogy milyen jól jönne most egy rohadt kitámasztó.
Sokszor volt, hogy majdnem elborult a bringám. Erre nagyon vigyázok, meg nagyon harapok érte, azért is, ha más neki akarja támasztani a bicóját (pl a vonaton).
Egy kávézó vagy étterem esetén csak a fal mellé tudtam letenni, illetve oda se, mert szólnak érte.
Betonra nem szívesen döntöm le, ha nem muszály. Rajtam kívül mindenki letámasztotta a kávézó teraszán a bringáját (mindenkinek volt letámasztó a bringáján csak nekem nem), az asztal mellett, csak nekem kellett paráznom, hogy az oszlopnak támasztott bringám meg ne induljon....és koppanjon a vázcsőnél.
Szóval rövidebbre fogva, külön jó, hogy 2 db M6 fekete csavarral, "kúlturáltan" fel tudok tenni egy integrált kitámasztót, ha a szükség úgy hozza a későbbiekben.
Nem kell a bilincses változattal az alsó vázcsövet "nyomorgatnom" - hiába van alatta gumi, a festésen úgy is ott marad a helye - plusz ott megy a féknek a kábelja is.
Persze vannak olyan túra, gravel bringák is, amelyiken a középcsapágynál van a klasszikus lemez felforrasztva a kitámasztónak. Na ez meg nálam véleményes, még a lemez papucsnál is, gagyibb nekem.
Edited by talpfa, 2026. February 20. - 15:04.