Breezert az EU-ban hol lehet kapni? kerestem a napokban amit linkeltél korábban, de nem leltem boltot... :/
Ja még a Breezer Radar Expert jutott eszembe. Van belőle gyárilag egyenes kormány is (linkeltem is korábban)
Ronin: hát ja, leginkább a geo. nem volt rossz, azt semmiképpen nem mondanám, de valahogy végig amolyan "out-of-place" érzésem volt rajta, koskormánnyal és a Kyote-tal is. maga a váz talán a legszebb az összes eddigi közül, a villán és a vázon is szép papucsok, szép varratok, filigrán TB csövek, tényleg nagyon szép, fájt is a szívem miatta, de menet közben mindig az volt bennem, hogy valami nem oké, rövid, hegyes, mittomén, nem ehhez vagyok szokva. "menetkultúrája" viszont fenomenális volt, tényleg nem lehetett belekötni, nagyon finoman, simán futott. agyaltam rajta, hogy esetleg tennék még egy próbát másik, több flare-t adó koskormánnyal, de az megint egy kazal pénz és talán úgy se lett volna jó. furcsa fintora az univerzumnak, hogy épp le akartam venni a hirdetést kb másfél hónap (és pár furcsa érdeklődő) után, mikor hívott a vevő, hogy jönne érte. szerintem jó helyre került, úgy tűnik, a srác bár fiatalabb és "kommersz irányból jött" (ha szabad ilyet mondani), de láthatóan tetszettek neki a részletek és a kidolgozás minősége. sok klassz gurulás vár a Roninra, valszeg jobb lesz így.
Edited by Kisherceg, 2026. February 20. - 12:10.

Sign In
Create Account

Back to top