Szerintetek mennyibe kerül az irc kujo dh 2,65" külsõ? Szerintem marha jó mintája van. És a Kenda kolossal dh?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Gumitopik
Indította
Darton
, 2002. január 18. 20:07
Írta 2003. március 11. - 10:06

Írta 2003. március 11. - 09:50

L.Cs.: tom vazz... mindössze jópofa voltam. 
David: asszem az lesz, hogy két rugót tolok bele, csak még kéne esztergáltatni hozzá közömbösítõt. ;D Vagy köztesítõt. Vagy valami ilyesmit. ;D

David: asszem az lesz, hogy két rugót tolok bele, csak még kéne esztergáltatni hozzá közömbösítõt. ;D Vagy köztesítõt. Vagy valami ilyesmit. ;D
Írta 2003. március 10. - 23:27

Jorus: azt a rugot, ami kell neked, tudod?! na azt mért nem csináltatod meg valami rugokészitövel???
ja és külsökböl a Continak van a Surviver és az baromi jo kis külsö, csak nem nagyon lehet egyenlöre kapni,meg még egy baja van, hogy max 2.3-as méretben kaphato... végülis az elég, de én egy 2.5-nek jobban örülnék...
ja és külsökböl a Continak van a Surviver és az baromi jo kis külsö, csak nem nagyon lehet egyenlöre kapni,meg még egy baja van, hogy max 2.3-as méretben kaphato... végülis az elég, de én egy 2.5-nek jobban örülnék...
vendég_vdani_*
Írta 2003. március 10. - 23:16

JÓ akkor megcsúszik ezen nem múlik. Mindenhol belém köttök ahol lehet. :-[
VDaNi
VDaNi
Írta 2003. március 10. - 20:26

szerintem meg egyszerûbb azt mondani hogy az elsõ vagy a hátsó gumi megcsúszik...
jobban szemlélteti a problémát
jobban szemlélteti a problémát
vendég_vdani_*
Írta 2003. március 10. - 20:19

ezt az alul meg túlkormányzást meg talán hanyagolni kéne... a kerékpározás erõteljesen más mûfaj mint az autózás :
Szia Ras!
Igen, de így könnyebb elmondani minthogy, a háta megy ki meg az eleje csúszik ki kanyar külsõ íve felé... Így 1xûbb!

VDaNi
Írta 2003. március 10. - 20:14

szimmetrikus gumi még: Pana Smoke... 
ezt az alul meg túlkormányzást meg talán hanyagolni kéne... a kerékpározás erõteljesen más mûfaj mint az autózás :

Írta 2003. március 10. - 19:51

Joruska:
Az ûrgumin azér nincs semmilyen jelölés, mer elõre és hátra is jó, valamint a forgásirány is mindegy, mert szimmetrikus.
Mondjatok olyan gumit, ami nem nehezebb a Space-nél (908gr), hajtogatható, 60mm széles, felütésvédett és van belõle puha keverékes (kb maxxis 42a-nak megfelelõ) és nem több 5000 Ft-nál.
Az ûrgumin azér nincs semmilyen jelölés, mer elõre és hátra is jó, valamint a forgásirány is mindegy, mert szimmetrikus.
Mondjatok olyan gumit, ami nem nehezebb a Space-nél (908gr), hajtogatható, 60mm széles, felütésvédett és van belõle puha keverékes (kb maxxis 42a-nak megfelelõ) és nem több 5000 Ft-nál.
Írta 2003. március 10. - 13:17

B+ Freeride.
Nekem is az van. Olcsó, nehéz, és gyorsan kopik. Nincs olyan széles, mint a Maxxis MoFo 2.35"-öm volt. De nem is olyan nehéz
Van elõre/hátra mintával, de én hátsót használok elöl is. Most akcióban van 2000 HUF/db körül. (legalábbis én ennyiért vettem)
Amúgy Kenda Kinetics.
Nekem is az van. Olcsó, nehéz, és gyorsan kopik. Nincs olyan széles, mint a Maxxis MoFo 2.35"-öm volt. De nem is olyan nehéz

Amúgy Kenda Kinetics.
Írta 2003. március 09. - 21:29

Nem tudtok valmit a Bike+ Freeride nevû külsõrõl? Láttam a sportkiállításon egy PolarX-ben és jónak tûnt. 2.35-ös és a Kenda gyártja.
Írta 2003. március 08. - 23:09

vendég_vdani_*
Írta 2003. március 08. - 22:52

Általában van egy kis nyíl a gumin!
ÁLTALÁBAN! De amúgy ránézésre látszik de nem minden kerék kötött forgásirányú!
VDaNi
ÁLTALÁBAN! De amúgy ránézésre látszik de nem minden kerék kötött forgásirányú!
VDaNi
Írta 2003. március 08. - 22:43

Írta 2003. március 08. - 22:41

hát midig elöre!!! hátrafelé bicajozni nagyon nehéz! ;D meg ha két különbözö irányba forog, akkor vagy összemegy vagy szétszakad a vázad.
Írta 2003. március 08. - 22:34

Nekem egyforma van elöl és hátul... Ráadásul sose tudom melyiknek merre kéne forognia... :

Írta 2003. március 08. - 21:56

azért nem feltétlenül kell különbözö külsö...
van ami elöre hátra jo. vagy esetleg meg kell forditani a külsöt a mintázat miatt. elöre olyan kell, aminek a mintái olyanok, hogy hátrafele széesednek, a hátsonál meg forditava.
van ami elöre hátra jo. vagy esetleg meg kell forditani a külsöt a mintázat miatt. elöre olyan kell, aminek a mintái olyanok, hogy hátrafele széesednek, a hátsonál meg forditava.
vendég_vdani_*
Írta 2003. március 07. - 22:51

Tudom de a gumi nagyon fontos. Az a kapcsolat az út és az autó között.
Ezért rossz télen az elöl téli hátul nyári gumi mert a kocsi eleje bekanyarodik csak a háta nem. Az meg nem jó!
De mindegy. A lényeg, hogy a bicikliknél az a jó ha más az elsõ+hátsó mintázat. Elöl kanyarodni kell+fékezni hátul meg nyomatékot az útra vinni, fékezni esetleg farolni ha kicsi a hely kanyarodni!
VDani
Ezért rossz télen az elöl téli hátul nyári gumi mert a kocsi eleje bekanyarodik csak a háta nem. Az meg nem jó!
De mindegy. A lényeg, hogy a bicikliknél az a jó ha más az elsõ+hátsó mintázat. Elöl kanyarodni kell+fékezni hátul meg nyomatékot az útra vinni, fékezni esetleg farolni ha kicsi a hely kanyarodni!
VDani
Írta 2003. március 07. - 19:24

de alapbol a futomu geometriaja szabja meg utana sulyelosztas..
es mint mindenhez a guminak is van koze hozza! de az nem minden!!!
semmit sem ugy terveznek, hogy vaj melyik szar gumit fogjak a parsztok majd rarakni erre az autora!
es mint mindenhez a guminak is van koze hozza! de az nem minden!!!
semmit sem ugy terveznek, hogy vaj melyik szar gumit fogjak a parsztok majd rarakni erre az autora!
vendég_vdani_*
Írta 2003. március 07. - 17:38

Danikám, az alul- felülkormányzottság autók esetében SEM a gumik milyenségétõl függ! :

Szerinted ha hátul rossz gumi van elöl meg tök jó mi lesz ESP nélkül? A kocsi eleje be tud kanyarodni a háta meg nem. Ezért megpördülsz. Nagyon függ a gumik állapotától is meg a futómûtõl is. Ezt nagyon nem tudtad.
VDaNi
Írta 2003. március 07. - 16:01

Danikám, az alul- felülkormányzottság autók esetében SEM a gumik milyenségétõl függ! :