vettem vmi shwalbe belsõt és alig fér bele a felnimba ... csak benzinkútnál tudtam felfújni és a szelep is alig lóg ki. ez lehet, hogy azért van mert nem elég széles a felnim? abbol ugyis ujat akarok... na mind1.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Gumitopik
Started by
Darton
, 2002. January 18. 20:07
vendég__*
Posted 2003. November 13. - 08:43
Posted 2003. November 13. - 01:13
szerintem belsõ :
tamaskaa: akkor lehet hogy én írok neked elõbb tapasztalatokat? bár január környékén veszek ha minden jól megy
tamaskaa: akkor lehet hogy én írok neked elõbb tapasztalatokat? bár január környékén veszek ha minden jól megy
Posted 2003. November 12. - 23:16
nahát ez már macerás. 2.7"-es gumihoz már nem árt a 28-30 mm széles felni MINIMUM. de inkább több, fõleg, ha alacsony nyomáson használod.
ezek a felni külsõ v. belsõ szélességére vonatkoznak?
Posted 2003. November 12. - 19:38
Hát ez a vásárlás ez még erõsen tervezés-fázisban van, akkora szükségem épp nincs rá, és máshova szalad el a pénzem, szal nem mostanában fogok menettapasztalatokat irni.
Posted 2003. November 11. - 20:04
2.7"? egy merev gépbe? ugyan minek? : én most a IRC BackCountry-t néztem ki. 2.25-ös, és olyan 600g, és 3200Ft a bikemag szerint. Jónak tünik. Eerie-nek is ajánlom.
tamaskaa: ha megteszed a vásárlást elmondhatnád mijen mert énis rá spekulálok, a conti mégse jön be...
Posted 2003. November 10. - 19:51
felõlem akkorát rax bele, amekkorátcsak akarsz, csak kifejtette kételyemet afelõl, hogyez mennyire értelmes dolog. Ezt a fékmerevítõs dolgot nem tudom, le kell mérni, hogy mekkora a belsõ szélessége a cuccnak. Aztán ebbe beleveszed, hogy a MoFo dh 2.35-ösöm 51mm széles, a 2.7-es Mobster meg majd 70.
Posted 2003. November 10. - 19:46
Hali!
Hát az elsõ felnim 25mm a hátsó 30mm szóval a hátsó az elmenne (Rhyno Light) de az elsõre.... :-\
szóval elõlre egy 2,5-ös? A 2,7-es belemenne egy magura + egy Kingstone merevítõbe??? Vagy jön a csiszolás 8)
Hát az elsõ felnim 25mm a hátsó 30mm szóval a hátsó az elmenne (Rhyno Light) de az elsõre.... :-\
szóval elõlre egy 2,5-ös? A 2,7-es belemenne egy magura + egy Kingstone merevítõbe??? Vagy jön a csiszolás 8)
Posted 2003. November 10. - 19:36
nahát ez már macerás. 2.7"-es gumihoz már nem árt a 28-30 mm széles felni MINIMUM. de inkább több, fõleg, ha alacsony nyomáson használod.
Posted 2003. November 10. - 19:26
Hali!
Nem lényeg hogy a gépem merev csak bele megy-e meg elõlre kis felnire szabad e rakni ilyen széles gumit? ???
Nem lényeg hogy a gépem merev csak bele megy-e meg elõlre kis felnire szabad e rakni ilyen széles gumit? ???
Posted 2003. November 10. - 19:10
2.7"? egy merev gépbe? ugyan minek? : én most a IRC BackCountry-t néztem ki. 2.25-ös, és olyan 600g, és 3200Ft a bikemag szerint. Jónak tünik. Eerie-nek is ajánlom.
Posted 2003. November 10. - 18:12
Hali!
Annyi lenne a kérdésem hogy a Mobster 2,7-es bele megy-e a Mali Boába és ha HS33-am normál merevítõvel abba belefér-e és a kingstone merevítõbe is belefér-e? + elõlre is ezt vennék : és az érdekelne hogy elõl nem a legszélesebb a felnim tehát kisebb mint a rhyno light felni és arra rá szabad e rakni egy 2,7-est vagy csak 2,5-öst?
Annyi lenne a kérdésem hogy a Mobster 2,7-es bele megy-e a Mali Boába és ha HS33-am normál merevítõvel abba belefér-e és a kingstone merevítõbe is belefér-e? + elõlre is ezt vennék : és az érdekelne hogy elõl nem a legszélesebb a felnim tehát kisebb mint a rhyno light felni és arra rá szabad e rakni egy 2,7-est vagy csak 2,5-öst?
Posted 2003. November 10. - 17:57
Ahoj. Részemrõl XC (mármint nem a körbe-körbe tekerõs gramhuszár versenyzõs, hanem a túrázós, maratonos, TT-s XC) az érdeklõdési kör. Igen, van CC külsõ topik is, de ahogy olvasom ott meg a Conti Explorer a legdrabálisabb gumi ameddig elmennek, úgyhogy pont a két társaság között vagyok félúton.
Engem kevéssé izgat a súly (persze relatívan, XC-shez képest), 650g körülig is elmehet . Szóval ami nálam a fõ szempont lenne, az az irányíthatóság, kontroll, tapadás, és egyéb szavakkal körülírható dolog. Itt van az õsz, és vele a mindenhol nyálkás falevelekkel borított nedves kövek és gyökerek, én meg szeretem azért elengedni a bringámat rendesen, de jó lenne mindezt parázás nélkül (tudom, tanuljak meg bringázni ;D Az aktuális külsõim cserére érettek, gondoltam tavaszig szívesen használnék valami inkább freeride felé hajló külsõt, ha meg bejön akkor lehet, hogy továbbra is. Szóval jó sokat írtam, a lényeg az, hogy elõl Conti Vertical + hátul Survival Pro kombóban gondolkozom most (vajh mennyi a különbség irányíthatóságban 2.1 és 2.3 között?), de szemezgettem már a WTB külsõkkel is, mint Weirwolf 2.1 vagy Velociraptor. Eddig jutottam az utánaolvasásban, mást nem ismerek (még elõtúrom a Bikemag vonatkozó számát). Szóval hálás lennék mindenféle tapasztalatok megosztásáért ...
Engem kevéssé izgat a súly (persze relatívan, XC-shez képest), 650g körülig is elmehet . Szóval ami nálam a fõ szempont lenne, az az irányíthatóság, kontroll, tapadás, és egyéb szavakkal körülírható dolog. Itt van az õsz, és vele a mindenhol nyálkás falevelekkel borított nedves kövek és gyökerek, én meg szeretem azért elengedni a bringámat rendesen, de jó lenne mindezt parázás nélkül (tudom, tanuljak meg bringázni ;D Az aktuális külsõim cserére érettek, gondoltam tavaszig szívesen használnék valami inkább freeride felé hajló külsõt, ha meg bejön akkor lehet, hogy továbbra is. Szóval jó sokat írtam, a lényeg az, hogy elõl Conti Vertical + hátul Survival Pro kombóban gondolkozom most (vajh mennyi a különbség irányíthatóságban 2.1 és 2.3 között?), de szemezgettem már a WTB külsõkkel is, mint Weirwolf 2.1 vagy Velociraptor. Eddig jutottam az utánaolvasásban, mást nem ismerek (még elõtúrom a Bikemag vonatkozó számát). Szóval hálás lennék mindenféle tapasztalatok megosztásáért ...
Posted 2003. October 29. - 00:37
Schwalbe Big Apple 2,3
Akkora mint egy Space, és szinte teljesen kopasz! Utcára, városi déhára az egyik legtutibb!
Köci!
Ez jól hangzik! És ugye azért elõfordul ez a boltokban, mert nézegettem én jó kis street gumikat csak nálunk egyiket sem kapni (pl. DMR, 26" Maxxis HookWorm...).
vendég__*
Posted 2003. October 28. - 10:44
nemrég még azt mondtam, hogy a 2.5ös gumi elég... hát nem volt elég tapasztalatom... tegnap mentünk a sípályán és a közepe sártenger volt, gondoltam biztos mókás kicsit belemegyek.. az elsõ fékezésig minden rendben is volt, da azután. a sárban csúsztam a seggemen a bicóba beakadva kb 10métert és röhögtem ;D mondjuk márcsak azért se rakok nagyobb gumit mer nem fér be a vázba...
ui: amugy qrva vicces a sárban csúszni, ki kell próbálni!!!
ui: amugy qrva vicces a sárban csúszni, ki kell próbálni!!!
Posted 2003. October 27. - 23:32
Posted 2003. October 27. - 23:26
Schwalbe Big Apple 2,3
Akkora mint egy Space, és szinte teljesen kopasz! Utcára, városi déhára az egyik legtutibb!
Posted 2003. October 27. - 23:24
Erre most nem akartam semmit írni,mert rögtön meg lett volna editálva ;D
De utcára külön gumit nem fox kapni,ami máshova jó (gumi) azt kell használnod az utcán is,mondjuk Conti,vagy Maxxis,stb,pénztárcád állapotától függ.
De utcára külön gumit nem fox kapni,ami máshova jó (gumi) azt kell használnod az utcán is,mondjuk Conti,vagy Maxxis,stb,pénztárcád állapotától függ.
Posted 2003. October 27. - 23:22
vendég__*
Posted 2003. September 19. - 22:06
zseb:
most bocs de én nem nagyon értek veled egyet...
én sem szeretek (tudok... ) streetelni, de télleg mon hol kell 3"? ha meg nem mo, oké vannak jó helyek, de mi a f@szt csináljak, ha 15 évesen épp nincs autóm és a haverjaimnak se, bocs, vehetek magamnak v10et is, az idõm nagy részében a fogasnál meszebb nem jutok el... ez van. télen esetleg 2.5, de 3"? amugy is, én nem is láttam még se maxxist, se schwalbet, se contit 3"ban. oké a nokian nem piskóta, de úgy láccik nem egy fogyó eszköz a 3as gumi, ha ezek a legelterjettebb gumgyárak nem csinálnak ilyet. én már akkor is rosszul leszek, amikor meglátom a polarisokba, meg serpensekbe gyömöszölt 2,7es mobstert.
ui: lehet hogy tévedtem és van 3as maxxis, de nem láttam...
uff
most bocs de én nem nagyon értek veled egyet...
én sem szeretek (tudok... ) streetelni, de télleg mon hol kell 3"? ha meg nem mo, oké vannak jó helyek, de mi a f@szt csináljak, ha 15 évesen épp nincs autóm és a haverjaimnak se, bocs, vehetek magamnak v10et is, az idõm nagy részében a fogasnál meszebb nem jutok el... ez van. télen esetleg 2.5, de 3"? amugy is, én nem is láttam még se maxxist, se schwalbet, se contit 3"ban. oké a nokian nem piskóta, de úgy láccik nem egy fogyó eszköz a 3as gumi, ha ezek a legelterjettebb gumgyárak nem csinálnak ilyet. én már akkor is rosszul leszek, amikor meglátom a polarisokba, meg serpensekbe gyömöszölt 2,7es mobstert.
ui: lehet hogy tévedtem és van 3as maxxis, de nem láttam...
uff