Ahoj. Részemrõl XC (mármint nem a körbe-körbe tekerõs gramhuszár versenyzõs, hanem a túrázós, maratonos, TT-s XC) az érdeklõdési kör. Igen, van CC külsõ topik is, de ahogy olvasom ott meg a Conti Explorer a legdrabálisabb gumi ameddig elmennek, úgyhogy pont a két társaság között vagyok félúton.
Engem kevéssé izgat a súly (persze relatívan, XC-shez képest), 650g körülig is elmehet . Szóval ami nálam a fõ szempont lenne, az az irányíthatóság, kontroll, tapadás, és egyéb szavakkal körülírható dolog. Itt van az õsz, és vele a mindenhol nyálkás falevelekkel borított nedves kövek és gyökerek, én meg szeretem azért elengedni a bringámat rendesen, de jó lenne mindezt parázás nélkül (tudom, tanuljak meg bringázni ;D Az aktuális külsõim cserére érettek, gondoltam tavaszig szívesen használnék valami inkább freeride felé hajló külsõt, ha meg bejön akkor lehet, hogy továbbra is. Szóval jó sokat írtam, a lényeg az, hogy elõl Conti Vertical + hátul Survival Pro kombóban gondolkozom most (vajh mennyi a különbség irányíthatóságban 2.1 és 2.3 között?), de szemezgettem már a WTB külsõkkel is, mint Weirwolf 2.1 vagy Velociraptor. Eddig jutottam az utánaolvasásban, mást nem ismerek (még elõtúrom a Bikemag vonatkozó számát). Szóval hálás lennék mindenféle tapasztalatok megosztásáért ...