Ras;
azért egy ballonos külsõ sokat jelent,ha mondjuk full merev géppel hajtasz
mondjuk
szal még a softtail érzést sem közelíti meg,ráadásul nem érdemes egy kicsit kényelmesebb érzés miatt fél óránként foltozni...
kis nyomás száksz
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Gumitopik
Started by
Darton
, 2002. January 18. 20:07
Posted 2003. November 25. - 01:03
Posted 2003. November 24. - 23:39
Posted 2003. November 24. - 23:23
iiigen.
ill maxxis es maxxis kozott nincs kulonbseg sok.. kopik, es mashogy nez ki...
van jo par ember, akik 1.9-el, 2.1el csinaljak ezt. szimpla gumi, sima belso... es MEGSINCS defekt meg minden. a tudas azert ott befigyel...
es a 2 kulsojuk kijon 1000ft-bol....
nem ilyen 10-15
ill maxxis es maxxis kozott nincs kulonbseg sok.. kopik, es mashogy nez ki...
van jo par ember, akik 1.9-el, 2.1el csinaljak ezt. szimpla gumi, sima belso... es MEGSINCS defekt meg minden. a tudas azert ott befigyel...
es a 2 kulsojuk kijon 1000ft-bol....
nem ilyen 10-15
Posted 2003. November 24. - 23:20
Posted 2003. November 24. - 23:12
Hali!
Szal High Roler 2,35??? És az miben jobb mint a Mobster? Mongy ha magasról ugrasz le pölö 8 fokos lépcsõ...akkor szted melyik csillapít jobban? Mongyuk igazatok van nem vagyok dh rider de azé a 2,5-ös az nem is olyan nagy és azé van olyan mint a 2,35-ös HR nem?
Szal High Roler 2,35??? És az miben jobb mint a Mobster? Mongy ha magasról ugrasz le pölö 8 fokos lépcsõ...akkor szted melyik csillapít jobban? Mongyuk igazatok van nem vagyok dh rider de azé a 2,5-ös az nem is olyan nagy és azé van olyan mint a 2,35-ös HR nem?
Posted 2003. November 24. - 23:03
Tamaskaa: vízzel került már közeli ismeretségbe? (neeem, nem a fürdökádra gondoltam ;D)
Mer így amit leírtál, hááát nem bíztat, lehet hogy mégis Conti Vertical lesz... :
Mer így amit leírtál, hááát nem bíztat, lehet hogy mégis Conti Vertical lesz... :
Posted 2003. November 24. - 22:08
erre akartam enis kilyukadni.. nem a meret a lenyeg... foleg nem streetnel. mert itt nem a lendulet visz. en most majdnem meghalok a sajat gepemtol.
egyszeruen lehetetlen hajtani... de ha egyszer beindul, a suly visz ;D
egyszeruen lehetetlen hajtani... de ha egyszer beindul, a suly visz ;D
Posted 2003. November 24. - 22:02
Posted 2003. November 24. - 21:36
2.7es?!?!?!?!?!
mivagy te?
dh versenyzo?
meg azoknak ismax 2.5 van...
felraksz egy 2.7-est, utana mar egy bannit sem fogsz tudni csinalni... ill street, ahol neked is kell tekerned, nem csak a lendulet visz lefele.
1. kemenyre fujod a gumit, igy kisebb (relativ) az ellenallasa(surlodasi) de kirazza a lelket is beloled
2. puhara hagyod. ez kb annyit jelent, mintha leszedned a lancot, es ugy tekernel....
most megint nem kotoszkodes, de streetre felraksz egy ballonos 2.3asat.... azzal meg haladni is lehet, ill eleg tapadast nyujt....
a 2.7et felejtsd el
mivagy te?
dh versenyzo?
meg azoknak ismax 2.5 van...
felraksz egy 2.7-est, utana mar egy bannit sem fogsz tudni csinalni... ill street, ahol neked is kell tekerned, nem csak a lendulet visz lefele.
1. kemenyre fujod a gumit, igy kisebb (relativ) az ellenallasa(surlodasi) de kirazza a lelket is beloled
2. puhara hagyod. ez kb annyit jelent, mintha leszedned a lancot, es ugy tekernel....
most megint nem kotoszkodes, de streetre felraksz egy ballonos 2.3asat.... azzal meg haladni is lehet, ill eleg tapadast nyujt....
a 2.7et felejtsd el
Posted 2003. November 24. - 21:17
Hali!
Értem...mer akarnék venni Mobstert vagy 2,5 vagy 2,7-eset de azé nem mind1 hogy 5000-ér vagy 7500-ér veszed...csak ennyi...ja és streeten nem hinném hogy gallyakon meg gyökereken megyek...szal kössz szóval csak nehéz de erõs...gondolkozni kel rajta 8)
Értem...mer akarnék venni Mobstert vagy 2,5 vagy 2,7-eset de azé nem mind1 hogy 5000-ér vagy 7500-ér veszed...csak ennyi...ja és streeten nem hinném hogy gallyakon meg gyökereken megyek...szal kössz szóval csak nehéz de erõs...gondolkozni kel rajta 8)
Posted 2003. November 24. - 20:50
Hali!
Kicsit bugyuta válasz: gondolom abban, hogy nehezebb felütni. Ha becsípõdik a belsõ a felni és valamilyen tereptárgy közé, akkor a külsõ megvédi a kiszakadástól. Cserébe EZER nehéz.
Kicsit bugyuta válasz: gondolom abban, hogy nehezebb felütni. Ha becsípõdik a belsõ a felni és valamilyen tereptárgy közé, akkor a külsõ megvédi a kiszakadástól. Cserébe EZER nehéz.
Posted 2003. November 24. - 20:38
Posted 2003. November 24. - 13:02
hááát, tegnap kicsit lépcsõzgettem, és meg kell, hogy állapítsam, ez NEM az a gumi, amivel jó, ha 2BAR-ral odavered a kereket egy lépcsõélhez. Így csinált, hogy: PSSSSSSSSSSSSSSssssssszszszzzzzzzz...... ;D oldalfalvédelem nagyjából konvergens a nullához. Jó, ez egy elbasott ugrás volt, örültem, hogy nem buktáztam el, de akkoris.
Posted 2003. November 17. - 15:31
Posted 2003. November 17. - 13:35
na. Örömhír: (magamnak legalábbis) sikerült beújítnom egy pár BackCountry-t. Tapasztalatot azt nem irnék róla, mert ugye a kétszer másfél óra gurulászás az aszfalton nem nevezhetõ próbaútnak, de azértmég tetszik. Fõleg azért, mert olcsó volt (4ezer a pár, igaz kicsit használtan), meg mert bazi könnyû. Lemértük, és tényleg 670gramm. Kevláros, és 2.25-ös. A kilós Maxxis-ok után hatalmas mértékben nõtt a gyorsíthatóság, a hátrány talán csak az oldalbütykök hiánya. Kanyarban nem tart annyira. Majd, ha terepet is kapott, írok még.
Posted 2003. November 15. - 14:30
Hali!
Lehet kapni olyan fékmerevítõt amibe 2,7-es gumi belemegy? Meg Magurához (HS33) is? És mennyi pénzkidobás lenne ez? Elõre is kössz!
8)
Lehet kapni olyan fékmerevítõt amibe 2,7-es gumi belemegy? Meg Magurához (HS33) is? És mennyi pénzkidobás lenne ez? Elõre is kössz!
8)
Posted 2003. November 14. - 23:50
Mach 1 520 Speedtracker
a hátsó is ilyen,csak az nem ótvar sárga színben tündököl,hanem feketében
elég benga....lassan meghalnak a gyorszáraim,meg a kerékagyak,de a felnik még mindig tök jó állapotban vannak
a hátsó is ilyen,csak az nem ótvar sárga színben tündököl,hanem feketében
elég benga....lassan meghalnak a gyorszáraim,meg a kerékagyak,de a felnik még mindig tök jó állapotban vannak
vendég__*
Posted 2003. November 14. - 23:49
jaj és a 2.3 külsõ is egy röpke másodperc alatt belemegy. annyira azért nem nehéz azokat berakni, 1 hawernak bike+ lex atom cc felnibe van 2.45ös ricsija azt nem volt nehéz berakni
vendég__*
Posted 2003. November 14. - 23:47
nyertem ;D nem alesa és nem is remerx, hanem olyan mint a kala elsõje. asszem mach1 a gyártó és 520 a tipus. nem rossz az ég világon semmi baja a szélességéröl meg csak annyit, hogy ugyan olyan széles mint a rhyno lite. ha kétségei vannak effelöl vkinek, akkor elmondom, hogy otthon, amikor volt ez is meg az is, összeméricskéltem és szemmel nem felfogható különbség volt csak. szoval a belsõvel van baj ;D elöbb utóbb ugyis csere a felninek, dee hát most ez van...
kiderült hogy rossz a pumpa amivel fújni akartam, ezért nem tudtam felfújni, nem a belsõ volt tul brutkó...
kiderült hogy rossz a pumpa amivel fújni akartam, ezért nem tudtam felfújni, nem a belsõ volt tul brutkó...
Posted 2003. November 14. - 08:20
mibe fogadunk h explorer, v grand rock... na?
ezekbe me szep h nem fer be. ebbe/hasonloba a 2.3as gumit ravarazsolni is muveszet (es nem is eroltetendo), es a szelep meg termeszetesen nem log ki belole, nehogy felfujhato legyen
konkluzio: szal ezek azok, amik nem a topicban szereplo iranyzatba valoak...
ezekbe me szep h nem fer be. ebbe/hasonloba a 2.3as gumit ravarazsolni is muveszet (es nem is eroltetendo), es a szelep meg termeszetesen nem log ki belole, nehogy felfujhato legyen
konkluzio: szal ezek azok, amik nem a topicban szereplo iranyzatba valoak...