Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
big betty. ilyenre gyúrok. kicsit sajnálom érte a 9k-t, de valahogy kiböjtölöm :D
2.4" 880 gramm, oldalfalvédelem, kevláros.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
"viszont nokian hááát nem nyilatkozom kategória"

hmm, én most teszem fel elõre a nokian nbx2,3-et a michelin all mountain helyett....+látjuk, lehet 6-800 kilcsi és megy elõre a King Jim?...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás

Szal szerintem a svalbe jó conti meg nem annyira
maxxis meg hulladék

A Schvalbe-ról még nem nyilatkozom (eddig ok) Continak nagyon van tartása (a lóherésnek) barátném használja és tetszik neki pedig nincs oda a kerekezésért és szerintem is fasza, Maxxisból legalábbis a swampthing a kedvencem, némelyik kenda is jó, viszont nokian hááát nem nyilatkozom kategória ;) mostanában ezeket nyúzom, a többi most nem jut eszembe.

Ride everywhere.

.

Kamisama

Kamisama

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás
Zolle, remélem nincs igazad a contival kapcsolatban. Vagy azt remélem hogy csak a terep gumikra értetted. Ugyanis én már próbáltam slick-et és az nagyon bejött borítani is lehet õket rendesen. Különben meg igényes szép gumikat készítenek. A maxxis tényleg hulladék és a schwalbét komáljuk.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
LOL tényleg
csak olvastam a felette lévõ postot ;)
Szal szerintem a svalbe jó conti meg nem annyira
maxxis meg hulladék

Cingár

Cingár

vendég

• fórumtag
  • 100 hozzászólás
nem félek attól, hogy a Conti kimegy alólam, mivel ez Fat Albert, vagyis a Scwalbe terméke......

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
ne félj attól hogy kimegy alólad, a contik nem szoktak, és ha el is indul, nekem mindig az elsõ szokott kitörni
hálistennek még sosem borultam emiatt, de a highroller ebbõl a szempontból nem egy jó gumi :)

Cingár

Cingár

vendég

• fórumtag
  • 100 hozzászólás
pár éve nyúzok egy Fat Albert szettet, és tökre alá tudom támasztani, amit a friss BM-ben írtak róla, hogy hátra nem igazán való, kopik mintállat. elõs guminak tényleg jó, ott nem jön zavarban, de laza talajon nem igazán merem borítani, mert érzem, hogy hátulja csak az alkalomra vár, hogy kimenjen alólam. ne meg hogy kopik, de ez szerintem lényegtelen, minden kopik, függöen az összetételétõl.

Kamisama

Kamisama

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás
HElló!

Tegnap gyönyörködtem pár órát a Conti külsõkben, és a Town&Country eléggé felkeltette az érdeklõdésemet. Mondjuk én fõleg félterep és slick párti vagyok, szal most nem a terep gumikról lesz szó.

http://www.rp-pawlak...ncountry_03.jpg Nos mi a véleményetek róla? Sztem nagyon állat.

Illetve a Double Fighter II-rõl mit gondoltok a terep gumiknál?

1.9-es és 2.1-es méretekben lehet kapni illetve 4,5bart lehet belepréselni. Tom nem egy nagy show ez a nyomásérték, de hét ekkora ballonhoz nem is lenne túl jó a nagyobb nyomás.

Aztán megtaláltam a Continental magyar honlapját bár lehet hogy már tudtok róla de azért belinkelem.

http://www.pacificcy...kcsoportok.html

Szerintetek milyen párost lenne érdemes összeállítani ha trek-rõl van szó? Vagy egyszerûen csak két uo. gumit kell venni azt hadd menjen? Ugyanis a Technológiáknál TirePositioningSystem-re az van írva hogy érdemes két különbõzõ felépítsû külsõt felrakni. Bár én ezt még csak a terep külsõknél hallottam de szerintetek érdemes ezt trek-gumiknál is alkalmazni?

Most Maxxis Xenith gumikkal nyomulok, jól megy meg minden de városba mégsem a legjobb.

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
Erdõ, aszfalt, kis homok Zemplén :) kavicsos, nedves a gyökerektõl az aljnövényzet :(
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hol akarsz menni vele? Semi slick, tehát nagy zúzásra ne számíts tõle, de döngöltön, aszfalton, kemény terepen nagyon jó és gyors.

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
Dante király vagy ! Köszi. AMúgy most feltettem a régi z-maxom, az is jó csak aszfalton kopik rendesen. Megnézem amit írtál aztán szólok a Mesternek, hogy milyet is hozzon. :) {Nem NRS-em van, pedig azt akartam. PYXIS}

2 innoVaderrel milyen lejtõn jönni ?

Izé

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 hozzászólás
MAXXIS Dy-No-Mite 1.95" külsõim vannak elöl hátul, és a hátsó kb. 5-600km alatt erõsen kopni kezdett. Köves, salakos, poros és erdei talajon használom. Betonon szinte egyáltalán nem...
Furcsa... Tényleg csak ennyit bírna?
"nem vagyok senki csak ûzöm a vadat
másnak hajtok, mások hajtanak"

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Hát,idáig hanyagoltam a Panaracert...Volt 1 itthon,Lorkáé,csak ki volt végezve az oldalfala és nem mertem használni.De most felment 1 új garnitúra.1részt nevetséges az ára (1900) másrészt nagyon yó a mintája,EZER tapad és kellemes a mérete is,ballonos yól (2.1) A súlya brutális (dupla olyan nehéz,mint a kb hasonló méretû Contim) de remélem ez garancia lesz a defektmentességre...HHH-ra vittem pár körre és nem csalódtam benne,pedig köves/murvás talaj megvolt.Sztem ideális edzõgumma,ill. ilyen univerzális darab.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Vegyél akkor Zmaxot, ha nem nagy, persze WCS változatban. :D

Na komolyan - szerintem hibás párosítás, mert elõre hülyeség, sõt veszélyes egy jólguruló semislick, míg hátulra meg egy brutálkapaszkodó rücskös gumi. Ezzel felfelé lehetsz istenkirály, de lefelé hogy csúszni fogsz, az tuti. Mellesleg az Innovaderhez az Elevader passzant hátra, ha már nem akarsz Inno-kat párban használni. A Moto-hoz meg az Excavader. Szóval ha nem akarod magadat összetörni, akkor vagy törlöd/ módosítod a rendelést valahogy így:

-vagy Innovader+Elevader VAGY Excavader+Motovader
-vagy 2 db Innovader

(vagy beszerzel még 2 gumit,s kipróbálod így is / úgy is, de ez a drágább megoldás)

De ne tolj ki magaddal, s NE rendelj olyan párosítást, ahol a két gumi TELJESEN más felhasználási területre való!

Vaaagy, vegyél mindenrejó (na jó, olyan nincs, de MAJDNEM mindenre jó az azért van...) gumit, párban, ZMax, ZED, ZED Race.

PS De ha a nevedbõl adódóan feltételezvén tényleg NRSed van, akkor felejtsd el a semislickeket/alacsonymintásokat, és vegyél bütyköset.

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
Huhh. Ez a sok Vader a Ritcheyknél... Bakker mindegyik ricsigumira azt írják, hogy erõre és hátulra is ajánlható, kicsit idegesítõ...
elõre egy InnoVadert hátra pedig MotoVadert redeltem.
Vonjam vissza a rendelést ? Nagyon szarok ? Árban kéne hasonló, és tulajdonságokkal bíró külsõ, ha ez nem elég jó. Bár 7200 Ft nem nagy pénz

Izé

nepuss

nepuss

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
véleményetek a wtb timberworld-rõl? remélem igy irják;)
3100-ért kínálják amugy.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni:
Schwalbe Black Jack-ról ki mit tud vagy hallott? Maratonra szeretném használni, hogy a sok aszfaltos részen is biztonságosan és gyorsan tudjak tekerni. Vagy esetleg valami hasonló árkategóriájú aszfalton és terepen is használható gumit tudnátok ajánlani.

szia Hápi

speciel a black jacket nem próbáltam, a schwablék közül, nem igazán tetszik a mintázata, arra viszont vigyázz a svábléknél, hogyha drótóst veszel nem csak nehezebb hanem asz anyaga is sokkal gyengébb, pár száz km után elég komolyan tud kopni...nekem eddig legjobban a hátul racing ralph elõl big jim páros jött be....hátránya hogy a ralph kopik keményen, és sárban abszolút használhatatlan..
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

fapuma

fapuma

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás

Ezzel vitába szállnék. Egyáltalán nem jó mindenhova. Vizes/sáros terepre, keményen sziklás talajra, és murvás lejtõkre nem igazán jó.
Igen, és ez saját tapasztalat, nem a nagymamám barátnõjének, a sógorának a haverjától hallottam.

Ezt én is csak megerõsíthetem szintén saját tapasztalatból...crosskovácsin sem volt egy élmény vele menni :cry:

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

:prosze: PANARACER DART n SMOKE.

Versenyek kivételével (súly miatt) mindig mindenhova tökéletesek.

Ezzel vitába szállnék. Egyáltalán nem jó mindenhova. Vizes/sáros terepre, keményen sziklás talajra, és murvás lejtõkre nem igazán jó.
Igen, és ez saját tapasztalat, nem a nagymamám barátnõjének, a sógorának a haverjától hallottam.