Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15880 hozzászólás a témában

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Zsír, akkor bevállalok 1 párat. :lick:
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Conti Sportcontactot használ valaki? Városi bicóra lehet hogy ilyet vennék (32-622), esõben naggyon csúszik?

Ááá, életre szóló. Azon kevés Contik kötzé sorolnám, ami egyszerûen nem akar tönkremenni. És ócsó. Esõben minden slick csúszik. De nem annyira, mint mondjuk egy nagybütykû montigumi.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Nekem SportContact van fenn, de montin (26*1,3) és még csak 1000km-t hajtottam, úgyhogy igazán sokat nem tudok mondani. Esõben soha nem próbálgatom a határokat, úgyhogy passz. Egyenlõre nem látok kopást, nem volt defektem (pedig ez az olcsó verzió, nem az extra védelmes), összességében nagyon tetszik.
Tudtommal elég sok bringás futár használja, ami azért jelent valamit.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Conti Sportcontactot használ valaki? Városi bicóra lehet hogy ilyet vennék (32-622), esõben naggyon csúszik?
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Jimbo

Jimbo

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Létezik egyáltalán tubelles-es slick gumi 26"-ra??? Lécci valaki adjon tippet. Naggyon fontos.

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 hozzászólás
Gúd kvescsön.
A kettõ tök ugyan az, csak az Ignitornak valahogy elnyújtottabb a mintázata. Ha megnézed a gyári meridákat, akkor a 90%-uk elöl Ignitor hátul Dy-No-Mite elrendezéssel jön. Ja.. 2.1"
Nekem elöl-hátul Dy-No-Mite van, 1.95", tapasztalataim:
-döngölt földön, lazább erdei talajon, fûben zseniális
-4.0 bar alatt nagyon sok a defekt
-homokban nagyon észnél kell lenni, az elsõ kerék nagyon rakoncátlan tud lenni
-salakos, apró köves úton jól gyorsul, jól fékez, de kicsit bizonytalanul kanyarodik, sodródik
-sarat beszedi, teljesen telemegy vele a kerék, de viszonylag hamar kidobálja
-1000km alatt a hátsó kerék középsõ bütykei félig elkoptak
-betonon elég gyors tud lenni (nekem 64km/h volt vele a max.)

Most azon gondolkozom nagyon, hogy a hátsó szétkopása miatt mire cseréljem...

Fast Fred 2.35 maratonra? Vélemény? Könnyebb, balonosabb... :)
"nem vagyok senki csak ûzöm a vadat
másnak hajtok, mások hajtanak"

Q-Lee

Q-Lee

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Hello
Egy kérdés.
Mi a különbség az Ignitor és a Dy-No-Mite között?
Most szeretnék egy garnitúrát venni, de nem tudom melyiket vegyem.

Kösz

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
hiába dupla szövésû, amúgy kibír egy szezont, de nem tapad!!!!

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
nem tudok dönteni :( mennyivel bírná kábé tovább a duplaszövésû 60a-s Minion, mint a szimplaszövésû Tioga? pl.: ??Tioga 4 hónap, Maxxis: 8hónap??
inkább adok 2500-el többet a Minion-ért, és akkor duplaszövésû lesz, meg nem kopik olyan hamar... de nem tudok dönteni :(

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
én a tiogát venném
maxxis szar, és utálok powerslide-olni ^^"

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
tioga állati jó gumi, de állati hamara el is kopik és utána és/vagy közben is állati könnyen defektálódik.

maxxis meg hátul jó, elöl is jó lehet.

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
elõl nem kopnak annyira egyébkéntsem. én a maxxis venném.

duplafalú?
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
Nem tudok dönteni: hátra kéne:
- Tioga Factory DH 2.1: 4 000, nem duplafalú, de olyan jókat hallottam róla, meg jobban is tetszik mint a narancssárga csíkos Maxxis :) 54 mm széles azt hiszem, de ebben nem vagyok biztos
- Maxxis Minion DH 2.35 2 ply maxxpro 60a: ez duplaszövésû, 6 500. elöl használt duplafalú 60a-s highroller lesz, és talán jobban nézne ki ezzel... meg ez nem kopik el olyan hamar, mint a Tioga, meg duplaszövésû... nem tudom...
Szerintetek?

Kössz.

Jimbo

Jimbo

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Csáó! Tudtok ajánlani valami tubelles-es slick gumit montira?
Köszike

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
nekem is és még 2 ismerõsnek is volt 1-2 éve rubena külsõje.
mindegyik gumiban volt akkora tojás, hogy rendesen zavart.
egyik havernak a marikooban megcsinálták a gumiját. szappanos/tusfürdõs vízzel tették fel a gumit és úgy beugrott a helyére. de azt nem kívánom senkinek levenni.
még egy olyan nyálkás csúszós szart...

ha valakinek kell a 95% rubena 2.00 full slick külsõ akkor ingyen elvihetõ.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
csak olyan konnyunek tunt most igy este az uj post gomb nyomasa aztan amikor mar a harmadikat irtam elgondolkoztam ,hogy ez igy nem az igazi :chin:
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Gui: neked is magyarázni kell még a módosít gombot? ;)
Ma megszemléltem énis közelebrõl a 2.3 as verticalomat és hát a bütykök körül szép kis repedések vannak..
meg egy helyen valami ki vágta és ott van egy jó kis nyílás :cry:
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás

há nem tudom, én nem fujkálom az autóét se, a

En a kocsiban csak az ajto koruli tomitoket fujkalom egy helyen nem direkt es 3 ev alatt latszik a kulonbseg a fujt meg most is jo a nem fujt kirepedt.Bar ez nem egy abroncs az is igaz...
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás

Szerinted ;) Elmozdulni nem mozdul, csak 4 centis felnire rohadt nehéz felrakni normálisan a gumit. Csak úgy kérdeztem hátha valaki itt többször rakott már fel gumit mint én :D NEmjött be

nekem az a technikam hogy beraktam a bringaba megforditva ugye. van egy orosz :D kis 12v mukodo autos kompresszorom azzal fujom es kozben porgetem a kereket. igy nekem nem lett bajom :)
Tom Ritchey

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás

ezekkel az új rubena külsõkkel mi a helyzet találkozott már vki ilyenekkel?
egy scyllát bevállalnék tú felhsználás keretében jónak tûnik a mintája. de én 56 tpi-vel is beírném

vettem egy par 1.75 eset rain vagy mi sima van benne par csik aszfalt ra hibatlan ;) 990/db

erdekes a fujkalos dolog hat nem tudom igaz lehet abban hogy amiatt ment szet de szerintem olyan hude baromi sokban nem kulonbozik a bringa abroncsa kocsietol. Lehet csak en vagyok a lama akkor savazatok le nyugodtan ;).

UV erdekes dolog nekem a kulsom felso resze ahol intezivebben kopik mar lassaqn ilyen kaka barna olyan UV kiszivott szine van. Igaz Ching Thing Shung gyari Merdia kulso. Amugy egesz jo de kicsik mar a butykok 2.2e km utan :(
Tom Ritchey