Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
jó hát a honlapon, de ha a valóságban tényleg annyi mint amennyit lcs mondott, akkor ahhoz vedd hozzá még a belsõ súlyát is és akkor kb. ugyanott vagy mint most...amúgy most milyen gumid van??...

nem lehet hogy jobban járnál, ha inkább egy félterep gumit vennél,? mint pl. ez : http://ebike.hu/term...s-felterep/2229
mintára ugye középen alacsony ellenállású, a szélein pedig bütykös, szóval tapad...

meggondolandó esetleg még az is, hogy ha fõleg aszfalton zúzod, és csak ritkán mész terep akkor veszel egy olcsóbb slick gumit (pl ez http://ebike.hu/term...k/mtb-slick/602 , ebbõl egy pár 2000 ft), és emellé veszel egy olcsóbb terepgumit (ilyet nem tudok ajánlani, mivel nem tudom milyen terepen szoktál tekerni), és ha kimész terepre akkor elõtte lecseréled...de talán a félcross a legjobb megoldás, én az idei szilvásvárad maratont 1.75-ös félcrossal nyomtam le, és elég jól tapadt, habár a vizes kövön csúszik azért...

vendég_kerekeske_*

vendég_kerekeske_*
  • vendég

Azért azt tudd, hogy a Ranchero valójában 730g, így egy "kicsit" túllépi azt a súlyt, amit írtál.

:Ð frankó.. a honlapon meg 630g van. www.maxxis.com Bár megszokhattuk, hogy ez így van. Csak annak fogok hinni, amit mérek. Mindazonáltal én kész vagyok a kompromisszumokra és egy 990g-os után még mindíg jobb...

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
Azért azt tudd, hogy a Ranchero valójában 730g, így egy "kicsit" túllépi azt a súlyt, amit írtál.

vendég_kerekeske_*

vendég_kerekeske_*
  • vendég
Megvan!

Szerintem ezt kerestem.... http://ebike.hu/term...mtb-normal/2216
Középsõ majdnem folytonos futófelület aszfaltra, amúgy meg jó "bütykös" és elég széles terepre. Az igazi arany középút. Hát ha még menet közben is beváltja az ígéreteket, nem veszek más gumit soha. És egész könnyû az 1 kilósomhoz képest. Ja, és olcsó is.

Errõl ennyit

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
ez tényleg jó. aszfalton is f@sza, terepen is sirály külsõ bagóért...

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

En meg veszem a 15e -es Michelineket, CC -znem kene :D

aztán mire rakod fel?

a cc jó ötlet lehet:)
minden sztár ott kezdi.valahol neked is el kell...

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

és az arcod is kisebb lenne..

inkább csak a segge lenne kisebb a cc-tõl. csak nagyarcú cc-s lenne. bazzeg én itt feltekerek nagytányéron ... :) amikor éppen van bringám.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Az a gondom, mint sokaknak:
Aszfalton gyors, terepen brutál kapaszkodó, 500g körüli külsõt, 2.1 és 1.9,vagy környéke, 2500Ft-nál nem drágábban.
Mivel nap-mint nap aszfalton nyomom, de ha kimegyek terepre, akkor bevállalom a legzúzósabb lejtõket is. KI, MIT ajánl???

Panaracer Fire xc-ben gondolkodom hátulra,bár kicsit nagy az ellenállása aszfalton. Elõre keskenyebb,(1.9-es) valami...:)

no Kerekeske amit leírtál követelménynek az az ami nincs ...véleményem szerint.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
látod, mindig megkapod:D
(seggkirály, nagyarcú, grammániás.... :D )

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Na majdnem mondtam mit kapjatok be meddig... gumi nelkul ;) :D :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Az biztos
A kerekszett arabol kijonne egy kituno cc bringa Kolthetnek drogokra meg piara :D

és az arcod is kisebb lenne.. :bananadan (kevesebb borotvahab, pl.)

:P :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
már megint a bringa nélküli grammániás dolgok...:)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Az biztos ;)
A kerekszett arabol kijonne egy kituno cc bringa :D Kolthetnek drogokra meg piara :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
mert buta vagy :D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
En meg veszem a 15e -es Michelineket, CC -znem kene :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
Ritchey Z-Max Comp 26x1.95.
Tudom drágább, de ennél sztem ne add alább, mert a kapaszkodási képessége mellett az egyik legjobban guruló és így kevésbé kopó külsõ. 3.600 Ft az alap, de most asszem akciós itt ott.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
talán valami continentalt ?!
bár azok nem feltétlen jók..

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
A 2500 -as limit egy kicsit karcsunak tunik. Abbol nem kapsz igazan jo gumit.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

vendég_kerekeske_*

vendég_kerekeske_*
  • vendég
Az a gondom, mint sokaknak:
Aszfalton gyors, terepen brutál kapaszkodó, 500g körüli külsõt, 2.1 és 1.9,vagy környéke, 2500Ft-nál nem drágábban.
Mivel nap-mint nap aszfalton nyomom, de ha kimegyek terepre, akkor bevállalom a legzúzósabb lejtõket is. KI, MIT ajánl???

Panaracer Fire xc-ben gondolkodom hátulra,bár kicsit nagy az ellenállása aszfalton. Elõre keskenyebb,(1.9-es) valami...:)

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
Na akkor énis fárasztom a közönséget!

hajdanában Vettem 2 db 3.0 Duro-t
fel a doubletrack-re 2.1-es belsõkkel.
nehezen ment fel a fenire is-ekkor már sejtettem hogy gázlessz.
felfujom de nem akart bepattanni a helyére sehogysem. jött a szappan (gumiszerelõ korszakomból) körbekentem és akkorsem.
na akkor felfujtam 3 bárra befogtam satuba a kölsõt rongyot tettem a felnihez és elkeztem kifeszíteni a kereket a satuból. apránként helyére ment a gumi.
fasza. lefárasztott a szemét, raknám be hátulra, és nem ment be túl széles volt a felnin a gumi.
lehetett leszedni. az se volt leányálom. :)
lehet röhögni.
Vegyen mindenki Durot!!

ja az majdnem kimaradt hogy vettem bele 2.7-es maxxis belsõt és azzal semmi probléma nélkülfenment.
a hurka belsõ nem tudta szétfeszíteni a durot.