Könnyebb, és nehezzebben lyukad ki.A latex belsõ miben jobb, mint a normál?
Hátrány viszont, hogy leenged (kb. hetente) mert mikroporózus kb. mint a tojás és drága.
Könnyebb, és nehezzebben lyukad ki.A latex belsõ miben jobb, mint a normál?
Ride everywhere.
.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Nálam elõl hátul ugyanolyan széles felni van, talán fél mm a különbség és a Conti Exp. szélesebb mint a 2,1es Pana FireXcPro, asszem 3mm a különbség. Más a profilja is a kettõnek, a Conti inkább O, míg a Pana U/gomba profilú, szóval lentebb érnek a szélsõ bütykök. Ja és a Pana magasabb, szóval nagyobb a külsõ kerülete a keréknek.
']Olyan Continentálom nekem is van, csak nekem az erõsített oldalfalu változata Protection fantázianéven, ez 525g és én annyinak is mértem. Ja méretre kb 2,1
Viszont a 2,1 Panát meg ezt a Contit egymás mellé teszem olyan mintha a Continental egy 1,9-es lenne mellette.
Nálam az 1,8as drótos Fire XC Pro: 617g, míg a 2,1es 756g. A kõfos B+ Wood-om is 760g, 1400Ft volt 4 éve, mentem vele egy csomót aszfalton is és nem akar elkopni, mondjuk nedves aszfalton nem egy életbiztosítás.
Nálam a Conti Explorer Pro a nyerõ, relatív olcsó és eddig mindkettõ 500g alatt van, emellett tényleg olyan széles, mint ami rá van írva. Gyári súlyadat 515g. Õk bezzeg felfele hazudnak, vajon miért? Más meg elsumákol 50-100 grammokat és fél centiket...
']Nekem 2,1 Pana Fire XC Pro van : Gyári súly 690g én 800-at mértem.
Lehet ezeknél 100-ról indul a mérleg ?:scared:![]()
Amúgy szerintem jó külsõ, mondjuk én csak bótbajárok vele vagy oda se:)
Panaracer Fire XC Pro 1,8" wire mért adatok: 670; ill. 700 g. Átlag: 685 g (100 g-mal több a gyári adatnál)
Ride everywhere.
.
De én sem értek hozzá, csak bótbajárok tejért kenyérért.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.