Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Igen, ez is tubeless, mivel ez a C24-es külsõ, ami az!:)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
errõl ránézésre meg tudja valaki mondani,hogy tubeless-e?

http://cgi.ebay.com/...1QQcmdZViewItem

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
a FF elõre is jó, nem? FlyWeight: 330 (nem dícsérik), meg van egy 300 g körüli új Maxxis...

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
400 g körül van valami elsõgumi jó áron ? Hátulra jó a fast fred light ?! nem ?:)
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
én eddig IRC-t, Continentalt, Maxxist (Dy-No-Myte), és Panaracert (Fire XC Pro) használtam.
Mindenes guminak ezek közül az utolsót tartom a legmegfelelõbbnek, mert száraz / kemény úton sem túl nagy a gördülési ellenállása és sárban is gyors öntisztulásra képes. az ára kb. 2000 HUF (1,8", wire), a tényleges súlya 680 g körül van. ez utóbbi miatt valószínûleg beszerzek egy pár WTB Epic Wolf Race-t (465 g / 1,95" kevlar) kipróbálás végett, ha nem jön be megy vissza a Pana.

De mindjárt jönnek a többiek és sorolják a jobbnál jobb megoldásokat...

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás
üdv!

kérdésem lenne.szerintetek a 75kg-hoz milyen gumit vegyek CC felhasználásra.
olyasmi kéne amit nem kell cserélgetni majd minden marathon után.részben a kopás részben pedig a terep változatossága miatt.ja és inkább megbízható legyen mint könnyû.

elõre is köszi

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
meg van a Continental SportContact, 900-1000 HUF körül, defektvédelemmel

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
1.5-ös Maxxis Xenith
illetve a Panának is volt vmije,az olcsóbb sztem de még nem próbáltam,a Xenith tuti yóság.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Én Ritchey Excavader és Maxxis Ignitor külsõket használok. A ritchey könnyebb viszont a maxxis jobban gurul. Tapadásuk közel azonos. Mindkettö 1.9-es méret.Nagyon elégedett vagyok velük.
Most még tavasz elõtt szeretnék egy keskeny aszfaltgumit ami óccsó.
Kit tud vmi.jót ajánlani?

magellanboy

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
A latex belsõ miben jobb, mint a normál?

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás

Nálam elõl hátul ugyanolyan széles felni van, talán fél mm a különbség és a Conti Exp. szélesebb mint a 2,1es Pana FireXcPro, asszem 3mm a különbség. Más a profilja is a kettõnek, a Conti inkább O, míg a Pana U/gomba profilú, szóval lentebb érnek a szélsõ bütykök. Ja és a Pana magasabb, szóval nagyobb a külsõ kerülete a keréknek.

Ha bütyöknél nézem a szélességet akkor kb egy a kettõ, de ha oldalfalnál nézem akkor sokkal vastagabb a pana, na meg a magassága is több(mint te is írtad), szerintem ezért is tünik pufibbnak.Na igen teljesen más profilu a két külsö.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

']Olyan Continentálom nekem is van, csak nekem az erõsített oldalfalu változata Protection fantázianéven, ez 525g és én annyinak is mértem. Ja méretre kb 2,1
Viszont a 2,1 Panát meg ezt a Contit egymás mellé teszem olyan mintha a Continental egy 1,9-es lenne mellette.:)

Nálam elõl hátul ugyanolyan széles felni van, talán fél mm a különbség és a Conti Exp. szélesebb mint a 2,1es Pana FireXcPro, asszem 3mm a különbség. Más a profilja is a kettõnek, a Conti inkább O, míg a Pana U/gomba profilú, szóval lentebb érnek a szélsõ bütykök. Ja és a Pana magasabb, szóval nagyobb a külsõ kerülete a keréknek.

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás

Nálam az 1,8as drótos Fire XC Pro: 617g, míg a 2,1es 756g. A kõfos B+ Wood-om is 760g, 1400Ft volt 4 éve, mentem vele egy csomót aszfalton is és nem akar elkopni, mondjuk nedves aszfalton nem egy életbiztosítás.
Nálam a Conti Explorer Pro a nyerõ, relatív olcsó és eddig mindkettõ 500g alatt van, emellett tényleg olyan széles, mint ami rá van írva. Gyári súlyadat 515g. Õk bezzeg felfele hazudnak, vajon miért? Más meg elsumákol 50-100 grammokat és fél centiket...

Olyan Continentálom nekem is van, csak nekem az erõsített oldalfalu változata Protection fantázianéven, ez 525g és én annyinak is mértem. Ja méretre kb 2,1
Viszont a 2,1 Panát meg ezt a Contit egymás mellé teszem olyan mintha a Continental egy 1,9-es lenne mellette.:)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

']Nekem 2,1 Pana Fire XC Pro van : Gyári súly 690g én 800-at mértem.
Lehet ezeknél 100-ról indul a mérleg ?:scared: :D
Amúgy szerintem jó külsõ, mondjuk én csak bótbajárok vele vagy oda se:)

Nálam az 1,8as drótos Fire XC Pro: 617g, míg a 2,1es 756g. A kõfos B+ Wood-om is 760g, 1400Ft volt 4 éve, mentem vele egy csomót aszfalton is és nem akar elkopni, mondjuk nedves aszfalton nem egy életbiztosítás.
Nálam a Conti Explorer Pro a nyerõ, relatív olcsó és eddig mindkettõ 500g alatt van, emellett tényleg olyan széles, mint ami rá van írva. Gyári súlyadat 515g. Õk bezzeg felfele hazudnak, vajon miért? Más meg elsumákol 50-100 grammokat és fél centiket...

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás

Panaracer Fire XC Pro 1,8" wire mért adatok: 670; ill. 700 g. Átlag: 685 g (100 g-mal több a gyári adatnál)

Nekem 2,1 Pana Fire XC Pro van : Gyári súly 690g én 800-at mértem.
Lehet ezeknél 100-ról indul a mérleg ?:scared: :D
Amúgy szerintem jó külsõ, mondjuk én csak bótbajárok vele vagy oda se:)

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás
Dieselrõl vélemény?
http://ebike.hu/term.../mtb-normal/355
Mennyire széles a continál a 2.5?

Gravity?
http://ebike.hu/term.../mtb-normal/774

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Lassan csak spacém lesz ;) . Hájroler elõl elmegy most, ilyen latyakban sem nagyon csúszkál de az ûr a kedvenc :D

Ride everywhere.

.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

De én sem értek hozzá, csak bótbajárok tejért kenyérért.

akkor nekem is jó lesz ;) :D

mislen van 10 alatt?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

2.5ös Minionba elõre milyen belsõt érdemes?
MAxxis downhill specific- 1,2mm - 1,5mm ? -> sokat számít?

elõl nem ötöd fel olyan könnyen a kereket hátra is könnyebbet tennék, kõkereket csinál. a vékonyabbikat ha már azt veszel, és bitonságban leszel!!!

Rob:
Nekem bejött a big betty könnyû puha és tapad is, elég széles 2,4-ben is, és szépen fehéren van ráírva Hogy Betty.
a haver spacét használ azt is nagyon dícsérte sáros ferdefalon lejött mint a veszedelem és nem csúszott meg, takarítja is önnmagát.

De én sem értek hozzá, csak bótbajárok tejért kenyérért.

lehoczki

lehoczki

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
Nem tudja valaki ki forgalmaza a Kenda külsõket?
1.fázis: alsógatyák begyüjtése
2.fázis: ?ö?ö?
3.fázis: a nyereség!