Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 hozzászólás
Na asszem én meg azt írom, hogy jártam a dechatlonban és 4000 Ft.-tól van kevláros gumi hutchinson meg michelin.

A súlyuk pedig ott van egy táblázaton a hátoldalon.

Szerintem megéri.

Amúgy én kevláros epic wolf racet vettem 2500 Huf-ért a divex sportban, mert szegények nem tudták a drót és a kevlár között mi a különbség. hehehe

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
kerekeske: hát én is eztet mondtam volt...WTB Epic Wolf Race: 465g/3200 HUF

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
ez van sajna! a jobb, többe kerül (ez aztért nem feltétlenül igaz mindenre)

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

vendég_kerekeske_*

vendég_kerekeske_*
  • vendég
végül beláttam, hogy ha könnyû külsõt akarok többet kell rá áldoznom. és a 2xfél kiló elég nagy többlet. Szal 3200 körül ebike-on már egész jó kevláros gumik vannak. (wtb)

vendég_kerekeske_*

vendég_kerekeske_*
  • vendég
http://www.biker.hu/...TB gumiköpenyek

itt említést sem tesz az acélperemes változatról, sõt minden infó a hajtogatható változatra utal. oldalt meg ott az ajánlott k.ker ár, amit rendes helyen figyelembe is vesznek. na ekkora félreinformálással ne....sûrûn találkozni :(

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
nem. a(z nálunk) 1700 forintos Panaracer fireXcPro 1,8" az drótperemes.
én is meglepõdtem a 680 g-on.
de hogy akaratlanul se vágjak át senkit, holnapra lemérem csak a külsõt. sõt, mindkettõt, és átlagot számolok.

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

úgy csináltam hogy megmértem a kereket (pont megállt a gyorszáron), aztán leszedtem róla a gumikat. lemértem így is a kereket és a belsõt is (a külsõ sehogy sem állt meg rajta)
szám szerint: 1966 g (e. kerék)-168 g (belsõ)-1118 g (kerék gumik nélkül)=680 g

...mindenesetre most annyira felbosszantottatok, hogy hazamegyek és lemérem újra. :-)

ha a gumit nem tudtad a mérlegre bûvölni akkor feltételezem nem tudtad összehajtani....akkor meg nyugodtan lehet annyi a súlya....:)

azt meg még mindig nehezen tudom hinni hogy a kevlárost adják 2K-ért...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

vendég_kerekeske_*

vendég_kerekeske_*
  • vendég

úgy csináltam hogy megmértem a kereket (pont megállt a gyorszáron), aztán leszedtem róla a gumikat. lemértem így is a kereket és a belsõt is (a külsõ sehogy sem állt meg rajta)

...mindenesetre most annyira felbosszantottatok, hogy hazamegyek és lemérem újra. :-)

nehogy!!!! Én hoszek neked... de a kutyas**rt verd ki a külsõbõl, mert van vagy 100g és nem ez a legnagyobb baja :)

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás

vendég_kerekeske_*

vendég_kerekeske_*
  • vendég

Nem hiszem hogy 100g-os szórás lenne, 590g-nak lett mérve a konyhamérlegen, ami már hitelesítve lett (a ma érkezett SID Team-emet 1380g-nak mérte vágatlan nyakkal), szóval a fél kilós súly tényleg annyi rajta. Ugyan ebbõl a 2,1"es drótos 680g. Valamit nagyon elmérhettél.

õõ az én megmentõm...

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

fura ez a fireXC Pro...
nekem az 1,8"-os van, de 680 g-nak mértem...
amúgy nem rossz gumi.

Nem hiszem hogy 100g-os szórás lenne, 590g-nak lett mérve a konyhamérlegen, ami már hitelesítve lett (a ma érkezett SID Team-emet 1380g-nak mérte vágatlan nyakkal), szóval a fél kilós súly tényleg annyi rajta. Ugyan ebbõl a 2,1"es drótos 680g. Valamit nagyon elmérhettél.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Ehhez csak annyit, hogy az infokat általában, mondom ÁLTALÁBAN a nagyker vagy a gyártó oldaláról szedik le a jól ismert két varázsbillentyûvel: CTRL+C majd CTRL+V. Ha megnézed a gyártó honlapját, emlékeim szerint ott is kevlárosként, meg aramidosként írják le. De egy majom százat csinál. Szóval lehet, hogy nem szántszándékkal nemiszervek, hanem így.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

vendég_kerekeske_*

vendég_kerekeske_*
  • vendég

hülyeség. acélperemes van annyiért. van benn nálunk is a boltban. a fõnök hozta tonnaszám, mert olcsó volt.
ezer százalék, hogy nem kevláros.

el vagyok keseredve
a biker.hu meg döggöljön és az összes fasz, aki nem valós infókat ad meg... pl. ebike és társai.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
hülyeség. acélperemes van annyiért. van benn nálunk is a boltban. a fõnök hozta tonnaszám, mert olcsó volt.
ezer százalék, hogy nem kevláros.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

vendég_kerekeske_*

vendég_kerekeske_*
  • vendég

és biztos hogy a kevlárost adják 2000-ért ?

amugy szvsz q.jók még a nokianok de azt se kapod meg 5K alatt....

biker.hu, mint forgalmazó, állítja, hogy azt. de a bótba még nem kérdeztem rá. rá fogok. bringavilág... (ha valaki arra jár kérdezze meg és írja le. kösssz)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

http://www.panaracer...s/index_sp.html
iit vannak áblázatba a részletes adatok. Az armaid oldalfalú a 590g. az acélos az nehezebb ...

és biztos hogy a kevlárost adják 2000-ért ?

amugy szvsz q.jók még a nokianok de azt se kapod meg 5K alatt....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás

hát...én meg ógy csináltam tudod, hogy a komplett lerél súlyából kivontam a belsõ súlyát. így lett 680 g az 1,8"-os, drótperemes.

az utolsó szóban ott a megfejtés a súlyára. :)

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
hát...én meg ógy csináltam tudod, hogy a komplett lerél súlyából kivontam a belsõ súlyát. így lett 680 g az 1,8"-os, drótperemes.

vendég_kerekeske_*

vendég_kerekeske_*
  • vendég
http://www.panaracer...s/index_sp.html
iit vannak áblázatba a részletes adatok. Az armaid oldalfalú a 590g. az acélos az nehezebb ...

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
fura ez a fireXC Pro...
nekem az 1,8"-os van, de 680 g-nak mértem...
amúgy nem rossz gumi.