Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15880 hozzászólás a témában

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 hozzászólás
Szasztok.

Én gumiügyileg asszem elnéznék vagy telefonálnék a dechatlonba.

A michelin latex belsõt 2100 Ft.-ért, a múlt évi kifutó Michelin xc dry 2.0-ás kevláros külsõt 3490 Ft-ért, a Hutchinson 2.0-ás kevláros pythont pedig asszem 4300 Ft-ért vágják hozzád.

Azé ez elég jó ár asszem.

A python nem lehet olyan szar gumi, ha a norco cc. bringákat azzal szerelik.

Hali.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás

Rocsi: tudás kevés nálam ;)

"Cégünk gyorsan, jól és olcsón dolgozik. Ön ebbõl kettõt választhat" :D Valahol kompromisszum lesz az bizti :) A súly és a menettulajdonság az elsõdleges. Mondjuk 7000 ft/db nál többet nem szánnék rá lehetõleg.

esetleg faktorban, konáról leesett nokian nbt, vagy nbx lite....2,0 v 2,1
vhol 500 gramm körül van és ha jó napjuk van akkor +lehet kapni 5k körül......q.jó gumi, kicsi a gördülési ellenállása, igaz kopik, de messze nem annyira mint pl a racing ralp
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Nekem is csak a fogalmazó mondta, hogy áttervezték a gumit. Egyébként már jó pár éve sikeres konstrukció. Nekem most XC II van és nagyon jó. Jól mászik, tartja az irányt, nyomváltás, súly, defektvédelem, gyorsaság mind nagyon jó. Ebben az árban és a kategóriáján belül szerintem mindent ver.

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Jaaa :D A réginek is volt külön elsõ és hátsókerékre való változata. Ahogy nézem a minta így ránézésre nem igazán változott az XC-hez képest.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Én úgy értettem, hogy nás gumi való elõre és más hátra. Ezért más a mintázatuk és a súlyuk is.
http://www.irctire.c...thos_xc_ii.html

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás

A régi az front-rear specifikus volt? Mert az új az!

Nem, ezt csak egyféle forgásiránnyal lehet használni, akkor a minta se lenne teljesen ugyanaz?
Ez a régi súlyra tényleg nem a legkönnyebb.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Nem vagyok ám annyira teljesen képben. Csak azt írtam amit biztosan tudok. A régi az front-rear specifikus volt? Mert az új az!

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Csak azért kérdeztem mert nekem sima XC-m van. De ezek szerint mintázatban nincs különbség.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
a Mythos XC a régebbi és már csak elfekvõben lévõhöz lehet hozzájutni.
A régi nehezebb volt és keményebb keverékbõl készült.
Az új kevláros 1.95 méretben elsõ: 480gr. hátsó:540 gr

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Mythos XC és XC II miben különbözik?

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
IRC Mythos XC II a nyerõ!

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Conti Explorer-bõl 3-om is kitelik 7 rugóból.
Persze a helyet is ki kell fogni hozzá.

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás
Rocsi: tudás kevés nálam ;)

"Cégünk gyorsan, jól és olcsón dolgozik. Ön ebbõl kettõt választhat" :D Valahol kompromisszum lesz az bizti :) A súly és a menettulajdonság az elsõdleges. Mondjuk 7000 ft/db nál többet nem szánnék rá lehetõleg.

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Olyan hogy max 500g és max 5000Ft, olyan szinte nincs is. Exprorer 500g fölött kicsivel még épp befér az 5000Ft alá. Speckónak nagy a gördülési ellenállása aszfalton, ?Ft, Schwalbe >5000Ft a <500g sajna. Így nem sok választásod van szerintem...

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
inkább tudásfüggõ.

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás
nem túl drága= max 5000 :) ha ez változtat valamin. Mythost már ajánlották, más meg azt mondta, hogy kipörög és csúszik. Mennyire testúlyfüggõ ez? Én 65 kg vagyok.

evvagyokén

TÉGY!

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Conti Exprorer, de az 500 g fölötti kicsivel, Kenda itthon kilõve, IRC mythos II jó lehet, ill. Scwalbe Racing Ralph, de az meg drága versenygumi, bár jó a notubes-val.

Tüzes Paripám

nzoli

nzoli

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás

Conti, Kenda, Spci, IRc és Schwalbe körbõl mit ajánlaátok, ami nem túl drága, könnyû (max 500 gr). És lehetõleg könynen be lehessen szeezni, mert még a héten vennék. Lméletileg lesz majd hozzá notubes rendszer :).
Most pana smoke és dart van. Szeretem, de nehéz, és a gördülési ellenállását talán ne említsük :D
Ja és XC-re + hegyig eljutni vele.

B kérdés: Esetleg van olyan, aki betársulna notubes rendelésébe? Szállítási költség elég erõs (15 euro körül).

Max 500g és nem túl drága, nem sok lehetõség marad :) Conti Explorernek van két változata, ami 515/525 gramm és kb 3500 pénz. Nekem a Spéci a szimpi (pl. FAST TRAK PRO DUO), drágább, nehezebb, de ballonosabb is.

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás
Conti, Kenda, Spci, IRc és Schwalbe körbõl mit ajánlaátok, ami nem túl drága, könnyû (max 500 gr). És lehetõleg könynen be lehessen szeezni, mert még a héten vennék. Lméletileg lesz majd hozzá notubes rendszer :).
Most pana smoke és dart van. Szeretem, de nehéz, és a gördülési ellenállását talán ne említsük :D
Ja és XC-re + hegyig eljutni vele.

B kérdés: Esetleg van olyan, aki betársulna notubes rendelésébe? Szállítási költség elég erõs (15 euro körül).

evvagyokén

TÉGY!

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Igen, csak az stb. túl tág fogalom, és akár egy nehéz DH gumival is lehet defektet kapni, ha odavered, mert csörtetsz át mindenen mint a vaddisznó. Csak a lényeg maradt ki sztem.

Tüzes Paripám