Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15889 hozzászólás a témában

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Conti Explorer-bõl 3-om is kitelik 7 rugóból.
Persze a helyet is ki kell fogni hozzá.

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás
Rocsi: tudás kevés nálam ;)

"Cégünk gyorsan, jól és olcsón dolgozik. Ön ebbõl kettõt választhat" :D Valahol kompromisszum lesz az bizti :) A súly és a menettulajdonság az elsõdleges. Mondjuk 7000 ft/db nál többet nem szánnék rá lehetõleg.

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Olyan hogy max 500g és max 5000Ft, olyan szinte nincs is. Exprorer 500g fölött kicsivel még épp befér az 5000Ft alá. Speckónak nagy a gördülési ellenállása aszfalton, ?Ft, Schwalbe >5000Ft a <500g sajna. Így nem sok választásod van szerintem...

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
inkább tudásfüggõ.

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás
nem túl drága= max 5000 :) ha ez változtat valamin. Mythost már ajánlották, más meg azt mondta, hogy kipörög és csúszik. Mennyire testúlyfüggõ ez? Én 65 kg vagyok.

evvagyokén

TÉGY!

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Conti Exprorer, de az 500 g fölötti kicsivel, Kenda itthon kilõve, IRC mythos II jó lehet, ill. Scwalbe Racing Ralph, de az meg drága versenygumi, bár jó a notubes-val.

Tüzes Paripám

nzoli

nzoli

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás

Conti, Kenda, Spci, IRc és Schwalbe körbõl mit ajánlaátok, ami nem túl drága, könnyû (max 500 gr). És lehetõleg könynen be lehessen szeezni, mert még a héten vennék. Lméletileg lesz majd hozzá notubes rendszer :).
Most pana smoke és dart van. Szeretem, de nehéz, és a gördülési ellenállását talán ne említsük :D
Ja és XC-re + hegyig eljutni vele.

B kérdés: Esetleg van olyan, aki betársulna notubes rendelésébe? Szállítási költség elég erõs (15 euro körül).

Max 500g és nem túl drága, nem sok lehetõség marad :) Conti Explorernek van két változata, ami 515/525 gramm és kb 3500 pénz. Nekem a Spéci a szimpi (pl. FAST TRAK PRO DUO), drágább, nehezebb, de ballonosabb is.

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás
Conti, Kenda, Spci, IRc és Schwalbe körbõl mit ajánlaátok, ami nem túl drága, könnyû (max 500 gr). És lehetõleg könynen be lehessen szeezni, mert még a héten vennék. Lméletileg lesz majd hozzá notubes rendszer :).
Most pana smoke és dart van. Szeretem, de nehéz, és a gördülési ellenállását talán ne említsük :D
Ja és XC-re + hegyig eljutni vele.

B kérdés: Esetleg van olyan, aki betársulna notubes rendelésébe? Szállítási költség elég erõs (15 euro körül).

evvagyokén

TÉGY!

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Igen, csak az stb. túl tág fogalom, és akár egy nehéz DH gumival is lehet defektet kapni, ha odavered, mert csörtetsz át mindenen mint a vaddisznó. Csak a lényeg maradt ki sztem.

Tüzes Paripám

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
de volt "stb." :-)

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
A legfontosabb kimaradt: - a bringázási stílustól

Tüzes Paripám

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
igen, ez az (mármint a defekt/no defekt ugyanazzal a külsõvel) ami függ a
-súlyodtól
-a terptõl
-a nyomástól
-a belsõtõl
-stb.......

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nekem Z-maxxal is reeeeengeteg defektem van, BEAC-Maxi-n éppenséggel 4 is...Valószínûleg a gumivastagságtól függ, a Pro Z-max nálam is elég jól bírja, de a WCS az minden pici tüskétõl elszelel.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
Az exiwolf és az epicwolf ugyan az. Egyébként jó gumi, bár betonon kicsit ragadós, de terepen nagyon finom. Hátránya, hogy baromira kopik és soha nem volt annyi defektem mint ezzel a gumival. Ezért vissza is raktam a Z-max-ot.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
gyuri: annyit tudok róla, hogy az ajánlott ára 6-7000 HUF, kevláros, a gyártó szerint 465g, és hogy a Magellan ezzel szerelte a csúcs XC bicóját.
valamelyik bikemagban van Pyxis teszt, abban talán írnak a gumiról is.
ha el nem felejtem megnézem.

dante: tahát spéci sárgumit vettél...majd mesélj milyen!

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Sziasztok!

Egy egyszerû rövid kérdés: Maratonokra IRC Notos, vagy Mythos slick? Elõre is köszi!

Ha IRC akkor maratonra a Mythos XC II 1.95 vagy 2.10 jó, az aktuális súlytól függõen.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Sziasztok!

Egy egyszerû rövid kérdés: Maratonokra IRC Notos, vagy Mythos slick? Elõre is köszi!

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Na sárgumma témáját gyorsan rövidrezártam egy Panaracer (ha már tippet kaptam, köszke érte Xian) Fire Mud XC Pro-val. Gyorsan mérlegre dobva a 426 grammos 1.8-as külsõ nem is vészes - s marhára dögös a vörös csík az oldalán.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

KMGyuri

KMGyuri

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás

én most WTB Epic Wolf Race-t fogok venni. 2,1", 465 g, 3.199 HUF az eBike-on.
Nem lehet rossz, a Pyxis-t is ezzel adták anno...

Xia Xian!
Érdekelne engem is ez a gumi,van több infod róla?A WTB honlapján kerestem
adatokat de ott már csak az Exiwolf-ról van adat.
Miért választanád ezt?Elõre is kösz!

nzoli

nzoli

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
Igaz, kinek hogy :)

Mondjuk télleg jó a Misi, amig nem kopott, de drága. Meg akkor inkább egy nagyobbat belõle. A mm-es adatot kell nézni a gumin, pl 2féle 2,5"-os van: 54x559 meg 58x559, ha jól emléxem; az elõbbi lehet valójában a 2,35"-ös talán. (?)
A Kuyo XC (2,25") nekem hátul van, nem a kedvencem, de nem rossz, fõleg az áráért.
A Speckó Roller RS Pro-t vagy mit lehet még kapni? Azt nagyon dicsérték.
Nekem Minion Rear 60a van elöl, eddig hibátlan.