Jelentkezz be Regisztrálj
Gumitopik
Írta 2006. február 23. - 20:30
Magellanboy egyébként a "kavics" nem feltétlenül kavics inkább kõ, csak én igy írtam. Egyébként szerintem egy 1000-es azért nem olyan kis pénz egy belsõért szerintem
Írta 2006. február 23. - 20:18
valami oka volt.Na de ha CC-re tervezték ne haljon már meg egy kavicson meg egy patkán, fõleg nem egy ezer forintos. Bár nem nagy pénz a mai világban de akkor is. Continental belsõ:rocketman
tüske van elöl hátul, esetleg a hibásan feltett külsõ csípte oda, és X ideig bírta,... nem fújtad fel eléggé és ezért fütötted.
túl felhújtad, és eldurrant.. ezer oka lehet
de megától azért mert kontinentál nem durran csak úgy el.
milyen szakadás lyuk keletkezett rajta?
Írta 2006. február 23. - 20:17
dehát biztos bennünk van a hiba.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. február 23. - 20:13
Írta 2006. február 23. - 20:06
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. február 23. - 19:34
Írta 2006. február 23. - 19:31
Olyan ritkan van hogy egy belso magatol lukad ki, vagy csak ugy felrobban menet kozben ( nekem eddig egy ilyen volt osszesen ).
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. február 23. - 19:28
Szóval az van, hogy vettem nagyon "fasza" kis continenta belsõket valami jó könnyût, (a nevét nem tom, mert nem elfelejtettem, és nem néztem meg,már a kukába csücsül) 1000ft-ért darabját:wallbange(Ennyiért minimum jónak kéne lenni).Eddig noname kínai volt a bicóban és több mint 1 évig semmi baj nem volt vele. Na gondoltam berakom az újakat és elmegyek tekerni, mert jön a jóidõ meg minden. A hátsó, még aszfalton adta meg magát, mikor lementem egy kisseb patkán. Ezekután gumicsere és go home gondoltam, ha ez ilyen könnyen megadta magát mégiscsak jobb, ha van nálam tartalák, hátha a másik is elfárad. Az erdõ közepén megtörtént az elkerülhetetlen, és a másik is meghalt. Csak azért írtam, hogy nehogy ilyen ratyit vegyetek. Forever Noname kínai:)
Írta 2006. február 22. - 10:22
én csak az "eltömõdõs" mintára reagáltam.
a szóban forgó külsõ természetesen NEM sárgumi.
mindentõl függetlenül: tényleg melegen ajánlom a kipróbálását mindenféle terepviszony mellett, ha még nem volt eddig szerencséd hozzá.
lehet hogy nem is akarsz majd külön sárgumit venni...
persze ez csak az én saját véleményem, így vitatható
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2006. február 22. - 10:20
azfalton is, terepen is, sárban is jó.
és ilyen is van!
albertfish: én space-el mentem tavaly nagyon sokat, elég jó. mondjuk a magas mintái elég hamar kopnak. nekem a soft compound tubeless verzió van, nem tudom,hogy miben különbözik a kéktõl.
Írta 2006. február 22. - 10:13
noh tavaszodik én is gumi választás elõtt állok
a jelöltek elõre:
2,1es hot s piros
2,35ös high rolla
2,35 space ami kék oldalfalú
egyéb ötlet??
ezek közt kéne dönteni
a elsõt nem ismerem
high roller nem rossz, de a tapadás nem az igazi
a space-rõl ódákat zengettek anno, de sztem már nincs kék oldalú..
Írta 2006. február 22. - 10:11
xian;
Nem bántásból kritizáltam, de XC_Rider szavaival élve "sárgumi" kell, mert van "sárban használható" gumim. A nagy kérdés inlább a vastagság, hogy mi használható.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2006. február 22. - 10:10
szerinted (aki nem próbálta) eltömõdõs a mintája,
szerintem, és két haverom szerint (mi próbáltuk) meg nem...:-)
680g a wire (1700-2000 HUF), a kevlár-peremes könnyebb.
az olcsóbbik talán megér annyit, hogy kipróbáld egyszer.
...és mint mondtam eléggé mindenes a mintája. azfalton is, terepen is, sárban is jó. szerintem.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2006. február 22. - 10:05
Írta 2006. február 22. - 10:03
Írta 2006. február 22. - 09:25
a gördölési ellenállása sem nagy, és kitûnõ az öntisztuló képessége.
680g a wire változat.
Írta 2006. február 22. - 08:45
svábli jimmy család...? elég jól bírja a sarat, abszolut mindenes cucc, köves gyökeres csúszós minden, iszonyat jól kapaszkodik, jól fékezhetõ, oldaltartása is q. jó...cserébe kicsit nagyobb a gördülési ellenállása.....(igaz 2,25-nél kisebbet nem próbáltam)És vékony gummával nem pusztultok meg mondjuk kövesen vagy murván? Nekem igazából egy olyan gumi kellene, ami átsegít az olvadós - dzsuvás idõszakon, de mondjuk nem pusztul el azon nyomban, ha némi aszfaltot / dózerutat lát. Furi volt, hogy a tavalyi Zemplén Marcin sokan odavertek a sárban, mert a Zmax eltömõdött, de a dózeres lefeléken szélvészként minden sárgumisat visszaelõztem.
Közben megnézegettem amiket mondtatok, háát, az 1,5-tõl félnék meganagy kövek között - nagyon nincs értelme szélesebbet használni? Még nézegettem a Conti CrossCountry-t is, de hát az is csak 1.5, ráadásul sokkal nehezebb mint a Schwalbe...Igazából ha lenne 1.7-es, simán lecsapnék rá, csak látván az 1.5-ös slickemet - az azért gizda, egy ilyennel mondjuk Duna Maratonozni nekem öngyilok lenne talán. Bár ha nagyon nagy a sár, akkor talán jól jöhet. (amik nekem vannak, Zmax WCS, Michelin Comp-S, Conti Twister - mind eltömõdnek a nagy posványban sajnos)
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. február 22. - 00:20
a jelöltek elõre:
2,1es hot s piros
2,35ös high rolla
2,35 space ami kék oldalfalú
egyéb ötlet??
ezek közt kéne dönteni
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. február 22. - 00:19
Közben megnézegettem amiket mondtatok, háát, az 1,5-tõl félnék meganagy kövek között - nagyon nincs értelme szélesebbet használni? Még nézegettem a Conti CrossCountry-t is, de hát az is csak 1.5, ráadásul sokkal nehezebb mint a Schwalbe...Igazából ha lenne 1.7-es, simán lecsapnék rá, csak látván az 1.5-ös slickemet - az azért gizda, egy ilyennel mondjuk Duna Maratonozni nekem öngyilok lenne talán. Bár ha nagyon nagy a sár, akkor talán jól jöhet. (amik nekem vannak, Zmax WCS, Michelin Comp-S, Conti Twister - mind eltömõdnek a nagy posványban sajnos)