Köszi Bringástigris!A Nálad futott km. tényleg nem sok ez még 1 teljes szezon sincs!Ha írnál még e gumiról megköszönném.
Másik kérdés.Ha a jelenlegi (2,1)méretrõl 1,9-re váltanék miben történne változás.Gondolok itt úttartás,komfort,defektveszély stb.80kg vagyok,szeretek hegyre fel majd lefelé tempósan haladni az erdei útakon.
azért ne vonj le messzemenõ következtetéseket abból amit írok, mert vszínû egészen másként viselkedik egy 2,4-es ballonos gumi 2,6-2,8 bar-ra fújva egy 90 kilós ember alatt mint ugyanennek a guminak 2,1-es verzióla, könnyû riderrel......
amúgy extrém esetektõl eltekintve mászni a legjobb az általam eddig használtak közül, oldaltartása is van, gördülési ellenállása nagyon kicsi......
viszont nekem már egész kis sárban közepes meredeken elforog, csúszkál....másik gáz hogy felénél jobban elkopva , erösebben meredek lefeléknél a fékezés sem az igazi, amikor nincs már minta ami kapaszkodjon...persze ez is lehet súlyfüggõ....1 ébként én fõleg hátsó keréken használtam (azért is a gyors kopás) elöl csak keveset, oda jobban szeretek vmi határozottabb mintájú cuccot (pl king jim)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való