/úgytûnik januárban a "nagynyomás" az csak átmeneti "zavarom" volt../
nemtudom egyszerûen nem kényelmes 2 bar fölött, meg elpattogok meg mittomén.. :chin:
felütésem meg már nemistudom mikor volt..
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
És akkor most óvatosan, vagy gyorsan, hirtelen fujjam? Nekem Crossland van.
2.1 conti menne rá belsõvel.
Dante szerintem, ha Te lennél a helyemben lehet h már széttörtél volna mindent a lakásban... És örülök h idegemben legalább ennyit be tudok ide lökni hátha valaki segít, és ha valaki jószándéku és segíteni akar nem azért fog mert csöpögtema nyáltol, hanem mert ugy érzi h tényleg nem fear amit a gumi meg a kerék velem mûvel. És ha tudnám a megoldást én is szívesen segítenék akkárkinek, bárhogy kéri, akár vértõl csöpögve... És másnak érdekes h nem szúr szemet, és azt sem hiszem el h nem tudod hogy milyen amikor a bringa felcseszi az agyad a csillagos égig!
CLIO !
Kezdõkkel elnézõ vagyok ! :-)) Szóval a Michelin latex ragasztható. Ezt tanusíthatom, én is már ragasztottam (haverom is) és tök jól tart.
Szerintem jobban megéri 1 latex 2100Ft-ért , mint 1 normál 1600Ft-ért.
1 baj van vele, hetente 1x kell bele fújni néhányat, mert ereszti a levegõt. Állítólag a porózusabb anyag miatt.
Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,