Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
én egy ilyen barum cobrán gondolkoztam...esetleg láttam a minap a teszkóban 1 egész 1 negyed colos 26os montigumit, ami full sima, és 900 ft/db...:D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Szerintem hacsak nem mész kimondottan vegyes túrákat
jobb 5let egy teljesen kopasz
és 1 teljesen terepes szett külsõt tartani otthon
ebike nagyon jó, most lestem meg
http://ebike.hu/term...ny/26-slick/353
http://ebike.hu/term...ny/26-slick/327
http://ebike.hu/term...y/26-slick/2230
http://ebike.hu/term...y/26-slick/2524
http://ebike.hu/term...ny/26-slick/602

PTR

PTR

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
Schwalbe Land Cruiser néztétek?

http://ebike.hu/term...-22-ig-mtb/1771

Szerintem ez jó vegyes felhasználásban és az ára is baromi kedvezõ!

Nekem is relatíve sokat kell közlekednem aszfalton, asszem be fogok vállalni egy garnitúra ilyet.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

']Velemeny erdekelne. Egy kimondottan terepgumi van most a vasamon, de ahogy a helyzet all, nyaron lehet, hogy lesz orszaguti osszeroffenes haverokkal es eddig en egy Maxxis Over Drive Hybrid gumit neztem ki magamnak. Hasznal valaki ilyet, vagy tud ajanlani esetleg mast, nem az a kimondottan palyagumi erdekel.

Tjah engem is erõsen foglalkoztat vmi betonos külsõ-szett
méret 1.5 és 1.9 között valahol
Xenith?
súlyra kevésbé lennék érzékeny, sokkal inkább az árra :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Sziasztok!
Bikebuddha találtam a Nobby Nic-rõl értékes infót a Mountenbike-Magazin.de
honlapján.Tartóstesztelik e gumit 2,25 és 2,4 méretben és jóval 2000km felett járnak már vele és továbbra is remek eredményekrõl írnak,nekem úgy tûnik ez az új csoda gumi!Csak ne feledjük a gumi gyártójának és az újságnak
a nemzetiségét.Érdekelne 1 elfogulatlan öszinte vélemény ha valaki tud írjon.

keddtõl figyeld e topikot :)
mindenesetre ha figyelembe vesszük hogy kb akkora a minták magassága mint a king jimen /a 2,25 ös nobyn,/ és azok azért elmentek 2000 fölött... és a noby kicsit keményebbnek is tûnik mint a racing ralph van rá esély.....én már nagyon várom hogy koptathassam.....

csak nehogy úgy járjak vele mint a misi all mountain-nel, azt is kb fél évig vártam epedve, aztán egy rakat szar...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

KMGyuri

KMGyuri

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
Sziasztok!
Bikebuddha találtam a Nobby Nic-rõl értékes infót a Mountenbike-Magazin.de
honlapján.Tartóstesztelik e gumit 2,25 és 2,4 méretben és jóval 2000km felett járnak már vele és továbbra is remek eredményekrõl írnak,nekem úgy tûnik ez az új csoda gumi!Csak ne feledjük a gumi gyártójának és az újságnak
a nemzetiségét.Érdekelne 1 elfogulatlan öszinte vélemény ha valaki tud írjon.

MavericK-[HUN]

MavericK-[HUN]

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Velemeny erdekelne. Egy kimondottan terepgumi van most a vasamon, de ahogy a helyzet all, nyaron lehet, hogy lesz orszaguti osszeroffenes haverokkal es eddig en egy Maxxis Over Drive Hybrid gumit neztem ki magamnak. Hasznal valaki ilyet, vagy tud ajanlani esetleg mast, nem az a kimondottan palyagumi erdekel.
More Pressure

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Köszi mindenkinek az infót!

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
ha tudsz németül kicsit akkor ajánlom figyelmedbe pl. : http://www.mountainb...ynic.110236.htm

És mint tudjuk a Gogle a barátunk!

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Szerintetek a 2,2-es Fast Trak a jobb v a 2,25 Nobby Nic?

nekem a nic szimpibb, de nem sokan vannak itt akik próbálták sztem / jövõ héten már tudok róla mondani vmit/ ...
mindenesetre a fast trak cc gumi, a noby inkább am, viszont valószinú a fast track a hosszabb életû.....viszont nehezebb
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Sakic

Sakic

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
Szerintetek a 2,2-es Fast Trak a jobb v a 2,25 Nobby Nic?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

ui.: ha már itt tartunk hogyan tudom legjobban eltávolítani?

porszívó/slag, kutya-macska :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

PTR

PTR

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
ooopsz az elsõ kerkékbe már tettem valamennyit..
(sajna utólag kérdztem)

de a hátsót még nem raktam össze az szüz.
akkor onnan elspórolom a cuccot..

háát ha már így alakult legalább össze tudom hasonlítani õket..

ha ezentúl csak elsõ defektjeim lesznek akkor legalább tudom majd hogy miért.. :D

ui.: ha már itt tartunk hogyan tudom legjobban eltávolítani?

bár úgysem szedem most szét csak majd az elsõ defektnél mert szappanosvíz + túlnyomással is alig bírtam felszenvedni úgy tapadt az oldala..

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Tigga': Nem tudod véletlen a Nobby Nic súlyát és árát?

Buddha, taperoltam ma egy 2,25 ös Nobby Nic-et a boltban......nagyon igéretes, nagyon tetszik király lesz sztem...:)
de jövõ héten már vszínû nyúzom az UST-st

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ez tévhit, nem szabad szerintem hintõporozni.

Röviden, a legenda eredete: A nagyteherbírású gépjármûveknél annyira nagy volt a terhelés, hogy összeégett a külsõ / belsõ (régesrégi teherautók). Éppen ezért grafitporozták õket (asszem), nehogy összeégjenek. Késõbb a legenda átcsapott hintõporba is, de ez nem a felületi tapadást hivatott kivédeni, hanem az "összesülést".

Namost bringánál ilyen terhelés nyilván nincs. Ha hintõporozol, csúsznak majd egymáson, így, talán, könnyebb beszerelni, felpumpálni, nem pattan be a helyére, hanem "finoman" becsusszan stb. De a hátrány óriási - így ugyanis kis tüske esetén - mivel a légáram, ami a lyukon áramlik át, azonnal szétválasztja a külsõt és belsõt - azonnali a defekt, állhatsz is neki szerelni. Ez egy versenyen végzetes lehet. Összetapadt (most olyan baj ez?) rendszer viszont nem mindig (sõt, általában nem) ereszt le azonnal, mivel a odatapadt külsõ befoltozza a "lyukat" ideig-óráig. És szerintem kényelmesebb otthon defektet javítani, mint kint a sárban, esõben, hidegben stb. (olyan is volt már velem, hogy hetekig mentem egy bentmaradt tüskével, s nem eresztettem)

Szóval kerekeske, igenis árthat.

Állítom mindezt annak tudatában, hogy sok kerékpárboltban is hintõporoznak - de kivételesen õk tudják rosszul. ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

vendég_kerekeske_*

vendég_kerekeske_*
  • vendég
Én is szoktam tenni. Gyártója válogatja, a MAXXIS külsõm naon tapadt, a Schwalbe nem, de biztos ami biztos. Nem hallottam olyat, hogy árthat. még...

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.354 hozzászólás
Lehet bele pakolni, tényleg kevésbé ragad össze. De magától is elég ritkán mûvel ilyesmit. Én nem szoktam.

PTR

PTR

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
Emberek!

Réges rég a nagyokosoktól úgy hallottam, hogy amikor összeállítok egy külsõ+belsõ gumi kombinációt érdemes a külsõbe némi hintõport rakni, hogy ne tapadjon és ha mozog, helyezkedik a belsõ akkor "megkönnyítse a dolgát", ne dörzsölje, koptassa...

Mi ebbõl az igazság? Érdemes tényleg?

Kössz!

Ui.: Most hogy így belegondolok lehet benne valami, mert régen a gumi úszósapkát is hintõporoztam és így kevésbé tapadt, nem húzta a hajamat amikor felvettem..

Ui2.: Szerintem a garmm témába sem szól bele az a csipet hintõpor, hm? :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

26x1,8 410g
26x2,1 495 g
26x2,25 570g
26x2,4 635g

áruk 8-9 körül ha jól emléxem.....tubeless gondolom nem érdekel.....bár 2,25-ös 870 g

talán nem fog annyira kopni mint a racingh ralph, de azért 1500 km-nél többet nem remélek tõle hátsó keréken....de nagyon várom már hogy ki tudjam próbálni.....csak legyen meg az új kerekem...

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás