Noh akkor én vagyok a balga és fogalom zavarban is élek...Ugy értettem az endurót h eltekerni bárhova el tudjak fel is a hegyekben( nálunk csak dombnak láccik:) )De lefele is lehessen nyomni ezerrel. Aszittem ez az enduro...mert h ebbe azért kap sztem terhelést eléggé a gumma... nos akkor igy módosítva a dolgokat most melyiket ajánlanátok a felsoroltakon beülül ill kívül?
racing ralph nagyon jó de inkább cc és csak szárazon, kemény talajra valamint nagyon nagyon kopik /max 1000 kilcsi/
ha kapsz még svábkili big jimet, vagy king jimet az világbajnok mindkettõbõl a light verzió a king jim/2,35/ 630 gramm és nem kopnak, kicsit nagy a gördülési ellenállásuk de mindenhol +kapaszkodik bárhol felmész vele és nagyon jó lefelé is, és sárban is.....
nagyon jó a nokian nbx 2,3 as ezt drótóst tudsz venni a faktorban ha éppen van konáról le esve....ez 700 gramm de annyira kicsi a gördülési ellenállása hogy nem érzed /nem minden a súly/ viszont ez is max 1000 kilcsit bír / ha lenne kevláros annak jobb az anyaga meg könnyebb is de azt csak kintrõl
nagyon jó még az irc trailbear ez is 700g körül van de tényleg brutál jó gumi bár inkább csak elsõ kerékre.....
elég jó még a specko adrenalin pro, az papíron 2,0 de igazából 2,2
amit meg ne próbálj az a mislen all mountain ....amilyeb drága olyan szar
ezeket próbáltam.....
speci enduró tesztek szerint az inkább lejtõ irányban brutál jó gumi, nagyon nagy a gördülési ellenállása, és nehéz is
ami sztem zseniálisan jó gumi lesz-mert még nem próbáltam- az a svábli nobby nic.....csak azért nem vettem még mert rövidesen tubeless leszek, arra viszont Õt fogom venni
meg amit még érdemes lenne az a ricsi z-max ból van 2,4-es wcs...elég könnyû és sokat dicsért jó mintázat...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való