Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
endúróra bármit fel lehet tenni, ott nem hiányzik sem oldalfal sem semmi, mimvel a gumi nem sok erõhatást kap.
fel kell fújni jó nyomásra.;)

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás
Az a motoraptor egész jól néz ki és hasonlít is a panaracer -re súlyban viszont...625g a kevláros (race?). Csak ugye ami könnyebb abból hiányzik az az anyag nem?!Vagy ez nem igy van?

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
shcwalbe racing ralph?
az mintha könyebb lenne

vagy nézd meg a wtb motoraptorból a 2,25öst, amit a magellanok is kapnak, gyárilag. elég jó kis gumma, csak a súlyát nem tudom. szertem 6-700 gramm az már jó endurora, de soha nem hátrány, ha könyebb ;)

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás
történt velem a minap h egy késpenge átszúrta a kerekem és igy sajnos külsõt is kell cserélnem mert szééét vágta:( Ajánlottak nekem panaracer cinder 2,25 kevláros gummát ez 786 g. Tud vki hasonló jellegû gumit ami kicsit könnyebb? Avagy ezen súly alatt nem nagyon érdemes enduro felhasználásra gumit venni?!

KMGyuri

KMGyuri

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
Szia Bikebuddha!
A Kellys klubban már olvastam Garda kirándulásod terveirõl,sok szerencsét kívánok hozzá.Tegnap este olvastam a Bikemag 2005/01 számot, ebben találsz
infot eleget a Garda maratonról.Dolgozik ott egy hotelban 1 magyar srác bringa õrült információs aranybánya ha õt eléred tuccc mindent.
A Minotaur FK (evvel kaptam a Majestic-t) láttam régi 2003 v.2004 Maxxis katalógusban ha jól tévedek 480gr körül van tehát a súlyával nincs gond.
Én mindenesetre lecseréltem Z Maxra,bár a súlyát szívesen megtartottam volna.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Egy kérdésm lenne.
Valaki használt már közületek vagy ismeri a WTB slicasaurust vagy a Maxxis Xenith et 1.5 ös méretben.
Most ilyenen töröm a fejem ,szeretné a városban biciklizni.

Xenith nagyon jó, 2 éve azzal országútizom (téli idõszak), könyû és gyors, s még defektem sem volt vele. Mondjuk én keményre fújom, de a kevés anyag miatt, ha puhán hagyod, akkor, szerintem felüthetõ viszonylag könnyedén.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Gardán nagyon sodrósak a lefelé kanyarok, sotteres, köves a talaj. Én mentem elõ keréken a Minotaur 380-nal 2 éve ott és egészében nem volt gáz, de néha bizonytalan volt az eleje (mondom ezt azok után, hogy tavaly Racing Ralph-val mentem és az sokkal jobb volt). Nem akarlak lebeszélni róla, mert én szerettem a minotaurt és 1,5 szezont végigversenyeztem vele, de gardára inkább válassz mást. Ez a gumi inkább a laza talajt kedveli, az meg a dolomitokban nincs!

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

nzoli

nzoli

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás

Kedves Szaktársak!

Meg tudná-e valaki mondani a Maxxis Minotaur Full Knob 1.9 súlyát?

Illetve érdekelne a véleményetek arról, hogy ez a külsõ alkalmas-e a Garda maratonra?

Üdv és thanxxxx....

Szia! Nem voltam még a Gardán, de azok alapján, amiket hallani lehet, nemnagyon alkalmas. Az a gumi még itthon is necces lehet, ott meg elég durva terep lehet. Valamelyik korábbi bikemagban volt cikk arról a maratonról, ha jól emléxem. Szerintem oda ballonos, rücskös gumi kell meg nagy rugóút.

edani

edani

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
Egy kérdésm lenne.
Valaki használt már közületek vagy ismeri a WTB slicasaurust vagy a Maxxis Xenith et 1.5 ös méretben.
Most ilyenen töröm a fejem ,szeretné a városban biciklizni.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Kedves Szaktársak!

Meg tudná-e valaki mondani a Maxxis Minotaur Full Knob 1.9 súlyát?

Illetve érdekelne a véleményetek arról, hogy ez a külsõ alkalmas-e a Garda maratonra?

Üdv és thanxxxx....

D@NI

D@NI

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
Hellosztok!
Van valakinek tapasztalata a Maxxis Holy Roller vagy a Schwalbe Table Top gumikkal kapcsolat?(kopás,felütés,strapabíróság....)
Szerintetek melyik a jobb ,melyiket vegyem?
Elõre is kössz!

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Oldalt megpöckölöm-meghallgatom is mûxik jobb híján, ha már kellõ rutinnal bírsz ugyanazon gumi esetében...

1800 évvel ezelõtt volt ez divat a MÁV DAC outi szakosztályában...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Én is autószelepeshez kaptam ilyet...
Hát enmtudom, még két ujjal se kell nyomogatni, ahogy elindulsz ráérzel, hogy jó/vagy nemjó szerintem.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
autószelepeshez tuti jár, de szerintem az a csúszkás nyomásmérõ nagy vicc. rárakod a szelepre valamennyire kilöki és az aztán tényleg pontos értéket ad. ennél tán még a két ujjal nyomogatom a gumit is hitelesebb. mondanám hogy adok vagy 5-öt de általában kidobom mikor felkerül a belsõ a kerékre.

PTR

PTR

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
Szaisztok!

Ma vettem egy mezei Schwalbe SV 13 -as belsõt (szingó szelepes)

Úgy tudom hogy ezekhez jár az a kis szürke csúszkás nyomásmérõ..
Vagy mégsem?

Szóval a boltból hazaérve kibontottam a dobozt de a csak a gumi volt benne..

Menjek vissza a boltba elégedtelenkedni, vagy nem jár ehhez a típushoz?

Kössz!

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
végül is megrendeltem az Epic Wolf Race-t 3199-ért.
ha tényleg nagyon kopik, akkor csak veresenyeken fogom használni
közben pedig majd a Pana-val nyomom...

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

dánhill

dánhill

vendég

• fórumtag
  • 75 hozzászólás
Hát az tuti, hogy nem cc-re van.... inkább DH,Freeride,enduro meg ilyesmi.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
hát...szerintem a sárgumi az a schwalbe féle black shark mud, 1,5-ben...egy sárgumi legyen keskeny, és ez 2,2-es, ami nem az...szerintem ez inkább amolyan enduro (all mountain, tudjátok, AZ) sárgumi lehet, nem cc-s..

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Xia XIAN!
Ha ennyit mész aszfalton és utána terepen,bátorkodom ajánlani Ricsi bácsi
Z-max modeljét,nekem nagyon bejött.Aszfalton is jól gördül,tapad de nem ragad,én ilyenkor felpumpálom 3,5bár-ra megy mint a zsírozott villám!
Terepen leengeded 2,8-2,5-re ott a remek terepgumid.Testbike-n találsz véleményt eleget.Ha tudod válaszd a pro 1,9-et(525gr, 7rugó listaár),nekem
sajnos egyenlõre a comp 2,1(680gr 3200Ft) van de eddig csak jókat tudok mondani róla,a súlyát kivéve.

Mondjuk ha a Pro 7rugó listaáras, én inkább WCS-t vennék 8 rugóért...;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

dánhill

dánhill

vendég

• fórumtag
  • 75 hozzászólás
http://ebike.hu/term...oll-normal/2227

Errõl mi a vélemény? Használ valaki ilyet? Megérné-e esetleg venni egyet a következõ téli,lagyakos,havas,saras idõszakra? Van nagy külömbség egy ilyen "sár" gumi és mondjuk egy tioga factory 2.1 között?