Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Conti Flowról van valakinek tapasztalata? 2,3as és még könnyû is mellette, csak mintha alacsonyabb lenne a mintázata mint az átlagnak. Mennyire sodródik ez vajon, CC frelhasználásra lenne véve.

Volt már a kezemben, de nem mentem még ilyennel... viszont volt régen egy keskenyebb párja, az nagyon tetszett azoknak akik használták...
Szerintem nagyon széles CC-re, de én elfogult vagyok, ezt már lentebb kifejtettem... :)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Conti Flowról van valakinek tapasztalata? 2,3as és még könnyû is mellette, csak mintha alacsonyabb lenne a mintázata mint az átlagnak. Mennyire sodródik ez vajon, CC frelhasználásra lenne véve.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

continental explorer pro 2,1 kevlar, ebikeon 2500 darabja. olyan igazi mindenes gumi, bár aszfalton ez is kopik.

Ha szereted a 2 fölötti gumit...
Én nem...
De ez szubjektív...
:)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
continental explorer pro 2,1 kevlar, ebikeon 2500 darabja. olyan igazi mindenes gumi, bár aszfalton ez is kopik.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Halihó!

Érdekelne pár gumiról vélemény:

- Panaracer Fire XC Pro
- IRC Mythos XC II

Extrém dzsuva kivételével univerzális guminak kéne. Hobbi maraton, túra mint felhasználási kör.

Másik kérdésem, hogy valaki kipróbálta már a NoTubes rendszert? Mik a tapasztalatok vele, minden (nem UST) gumival, felnivel megoldható az talakítás? Gondolkozom, hogy a jövõben ki kéne próbálni...

Fire szerintem gyorsan kopik,meg nagy a gördülési ellenállása.
A mythosból, meg egy éve csak és kizárólag 2.1es van az országban...

RoGeR

RoGeR

vendég

• fórumtag
  • 236 hozzászólás
Halihó!

Érdekelne pár gumiról vélemény:

- Panaracer Fire XC Pro
- IRC Mythos XC II

Extrém dzsuva kivételével univerzális guminak kéne. Hobbi maraton, túra mint felhasználási kör.

Másik kérdésem, hogy valaki kipróbálta már a NoTubes rendszert? Mik a tapasztalatok vele, minden (nem UST) gumival, felnivel megoldható az talakítás? Gondolkozom, hogy a jövõben ki kéne próbálni...

emil6

emil6

vendég

• fórumtag
  • 104 hozzászólás

Emil6!
Nem tudom hogy ennek a Michelin XC Hard Terrain-nak mekkora a magassága a mintájának... Van egy szerintem a kérdésedre perfekt gumi: Continental Twister (Pro). Itt megtalálod: http://www.pacificcy...oport_mtb2.html
És súlyba is 500alatt van...
Én használtam, a régebbi szériájút -sõt még van is amit maratonon használni fogok- azoknak narancssárga illetve szürke volt a közepe, de még azok sem koptak gyorsan annak ellenére hogy színesek voltak...

Volt ilyenem! Nem volt rossz!! Most mikor kellet ilyet kaptam :-) .

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
nekem is 2.1-es explorer pro van,a középen puhább verza,de most 1.8-as pana fire xc pro figyel fenn

a skinny jimmy-t még alig használtam,de annyira nem tetszik

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

egy ilyen contit lehet bepróbálok UST verzióban a nehéz napokra :) /mármint mikor akkora dágvány van hogy nem mászok terepre, csak aszfalton/

Nyugodtan tudom ajánlani... De különben mindegyiket...
Az explorer gumi volt még számomra hihetetlenül jó, csak az a baj, hogy idén már nincs csak 2.1esbe, azt meg nem szeretem...
Idén szerintem a CrossCountry gumijukba ruházok be, szimpatikusnak tûnik...
szerintem szükség lesz rá idén is, nem ússzuk meg...:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
egy ilyen contit lehet bepróbálok UST verzióban a nehéz napokra :) /mármint mikor akkora dágvány van hogy nem mászok terepre, csak aszfalton/
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

igen! ez jónak tûnik! köszönöm!

Ja, bocs, tényleg ez neked szólt nem emil6nak, bocs... :)

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás
igen! ez jónak tûnik! köszönöm!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Emil6!
Nem tudom hogy ennek a Michelin XC Hard Terrain-nak mekkora a magassága a mintájának... Van egy szerintem a kérdésedre perfekt gumi: Continental Twister (Pro). Itt megtalálod: http://www.pacificcy...oport_mtb2.html
És súlyba is 500alatt van...
Én használtam, a régebbi szériájút -sõt még van is amit maratonon használni fogok- azoknak narancssárga illetve szürke volt a közepe, de még azok sem koptak gyorsan annak ellenére hogy színesek voltak...

emil6

emil6

vendég

• fórumtag
  • 104 hozzászólás

ez nem tûnik rossznak ... ha más még tudna mondani vmit , annak örülnék. ennek a guminak nem találtam a súlyát . a weightweenies-en sincs :( . ha valaki esetleg tudná , megköszönném .

630g, de szerintem nekem könyebb van mert kisebb a szövés sürûsége.
Itt a hazai forgalmazó: http://www.neuzer.hu...p?CategoryID=60

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Én ezt használom, http://two-wheels.mi...6185037&lang=EN szerintem elég jó! Hajtogatós relativ könnyû 4500.-Ft volt az ára.

ez nem tûnik rossznak ... ha más még tudna mondani vmit , annak örülnék. ennek a guminak nem találtam a súlyát . a weightweenies-en sincs :( . ha valaki esetleg tudná , megköszönném .

emil6

emil6

vendég

• fórumtag
  • 104 hozzászólás
kéne egy olyan félterep gumi , ami megállja a helyét a határban mezõgazdasági utakon , kavicsos utakon stb.stb. , de nem ráz szét a betonon a városban . szal vmi jó félterep gumi kéne , ami KÖNNYÛ !
- Schwalbe Hurricane sport 1,9 ... nem rossz de nehéznek tûnik a 620 gr
- Maxxis Wormdrive1,9- nagyon szimpi , de rémisztõ a 690 gr-os súly ( a maxxis.com-on más adatokat hoznak , a www.weightweenies.starbike.com-on nincs normális adat ... )
- Schwalbe land cruiser .. próbáltam , annyira nem tetszik

maximális köszönetem ![/quote]

Én ezt használom, http://two-wheels.mi...6185037&lang=EN szerintem elég jó! Hajtogatós relativ könnyû 4500.-Ft volt az ára.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
Sziasztok,van valakinek már tapasztalata a szürke csíkos Hutchinson gumikról?Pontosabban:mennyire kopnak?

PTR

PTR

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás

A a bringámnak a hangja olyan, mint egy Lada Niva-nak, fõleg tekeréskor, akkor kicsit túl sok a gumikban a levegõ? :D

:clap: ez aztán a találó hasonlat! ezt biztos mindenki el bírja képzelni!!

OFF
Amúgy a Niva-ban kis aláfestésként még zúgnak a diffik is és így lesz az igazi "szabvány" Niva hang.. azért a te hajtásod ezt biztos nem bírja utánozni.. :D
ON

-=RelakS=-

-=RelakS=-

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás
A a bringámnak a hangja olyan, mint egy Lada Niva-nak, fõleg tekeréskor, akkor kicsit túl sok a gumikban a levegõ? :D
Gondolkodom, tehát nemtom.

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Szerintem hacsak nem mész kimondottan vegyes túrákat
jobb 5let egy teljesen kopasz

ehhez a mondathoz lenne kérdésem . én sajnos abban a kellemetlen helyzetben vagyok :
1. alföldön élek :D - mosonmagyaróvár , így az igazi cc-s gumikra a mindennapi tekerésekkor nincs szükségem , ha megyek sopronba, bakonyba stb. akkor felteszem a megfelelõ gumikat ...
2. van egy hiperaktív magyar vizslám, így jól kiegészítjük egymást, én imádok tekerni tizen-huszon kilométereket a határban, õ imád futni .
3. viszont a biciklit használom a városi szaladgálásokra is .... :(

kéne egy olyan félterep gumi , ami megállja a helyét a határban mezõgazdasági utakon , kavicsos utakon stb.stb. , de nem ráz szét a betonon a városban . szal vmi jó félterep gumi kéne , ami KÖNNYÛ !
- Schwalbe Hurricane sport 1,9 ... nem rossz de nehéznek tûnik a 620 gr
- Maxxis Wormdrive1,9- nagyon szimpi , de rémisztõ a 690 gr-os súly ( a maxxis.com-on más adatokat hoznak , a www.weightweenies.starbike.com-on nincs normális adat ... )
- Schwalbe land cruiser .. próbáltam , annyira nem tetszik

ezeket találtam , de így látatlanban nem gyõztek meg! kéne vmi jó gumi ebbõl a félterep kategóriából , lehetõleg kisebb súllyal . de megköszönnék egy valóságnak biztosan megfelelõ wormdrive súlyadatot is !

maximális köszönetem !