már másfél éve használom 1,8-as méretben,nekem tetszikHalihó!
Érdekelne pár gumiról vélemény:
- Panaracer Fire XC Pro
látott már maratont,xc versenyt,túrákat.sarat könnyen ledobálja
már másfél éve használom 1,8-as méretben,nekem tetszikHalihó!
Érdekelne pár gumiról vélemény:
- Panaracer Fire XC Pro
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
mert használtam maxxist aztán meglepõdtem hogy egy gumi tapadni is tud.
Az a baj, hogy én már a "-" ponton nem tudnék túllépni. 680 g? Na az azért durva, még edzõguminak is. De a Panaracer-nek vannak könnyû gummái is, azok elég pengék.
680g az iszonyat sok egy 1,8-as gumitól. Innentõl kezdve nem rúg labdába nálam, hiába ûberkirály a mitája.
amig úgy érzem tapad addig nem, de ez majd csak terepen derül ki.....tartok tõle kissé vissza fogna a túlzott kapaszkódó képesség
mindenesetre nagy baj nem lehet, ha a ghost - ra is fordítva pakolták fel...mindenesetre elõl megpróbálom a fordítást....
amig úgy érzem tapad addig nem, de ez majd csak terepen derül ki.....tartok tõle kissé vissza fogna a túlzott kapaszkódó képességEzen én is elgondolkoztam egy pillanatig, amikor felraktam. De aztán azt gondoltam, a Schwalbe csak tudja...
Egy próbát megér megfordítani, ha úgy érzed. Mondjuk nekem használat közben ez nem fordult meg többet a fejemben.
A hátsón nem akarsz fordítani?
érdekes 1ébként mert ha a gyári nyilazás szerint rakod fel az pont fordított mint amit a mintázat alapján logikusnak gondolnál....szal az elsõnél adnak az oldalminták
v
v ilesmi mintázatot, hátul meg ilyet.....: ^
mindenesetre az elsõ néhány tiz km után úgy gondolom én +fordítom az elsõ keréken..../egyébként a ghost amr 9000-es reklámfotóján fordítva van - úgy látszik nekik is úgy tetszik jobban/
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
XC_Rider, vagy aki bírja a nyelvet, a germánok azt nem írják hogy gyárilag ajánlott forgásirányban vagy fordítva felrakva használják a nobyt ?ha tudsz németül kicsit akkor ajánlom figyelmedbe pl. : http://www.mountainb...ynic.110236.htm
És mint tudjuk a Gogle a barátunk!
Halihó!
Másik kérdésem, hogy valaki kipróbálta már a NoTubes rendszert? Mik a tapasztalatok vele, minden (nem UST) gumival, felnivel megoldható az talakítás? Gondolkozom, hogy a jövõben ki kéne próbálni...