Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15889 hozzászólás a témában

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

...legyen lehetõleg könnyû...

"Gramm-mániás" vagy :) , vagy csak ne legyen gusztustalanul nehéz a külsõ?

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

A Fast Track-ket nem nagyon ajánlanám. Iszonyatosan nagy a gördülési ellenállása, aszfalton kb kétszer annyi energia kell a mozgatásához, mint más guminak. Mintája jó de... Még edzõguminak is utálom!

akkor mit ajánlasz helyette ? xc-re kell, legyen lehetõleg könnyû, kevláros, vagy vmi defektvédelem...

abotika

abotika

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás
Hova rakjam a vastagabbik gumit? 1.5 és 1.1 Netán elõre. Mászás nem számít városban. Szóval?

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Valaki légysz magyarázza már el nekem, hogy hogyan müködik a belsõ nélküli rendszer, és hogy mik az elönyei, hátrányai. Na meg hogy mennyibe is kerül és honnan lehet beszerezni.

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
A Fast Track-ket nem nagyon ajánlanám. Iszonyatosan nagy a gördülési ellenállása, aszfalton kb kétszer annyi energia kell a mozgatásához, mint más guminak. Mintája jó de... Még edzõguminak is utálom!

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

és hétvégéig még azon is lesz:)
holnapra meg tudom nézni, ha akkor még aktuális lesz.

persze aktuális lesz. köszi!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Bocsika, rólad el is felejtkeztem.:) És mi ez a hét végéig dolog (válasz szerintem inkább priviben)?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

és a fast track pro , és fast trak pro duo között csak a méret a különbség ( 2,2 2,0 )? mert errõl nem nagyon találtam semmit .

Kérdezd meg Thommey-t. A www.paul-lange.hu oldalon találsz hozzá elérést, mert itt a Fórumon offline-ba van.

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás
és a fast track pro , és fast trak pro duo között csak a méret a különbség ( 2,2 2,0 )? mert errõl nem nagyon találtam semmit .

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

A túlzott ballonosság nem mindegyik Specire jellemzõ. Az Adrenalin és a Revolution 2,0 kb. akkora, mint más gumiból egy 2,15 (ha lenne ilyen) vagy 2,2. Az Enduro Pro D2 2,2 az akkora, amekkora rá van írva.

Pl az 1.8-as houffalize vagy micsoda pont 1.8-asnak látszik! :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

apropó: speckó gumik. a 2,0-ás speckók tényleg olyan ballonosak, hogy kiteszenk akár 2,1-2,2-es gumit. Most 2,1-es ignitort használok . A Fast track pro és fast track duo között csak a méret a külnöbség ? mert ezt nem fejtik a specialized oldalán. gondolom a fast track minden szinten többet nyújt, mint az ignitor ? azért kérdezem , mert ha ilyen ballonosak, akkor a 2,2-es fast track pro nagyon széles lenne, és hát sártûrés ...

A túlzott ballonosság nem mindegyik Specire jellemzõ. Az Adrenalin és a Revolution 2,0 kb. akkora, mint más gumiból egy 2,15 (ha lenne ilyen) vagy 2,2. Az Enduro Pro D2 2,2 az akkora, amekkora rá van írva.

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás
apropó: speckó gumik. a 2,0-ás speckók tényleg olyan ballonosak, hogy kiteszenk akár 2,1-2,2-es gumit. Most 2,1-es ignitort használok . A Fast track pro és fast track duo között csak a méret a külnöbség ? mert ezt nem fejtik a specialized oldalán. gondolom a fast track minden szinten többet nyújt, mint az ignitor ? azért kérdezem , mert ha ilyen ballonosak, akkor a 2,2-es fast track pro nagyon széles lenne, és hát sártûrés ...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Ezért nem írtam, hogy mindegyik.:) Pont a Space az egyik kivétel, ami erõsíti a szabályt.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

És ez érvényes szinte mindegyik low cost Schwalbe modellre, sajnos.

ez így mondjuk hülyeség ;) nekem nem törnek le az ûr bütykei :D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

A Black Jack tetszik. De mit szóltok ehhez- Schwalbe Albert Sport??? Sztem nagyon rokonszenves, és még belefér az árkorlátomba. Mi a véleményetek errõl?

Ha jót akarsz, akkor eszedbe ne jusson megvenni. És ez érvényes szinte mindegyik low cost Schwalbe modellre, sajnos.
Amit ajánlanék, az a Speci Adrenalin Pro D2 vagy az utódja, a Revolution Pro D2. 2,0-s de elég ballonos, és így majdnem olyan széles, mint egy 2,2-s gumma. Viszont ezekbõl 1 db annyi, mint az árkereted. Pontosan ezért mondtam, hogy a valóságtól kissé elrugaszkodottak az igényeid.

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Én is Black Jacket használok néha, (mármint néha felteszema slick mellé), de nem tetszik, sztem ne vedd! Hidd el, nem érdemes 2100-ért venni darabját, futóéle van, ok, de terepen nem igazán tapad! Laza száraz talajon még csak hagyján, de ha nedves kõ/ sár / egyéb nyalánkság, akkor halál! Sokkal inkább vennék vmi maxxist, mobster vagy hard drive meg egy csomó van 3000 alatt az ebike-on, amúgy 3100 körül vannak.
By the way mit gondoltok, hard drive vagy mobster? Ezen lamentálok egy ideje...
vagy ha ez nem jön be, akkor vegyél conti explorert, 1500 most akciós az ebike-on (ami azt jelenti, h +1100 viteldíj kiszállásonként, de ha többet rendelsz, akkor olcsó)
szal sztem bármit, de futóéleset ne vegyél, ha tapadni akarsz. engem a black jack meggyõzött errõl.

mobstert ne, az már dh közeli gumi. nehéz. de egy ignitor az már jó . súlyban is viszonylag, árban is. vagy ignitor+dynomite páros. vagy a conti explorer kevláros, az súlyban is ott van, mint ahol a nem kevláros ignitor. kemény száraz talajra larsen, ranchero. mármint maxxisból.

McPherson

McPherson

vendég

• fórumtag
  • 135 hozzászólás
Én is Black Jacket használok néha, (mármint néha felteszema slick mellé), de nem tetszik, sztem ne vedd! Hidd el, nem érdemes 2100-ért venni darabját, futóéle van, ok, de terepen nem igazán tapad! Laza száraz talajon még csak hagyján, de ha nedves kõ/ sár / egyéb nyalánkság, akkor halál! Sokkal inkább vennék vmi maxxist, mobster vagy hard drive meg egy csomó van 3000 alatt az ebike-on, amúgy 3100 körül vannak.
By the way mit gondoltok, hard drive vagy mobster? Ezen lamentálok egy ideje...
vagy ha ez nem jön be, akkor vegyél conti explorert, 1500 most akciós az ebike-on (ami azt jelenti, h +1100 viteldíj kiszállásonként, de ha többet rendelsz, akkor olcsó)
szal sztem bármit, de futóéleset ne vegyél, ha tapadni akarsz. engem a black jack meggyõzött errõl.
...And Justice For All

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
olvastad már a testbikeon?:DDDD
a black jacken én is gondolkoztam, ki is próbáltam de tapasztalataim hasonlóak kaláéhoz...vegyél conti explorert, a sima ebike-on 3200/pár+szállítás, probikeban meg a protectionos verzió 8000/pár...én még az ebikeról rendeltem 2500/db ért kevlarosat, de már elfogyott. elég jó gumi, olyan igazi mindenes (kivéve aszfalt). versenyzõ barátom racing ralphjának is hasonló (egyforma?) a mintázata, csak gondolom ott még van keverék meg még egyebek....a súlya az a drótosnak ~620, a kevlárosnak (saját mérés) 517 gramm. de legyen 520, ha tévednék esetleg:D

misi444

misi444

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
A Black Jack tetszik. De mit szóltok ehhez- Schwalbe Albert Sport??? Sztem nagyon rokonszenves, és még belefér az árkorlátomba. Mi a véleményetek errõl?
A processzor füsttel mûködik. Ha a füst elszáll, nem mûködik tovább.