...legyen lehetõleg könnyû...
"Gramm-mániás" vagy

...legyen lehetõleg könnyû...
A Fast Track-ket nem nagyon ajánlanám. Iszonyatosan nagy a gördülési ellenállása, aszfalton kb kétszer annyi energia kell a mozgatásához, mint más guminak. Mintája jó de... Még edzõguminak is utálom!
és hétvégéig még azon is lesz:)
holnapra meg tudom nézni, ha akkor még aktuális lesz.
Bocsika, rólad el is felejtkeztem.és hétvégéig még azon is lesz:)
holnapra meg tudom nézni, ha akkor még aktuális lesz.
Kérdezd meg Thommey-t. A www.paul-lange.hu oldalon találsz hozzá elérést, mert itt a Fórumon offline-ba van.és a fast track pro , és fast trak pro duo között csak a méret a különbség ( 2,2 2,0 )? mert errõl nem nagyon találtam semmit .
A túlzott ballonosság nem mindegyik Specire jellemzõ. Az Adrenalin és a Revolution 2,0 kb. akkora, mint más gumiból egy 2,15 (ha lenne ilyen) vagy 2,2. Az Enduro Pro D2 2,2 az akkora, amekkora rá van írva.
A túlzott ballonosság nem mindegyik Specire jellemzõ. Az Adrenalin és a Revolution 2,0 kb. akkora, mint más gumiból egy 2,15 (ha lenne ilyen) vagy 2,2. Az Enduro Pro D2 2,2 az akkora, amekkora rá van írva.apropó: speckó gumik. a 2,0-ás speckók tényleg olyan ballonosak, hogy kiteszenk akár 2,1-2,2-es gumit. Most 2,1-es ignitort használok . A Fast track pro és fast track duo között csak a méret a külnöbség ? mert ezt nem fejtik a specialized oldalán. gondolom a fast track minden szinten többet nyújt, mint az ignitor ? azért kérdezem , mert ha ilyen ballonosak, akkor a 2,2-es fast track pro nagyon széles lenne, és hát sártûrés ...
ez így mondjuk hülyeségÉs ez érvényes szinte mindegyik low cost Schwalbe modellre, sajnos.
Ha jót akarsz, akkor eszedbe ne jusson megvenni. És ez érvényes szinte mindegyik low cost Schwalbe modellre, sajnos.A Black Jack tetszik. De mit szóltok ehhez- Schwalbe Albert Sport??? Sztem nagyon rokonszenves, és még belefér az árkorlátomba. Mi a véleményetek errõl?
Én is Black Jacket használok néha, (mármint néha felteszema slick mellé), de nem tetszik, sztem ne vedd! Hidd el, nem érdemes 2100-ért venni darabját, futóéle van, ok, de terepen nem igazán tapad! Laza száraz talajon még csak hagyján, de ha nedves kõ/ sár / egyéb nyalánkság, akkor halál! Sokkal inkább vennék vmi maxxist, mobster vagy hard drive meg egy csomó van 3000 alatt az ebike-on, amúgy 3100 körül vannak.
By the way mit gondoltok, hard drive vagy mobster? Ezen lamentálok egy ideje...
vagy ha ez nem jön be, akkor vegyél conti explorert, 1500 most akciós az ebike-on (ami azt jelenti, h +1100 viteldíj kiszállásonként, de ha többet rendelsz, akkor olcsó)
szal sztem bármit, de futóéleset ne vegyél, ha tapadni akarsz. engem a black jack meggyõzött errõl.