Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Na most ezt annyira nem értem mért jobb elöl a vastagabb? Mondjuk bringánál nem tudom, de minden kerekes jármünél hátra szokták rakni a vastagabbat. Na most akkor ez hogy is van ez? :chin:

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Egy okos embertõl egyszer azt hallottam, hogy a szélesebbet szokás elõre rakni.

Érdekes kérdés, de végigvezetve a fonalat, én is elõre raknám a vastagabbat...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Hova rakjam a vastagabbik gumit? 1.5 és 1.1 Netán elõre. Mászás nem számít városban. Szóval?

Egy okos embertõl egyszer azt hallottam, hogy a szélesebbet szokás elõre rakni.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

conti explorert ajánlják itt sokan, ahogy látom....esetleg >wtb epicwolf<?

akkor már az a weirwolf vagy mi... :) az jó... egyszer volt...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
conti explorert ajánlják itt sokan, ahogy látom....esetleg >wtb epicwolf<?

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Esetleg valamelyik Schwalbe (Jimmy-k pl.), Conti Explorer. Abból van defektállóbb is.

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

nem nem vagyok grammániás, de mondjuk 2,1-esben ne legyen nehebb 600 gr-nál... most kb ennyi az ignitorom, csak ez nem kevláros, és hát benyeltem egy-két tüskét múltkor a soproni körömön. szal ennél könnyebb legyen, de az ésszerûség határain belül.

:) Az Ignitor-t akartam javasolni...
Nekem -már említettem kicsit hátrébb- a Conti Explorer viszi a prímet, de az csak 2,1-esben van, én meg nem szeretem az 1,95 fölöttit... De az egy k.... jó gumi, meg a Panaracer Cinder, de abból behoztak egy szállítmányt tavaly, és azóta nincs...

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

"Gramm-mániás" vagy :) , vagy csak ne legyen gusztustalanul nehéz a külsõ?

nem nem vagyok grammániás, de mondjuk 2,1-esben ne legyen nehebb 600 gr-nál... most kb ennyi az ignitorom, csak ez nem kevláros, és hát benyeltem egy-két tüskét múltkor a soproni körömön. szal ennél könnyebb legyen, de az ésszerûség határain belül.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

...legyen lehetõleg könnyû...

"Gramm-mániás" vagy :) , vagy csak ne legyen gusztustalanul nehéz a külsõ?

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

A Fast Track-ket nem nagyon ajánlanám. Iszonyatosan nagy a gördülési ellenállása, aszfalton kb kétszer annyi energia kell a mozgatásához, mint más guminak. Mintája jó de... Még edzõguminak is utálom!

akkor mit ajánlasz helyette ? xc-re kell, legyen lehetõleg könnyû, kevláros, vagy vmi defektvédelem...

abotika

abotika

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás
Hova rakjam a vastagabbik gumit? 1.5 és 1.1 Netán elõre. Mászás nem számít városban. Szóval?

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Valaki légysz magyarázza már el nekem, hogy hogyan müködik a belsõ nélküli rendszer, és hogy mik az elönyei, hátrányai. Na meg hogy mennyibe is kerül és honnan lehet beszerezni.

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
A Fast Track-ket nem nagyon ajánlanám. Iszonyatosan nagy a gördülési ellenállása, aszfalton kb kétszer annyi energia kell a mozgatásához, mint más guminak. Mintája jó de... Még edzõguminak is utálom!

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

és hétvégéig még azon is lesz:)
holnapra meg tudom nézni, ha akkor még aktuális lesz.

persze aktuális lesz. köszi!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Bocsika, rólad el is felejtkeztem.:) És mi ez a hét végéig dolog (válasz szerintem inkább priviben)?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

és a fast track pro , és fast trak pro duo között csak a méret a különbség ( 2,2 2,0 )? mert errõl nem nagyon találtam semmit .

Kérdezd meg Thommey-t. A www.paul-lange.hu oldalon találsz hozzá elérést, mert itt a Fórumon offline-ba van.

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás
és a fast track pro , és fast trak pro duo között csak a méret a különbség ( 2,2 2,0 )? mert errõl nem nagyon találtam semmit .

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

A túlzott ballonosság nem mindegyik Specire jellemzõ. Az Adrenalin és a Revolution 2,0 kb. akkora, mint más gumiból egy 2,15 (ha lenne ilyen) vagy 2,2. Az Enduro Pro D2 2,2 az akkora, amekkora rá van írva.

Pl az 1.8-as houffalize vagy micsoda pont 1.8-asnak látszik! :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

apropó: speckó gumik. a 2,0-ás speckók tényleg olyan ballonosak, hogy kiteszenk akár 2,1-2,2-es gumit. Most 2,1-es ignitort használok . A Fast track pro és fast track duo között csak a méret a külnöbség ? mert ezt nem fejtik a specialized oldalán. gondolom a fast track minden szinten többet nyújt, mint az ignitor ? azért kérdezem , mert ha ilyen ballonosak, akkor a 2,2-es fast track pro nagyon széles lenne, és hát sártûrés ...

A túlzott ballonosság nem mindegyik Specire jellemzõ. Az Adrenalin és a Revolution 2,0 kb. akkora, mint más gumiból egy 2,15 (ha lenne ilyen) vagy 2,2. Az Enduro Pro D2 2,2 az akkora, amekkora rá van írva.