Jelentkezz be Regisztrálj
Gumitopik
Írta 2006. május 18. - 16:09
háát sztem 3 kéz kell hozzá, valamint eltörtem 2 masszívnak tartott fajta gumileszedõt.......
a kihasadt külsõ meg sztem kuka, barkácsolás nélkül....
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. május 18. - 15:39
Hmmm...
Szoval van egy külsõje, amin van egy szakadás (akármekkora, pontosabban fogalmunk sincs mekkora). Majd javasolgatunk itt barkácsmódszereket. Mondjuk emberünk fogja magát, megvarrja, plusz belülrõl ragaszt még rá egy foltot is. Ottfon felfújja a kereket, örül, mert tök jól mûködik. Esetleg elindul, és örül neki, mert teljesen jól mûködik. És esetleg 5 nap múlva egy köves lefelén a gumi megadja magát (esetleg közúton, az autók között) és kap egy durrdefektet.
Ahogy észrevettem, nem az volt a kérdése, hogy _ideiglenesen_, arra az 5 kilcsire, amíg odaér a bringaboltig, mivel javítsa meg, hanem tartósan akarja használni. És arra én nem javasolnám.
Az én véleményem az, hogy én a bringámra gyakran az életemet, egészségemet bízom. És fölöslegesen, sérült vagy sérülésgyanús alkatrésszel nem kockáztatok fölöslegesen.
Szoval: mit értettem félre?
X.
Én sem azt mondtam hogy ragassza meg és menjen vele dh-zni... de mivel nem látjuk mirõl van szó, javasoltunk valamit. õ megpróbálja amit mondtunk. -ha valaki kerékpározik, akkor valamennyi mûszaki érzéke van szerintem, eltudja dönteni hogy az most konkrétan azon a szakadáson használ-e vagy nem használ. tény és való hogy nem lesz soha olyan biztonságos mint ami nincs megsértve. te azt mondod hogy biztonság. Én is azt mondom, ezért dobom ki ha elõfordul ilyen... Csak mivel a szervízbe ahol dolgozgatok bejönnek oszt mondják hogy jó lesz még az a gyereknek, nem lesz baj, oszt az istennek se tudod meggyõzni az az igazán fasza. Itt meg kérdeztek, adtunk alternatívát, meg akadt radikálisan elutasító válasz is, lehet válastani, legalábbis a fórum ezért van, sztem...
Amugy teljesen igazad van, de én ugy értettem hogy a sokat nem vesztés azt jelenti hogy amugy is "szar", csak jobb lehet... Én így értettem, de ezen nem veszünk össze...!
Írta 2006. május 18. - 15:03
Sztem félreértelmezted a mondanivalót...
Hmmm...
Szoval van egy külsõje, amin van egy szakadás (akármekkora, pontosabban fogalmunk sincs mekkora). Majd javasolgatunk itt barkácsmódszereket. Mondjuk emberünk fogja magát, megvarrja, plusz belülrõl ragaszt még rá egy foltot is. Ottfon felfújja a kereket, örül, mert tök jól mûködik. Esetleg elindul, és örül neki, mert teljesen jól mûködik. És esetleg 5 nap múlva egy köves lefelén a gumi megadja magát (esetleg közúton, az autók között) és kap egy durrdefektet.
Ahogy észrevettem, nem az volt a kérdése, hogy _ideiglenesen_, arra az 5 kilcsire, amíg odaér a bringaboltig, mivel javítsa meg, hanem tartósan akarja használni. És arra én nem javasolnám.
Az én véleményem az, hogy én a bringámra gyakran az életemet, egészségemet bízom. És fölöslegesen, sérült vagy sérülésgyanús alkatrésszel nem kockáztatok fölöslegesen.
Szoval: mit értettem félre?
X.
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!
Írta 2006. május 18. - 13:27
Ezzel vitatkoznék. Szerintem az ember egészsége többet ér, mint akár egy új 8000 forintos külsõ.
X.
Sztem félreértelmezted a mondanivalót...
Írta 2006. május 18. - 13:22
Sokat nem veszthetsz!
Ezzel vitatkoznék. Szerintem az ember egészsége többet ér, mint akár egy új 8000 forintos külsõ.
X.
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!
Írta 2006. május 18. - 12:53
Írta 2006. május 18. - 12:28
A külsõmet durván kivágta valami, mit csináljak vele, hogy ne szakadjon tovább.
Haverom félidényt használt ugy egy Maxxis Highrollert-t hogy a szakadást megvarta.
Esetleg megpróbálkozhatsz vele. Sokat nem veszthetsz!
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 18. - 11:40
vendég_rainman_*
"durván kivágta " ez alapján biztos nem kicsi a luk...
Írta 2006. május 18. - 11:35
Szerintem ez kuka. Sose mernék kiszakadt és megreparált külsöövel pl. köves ösvényre menni, vagy más durvább behatásnak kitenni. Akkor meg minek.
Írta 2006. május 18. - 11:23
Hát... nem valami életbiztosítás semmilyen megoldás sem, de vannak rohadt nagy méretû belsõ-foltok, azt rá lehet ragasztani elsõ lépésben, meg még egy kis belsõ darabbal is meg lepes spékelni második rétegnek...
Írta 2006. május 18. - 11:16
Írta 2006. május 17. - 19:34
tudtommal nincs, de olvass vissza, vagy keress mert a múltkor írta valaki hogy most rendelnek.....vagy a faktorban szokott még lenni konáról lehullott ...
jaja, volt róla szó, de jó hogy mondod, mert múlt héten én voltam árúért a boltnak, és a malinál van, de csak a Factory dh-ból...
Írta 2006. május 17. - 19:32
tudtommal nincs, de olvass vissza, vagy keress mert a múltkor írta valaki hogy most rendelnek.....vagy a faktorban szokott még lenni konáról lehullott ...Nokiannak van magyar forgalmazója mostanság? És ha igen ki lenne õ?
na erre gondoltam
ha kell vkinek nokian gumi (barmilyen) az privizzen mert epp allitjuk ossze az elorendelest... jo olcson
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. május 17. - 19:30
Írta 2006. május 17. - 13:00
ha boltban nem találsz akkor már nem is lesz
a nagykerbõl az utolsó darab az enyém lett:-)
jó kis gumi, kár hogy nem lesz több:(
Találtam egyet! A Wilkerben volt egy darab. Jó gyorsan meg is vettem
A 2,4"-es Enduróból még van, nagyon hasonlónak tünik, azon sem kisebbek a bütykök. Valaki nem próbálta?
Írta 2006. május 11. - 01:42
Ja csak este jöttem rá hogy a dh felnbi nem v fékes.És abszolút de kicsi lenne az 1.3 !
szóval tényleg nagy baromságot kérdeztem.Elnézést!
Charon kollega Singletrack felnire pakolt valami véknyát.. asszem 1.5-t...
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. május 10. - 13:02
szívás... ettõl féltem
valami hasonlóan jó gumit nem lehet kapni?
Írta 2006. május 10. - 12:01
Speckó Roller RS Pro 2,4"-t lehet még kapni? Valaki látott valamelyik boltban?
Írta 2006. május 10. - 10:27
szóval tényleg nagy baromságot kérdeztem.Elnézést!
Írta 2006. május 10. - 10:07

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére