Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Hmmm...

Szoval van egy külsõje, amin van egy szakadás (akármekkora, pontosabban fogalmunk sincs mekkora). Majd javasolgatunk itt barkácsmódszereket. Mondjuk emberünk fogja magát, megvarrja, plusz belülrõl ragaszt még rá egy foltot is. Ottfon felfújja a kereket, örül, mert tök jól mûködik. Esetleg elindul, és örül neki, mert teljesen jól mûködik. És esetleg 5 nap múlva egy köves lefelén a gumi megadja magát (esetleg közúton, az autók között) és kap egy durrdefektet.
Ahogy észrevettem, nem az volt a kérdése, hogy _ideiglenesen_, arra az 5 kilcsire, amíg odaér a bringaboltig, mivel javítsa meg, hanem tartósan akarja használni. És arra én nem javasolnám.

Az én véleményem az, hogy én a bringámra gyakran az életemet, egészségemet bízom. És fölöslegesen, sérült vagy sérülésgyanús alkatrésszel nem kockáztatok fölöslegesen.

Szoval: mit értettem félre? :)

X.

Én sem azt mondtam hogy ragassza meg és menjen vele dh-zni... de mivel nem látjuk mirõl van szó, javasoltunk valamit. õ megpróbálja amit mondtunk. -ha valaki kerékpározik, akkor valamennyi mûszaki érzéke van szerintem, eltudja dönteni hogy az most konkrétan azon a szakadáson használ-e vagy nem használ. tény és való hogy nem lesz soha olyan biztonságos mint ami nincs megsértve. te azt mondod hogy biztonság. Én is azt mondom, ezért dobom ki ha elõfordul ilyen... Csak mivel a szervízbe ahol dolgozgatok bejönnek oszt mondják hogy jó lesz még az a gyereknek, nem lesz baj, oszt az istennek se tudod meggyõzni az az igazán fasza. Itt meg kérdeztek, adtunk alternatívát, meg akadt radikálisan elutasító válasz is, lehet válastani, legalábbis a fórum ezért van, sztem... :)

Amugy teljesen igazad van, de én ugy értettem hogy a sokat nem vesztés azt jelenti hogy amugy is "szar", csak jobb lehet... Én így értettem, de ezen nem veszünk össze...!:D

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

Sztem félreértelmezted a mondanivalót...

Hmmm...

Szoval van egy külsõje, amin van egy szakadás (akármekkora, pontosabban fogalmunk sincs mekkora). Majd javasolgatunk itt barkácsmódszereket. Mondjuk emberünk fogja magát, megvarrja, plusz belülrõl ragaszt még rá egy foltot is. Ottfon felfújja a kereket, örül, mert tök jól mûködik. Esetleg elindul, és örül neki, mert teljesen jól mûködik. És esetleg 5 nap múlva egy köves lefelén a gumi megadja magát (esetleg közúton, az autók között) és kap egy durrdefektet.
Ahogy észrevettem, nem az volt a kérdése, hogy _ideiglenesen_, arra az 5 kilcsire, amíg odaér a bringaboltig, mivel javítsa meg, hanem tartósan akarja használni. És arra én nem javasolnám.

Az én véleményem az, hogy én a bringámra gyakran az életemet, egészségemet bízom. És fölöslegesen, sérült vagy sérülésgyanús alkatrésszel nem kockáztatok fölöslegesen.

Szoval: mit értettem félre? :)

X.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Ezzel vitatkoznék. Szerintem az ember egészsége többet ér, mint akár egy új 8000 forintos külsõ.

X.

Sztem félreértelmezted a mondanivalót...

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

Sokat nem veszthetsz!

Ezzel vitatkoznék. Szerintem az ember egészsége többet ér, mint akár egy új 8000 forintos külsõ.

X.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

nzoli

nzoli

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
A vágásba pillanatragasztó + belülrõl egy belsõdarabot odaragasztani. Nekem müködött.

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás

A külsõmet durván kivágta valami, mit csináljak vele, hogy ne szakadjon tovább.

Haverom félidényt használt ugy egy Maxxis Highrollert-t hogy a szakadást megvarta.
Esetleg megpróbálkozhatsz vele. Sokat nem veszthetsz!
Nem vágyok sokra,de egyet akarok Magyar Nemzeti Hip-Hop-ot!(Bëlga)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
avus-nak egy hete felvágta a gumiját vmi, belsõt cserélt helyben és 10-20m-en belül a lukon át újabb defekt. Sajna sztem is csere, max óvatosan a szervízig külsõért.

"durván kivágta " ez alapján biztos nem kicsi a luk...

regent

regent

vendég

• fórumtag
  • 233 hozzászólás

Szerintem ez kuka. Sose mernék kiszakadt és megreparált külsöövel pl. köves ösvényre menni, vagy más durvább behatásnak kitenni. Akkor meg minek.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Hát... nem valami életbiztosítás semmilyen megoldás sem, de vannak rohadt nagy méretû belsõ-foltok, azt rá lehet ragasztani elsõ lépésben, meg még egy kis belsõ darabbal is meg lepes spékelni második rétegnek...

abotika

abotika

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

tudtommal nincs, de olvass vissza, vagy keress mert a múltkor írta valaki hogy most rendelnek.....vagy a faktorban szokott még lenni konáról lehullott ...

jaja, volt róla szó, de jó hogy mondod, mert múlt héten én voltam árúért a boltnak, és a malinál van, de csak a Factory dh-ból...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Nokiannak van magyar forgalmazója mostanság? És ha igen ki lenne õ?

tudtommal nincs, de olvass vissza, vagy keress mert a múltkor írta valaki hogy most rendelnek.....vagy a faktorban szokott még lenni konáról lehullott ...

na erre gondoltam

ha kell vkinek nokian gumi (barmilyen) az privizzen mert epp allitjuk ossze az elorendelest... jo olcson

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
Nokiannak van magyar forgalmazója mostanság? És ha igen ki lenne õ?
Nem vágyok sokra,de egyet akarok Magyar Nemzeti Hip-Hop-ot!(Bëlga)

nzoli

nzoli

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás

ha boltban nem találsz akkor már nem is lesz

a nagykerbõl az utolsó darab az enyém lett:-)

jó kis gumi, kár hogy nem lesz több:(

Találtam egyet! A Wilkerben volt egy darab. Jó gyorsan meg is vettem :)
A 2,4"-es Enduróból még van, nagyon hasonlónak tünik, azon sem kisebbek a bütykök. Valaki nem próbálta?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Ja csak este jöttem rá hogy a dh felnbi nem v fékes.És abszolút de kicsi lenne az 1.3 !
szóval tényleg nagy baromságot kérdeztem.Elnézést! :D

Charon kollega Singletrack felnire pakolt valami véknyát.. asszem 1.5-t...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

nzoli

nzoli

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás

szívás... ettõl féltem :(
valami hasonlóan jó gumit nem lehet kapni?

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás

Speckó Roller RS Pro 2,4"-t lehet még kapni? Valaki látott valamelyik boltban?

Autist Team:)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Ja csak este jöttem rá hogy a dh felnbi nem v fékes.És abszolút de kicsi lenne az 1.3 !
szóval tényleg nagy baromságot kérdeztem.Elnézést! :D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

nzoli

nzoli

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
Speckó Roller RS Pro 2,4"-t lehet még kapni? Valaki látott valamelyik boltban?

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Testbike-on is jól szerepel az a gumi. Télire gondolkodtam rajta, de nem nagyon találkozom vele sehol. Elérhetõ még egyáltalán? Maxxis honlapján is kerestem, de semmi.

maxxis honlapján sok minden nics fent. kérdezz rá x-factorban, hátha... ha még aktuális lesz..