2005-ös Serpens. Mit értesz az alatt, hogy elöl három tányért használok-e? És azt honnan lehet tudni hogy hozzá fog-e érni? Amúgy most jut eszembe h lehet h az elõzõ gumi nem 1.75 hanem 1.95...majd megnézem, csak szervizben van...Mikori Serpens? Mert ez a szélesség már elég necces. És ha elöl még három tányért használsz, akkor a legkisebbnél az átdobó rendesen hozzá fog érni a gumihoz.
Jelentkezz be Regisztrálj

Gumitopik
Posted 2006. April 05. - 08:32

Posted 2006. April 04. - 22:00

Posted 2006. April 04. - 21:55

ha belemegy a vázba(épphogy ha jól sejtem) akkor teljesen jó.Schalbwe Space milyen dirt/freeride kezdõ felhasználásra? Magellan Serpens, ZAC2000, elõzõ gumi elég ratyi, 1.75, az új amit venni szeretnék az 2.35. Mi a véleményetek?
Posted 2006. April 04. - 11:19

már másfél éve használom 1,8-as méretben,nekem tetszikHalihó!
Érdekelne pár gumiról vélemény:
- Panaracer Fire XC Pro
látott már maratont,xc versenyt,túrákat.sarat könnyen ledobálja

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2006. April 04. - 10:52

Posted 2006. April 04. - 02:16

mert használtam maxxist aztán meglepõdtem hogy egy gumi tapadni is tud.
Nedves-dzsendzsás talajhoz nagyon jó. Kõszeg maratonra kaptam kölcsön egy Minotaur-t és egy Wormdrive-ot Super-tacky keverékbõl. A sógorék tökéletes aszfaltján felfele hátranéztem, és majdnem eldõltem az ijedségtõl. Látszódott, ahogy hozzáragad a gumi az aszfalthoz. Komolyan, mint amikor lehúzol egy matricát, nyúltak a bütykök amikor elváltak tõle. De aztán az erdõben (nem sárban, csak olyan nedvesen) úgy tudtam ez 1.9es gumikkal lefele veretni (majd' 60psi-n), nem csúszott, még kanyarban sem. Azóta tudom, mért a Maxxis az egyik legjobb gyártó

Úgyhogy ajánlom mindnkinek spéciguminak csakerdõs versenyekre, nem száraz idõkre, mert akkor viszont kopik mint a mákostészta.
Posted 2006. April 04. - 00:18

Az a baj, hogy én már a "-" ponton nem tudnék túllépni. 680 g? Na az azért durva, még edzõguminak is. De a Panaracer-nek vannak könnyû gummái is, azok elég pengék.
Pengék, az nem kifejezés... Azon szerencsések közt voltam akik kaptak "tesztelésre" a legelsõ Cinder szállítmányból (asszem tavaly elõtt, de lehet hogy csak tavaly volt, és hajtogatósat kaptam, 1,95-öst)... Na az gumi... Csak kb 8ezer egy darab...-és az még drótos. De megéri... Az a gumi hihetetlen tulajdonságokkal bír terepen! és ennek ellenére valahogy tudsz vele haladni országúton is. Az összes gumi közül amit használtam életemben, ez volt a legjobb... (a csajok szerint viszont a bordázott "életstílusok"

A másik jó pana pedig sztem -nevét nemtom- az a vékony 1.75ös pöttyös mintás...! az is nagyon jó!
Posted 2006. April 03. - 14:13

Posted 2006. April 02. - 21:19

Posted 2006. April 02. - 21:14

enniy
ez sárgacsíkos.
Posted 2006. April 02. - 21:11

http://ebike.hu/term...22-tol-mtb/2179 akkor ennek nincs olyna csíka?
Sajna a WTB-im kezdenek elkopni, és olcsón szeretnék valamit. elõre és hátra is.
és fontos lenne ha ballonos lenne, mert szerintem szép, és hátul egy kicsit puhábbra rakom akkor még "rugózik" is

Posted 2006. April 02. - 21:09

a 60-asoknak van, a super tacky-knak nincs, ez a puha összetétel.
de én csak ajánlani tudom, hogy keress más márkát. speci, svalbe, mislen.
Posted 2006. April 02. - 21:08

Érdemes az erõsítettet venni? miért?
Posted 2006. March 31. - 21:02

Lassan megalapíthatjuk a Nobby Nic Barátikör-t,szépen hülyitjük egymást,én is
megrendeltem(még hétfõn)az ebike-n de sajnos még nem jött meg így Ricsi-bácsi még marad a hétvégére.Én írtam kérdésekkel tûzdelt mélt a svábli honlapjára és németes precizítással válaszoltak is.Ha gondoljátok,szedjük össze kérdéseinket és tegyük fel nekik.Írjatok minnél több véleményt,had oko
sodjunk!Elõre is köszönöm,mindenkinek jó hajtást a hétvégére!
Posted 2006. March 31. - 18:59

680g az iszonyat sok egy 1,8-as gumitól. Innentõl kezdve nem rúg labdába nálam, hiába ûberkirály a mitája.
Azért furi, hogy a Fire Pro-ból az überlegjobb is 500 gramm, ellenben az 1.8-as sárgumijuk 420...és az tényleg annyi, lemértem.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Posted 2006. March 31. - 18:13

amig úgy érzem tapad addig nem, de ez majd csak terepen derül ki.....tartok tõle kissé vissza fogna a túlzott kapaszkódó képesség
mindenesetre nagy baj nem lehet, ha a ghost - ra is fordítva pakolták fel...mindenesetre elõl megpróbálom a fordítást....
Én próbálgattam terepen - sár is volt - szerintem igen jól tapad a javasolt irányba felrakva. Amúgy szerintem a Schwalbe azért az általa megjelölt irányt ajánlja, mert hátul jobban számít a gördülési ellenállás mint elõl, és a NN így is jól tapad. Elõl viszont a jobb irányítás érdekében nem árt ha jobban "harap".
De próbáld ki bátran fordítva, aztán számolj be, hogy milyen! :-)
Posted 2006. March 31. - 17:51

amig úgy érzem tapad addig nem, de ez majd csak terepen derül ki.....tartok tõle kissé vissza fogna a túlzott kapaszkódó képességEzen én is elgondolkoztam egy pillanatig, amikor felraktam. De aztán azt gondoltam, a Schwalbe csak tudja...
![]()
Egy próbát megér megfordítani, ha úgy érzed. Mondjuk nekem használat közben ez nem fordult meg többet a fejemben.
A hátsón nem akarsz fordítani?

mindenesetre nagy baj nem lehet, ha a ghost - ra is fordítva pakolták fel...mindenesetre elõl megpróbálom a fordítást....
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. March 31. - 17:47

érdekes 1ébként mert ha a gyári nyilazás szerint rakod fel az pont fordított mint amit a mintázat alapján logikusnak gondolnál....szal az elsõnél adnak az oldalminták
v
v ilesmi mintázatot, hátul meg ilyet.....: ^
mindenesetre az elsõ néhány tiz km után úgy gondolom én +fordítom az elsõ keréken..../egyébként a ghost amr 9000-es reklámfotóján fordítva van - úgy látszik nekik is úgy tetszik jobban/
Ezen én is elgondolkoztam egy pillanatig, amikor felraktam. De aztán azt gondoltam, a Schwalbe csak tudja...

Egy próbát megér megfordítani, ha úgy érzed. Mondjuk nekem használat közben ez nem fordult meg többet a fejemben.
A hátsón nem akarsz fordítani?
Posted 2006. March 31. - 16:10

Posted 2006. March 31. - 16:07

GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás