És a Michelin-t ki is hagytam.
Mellesleg elérhetõ a Panaracer? Most Vredestein-em van, de az inkább laza, sáros talajra, és nem komoly sárba való.
A külsõmet durván kivágta valami, mit csináljak vele, hogy ne szakadjon tovább.
no megvolt az elsõ ust szerelésem...../+fordítottam elõl a nobby nicet/
háát sztem 3 kéz kell hozzá, valamint eltörtem 2 masszívnak tartott fajta gumileszedõt.......
a kihasadt külsõ meg sztem kuka, barkácsolás nélkül....
Megértem h azt mondod nem teljesen lesz tökéletes, de azért a végletekig se menjünk már el h az emberke haláláról beszélgetünk egy ilyen dolog miatt.
Amit írtam az egy kipróbált módszer, TÖKÉLETESEN müködik és a srác még mindig él. És mivel ez egy DH keró volt, azt se mondhatod h nem kapott terhelést a piacig és szerencséje volt.
Nem is akarok én vitatkozni...úgy van ahogy írták...mi csak alternatívákat adunk, mindenkinek saját felelõsége ezeket kipróbálni.Ahogy a bájkmag tunning-cikkekbe is feltüntetik ezt!
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!
Ezzel vitatkoznék. Szerintem az ember egészsége többet ér, mint akár egy új 8000 forintos külsõ.
X.
Hmmm...
Szoval van egy külsõje, amin van egy szakadás (akármekkora, pontosabban fogalmunk sincs mekkora). Majd javasolgatunk itt barkácsmódszereket. Mondjuk emberünk fogja magát, megvarrja, plusz belülrõl ragaszt még rá egy foltot is. Ottfon felfújja a kereket, örül, mert tök jól mûködik. Esetleg elindul, és örül neki, mert teljesen jól mûködik. És esetleg 5 nap múlva egy köves lefelén a gumi megadja magát (esetleg közúton, az autók között) és kap egy durrdefektet.
Ahogy észrevettem, nem az volt a kérdése, hogy _ideiglenesen_, arra az 5 kilcsire, amíg odaér a bringaboltig, mivel javítsa meg, hanem tartósan akarja használni. És arra én nem javasolnám.
Az én véleményem az, hogy én a bringámra gyakran az életemet, egészségemet bízom. És fölöslegesen, sérült vagy sérülésgyanús alkatrésszel nem kockáztatok fölöslegesen.
Szoval: mit értettem félre?
X.
Sztem félreértelmezted a mondanivalót...
Ezzel vitatkoznék. Szerintem az ember egészsége többet ér, mint akár egy új 8000 forintos külsõ.
X.
Sokat nem veszthetsz!