Hmmm...
Szoval van egy külsõje, amin van egy szakadás (akármekkora, pontosabban fogalmunk sincs mekkora). Majd javasolgatunk itt barkácsmódszereket. Mondjuk emberünk fogja magát, megvarrja, plusz belülrõl ragaszt még rá egy foltot is. Ottfon felfújja a kereket, örül, mert tök jól mûködik. Esetleg elindul, és örül neki, mert teljesen jól mûködik. És esetleg 5 nap múlva egy köves lefelén a gumi megadja magát (esetleg közúton, az autók között) és kap egy durrdefektet.
Ahogy észrevettem, nem az volt a kérdése, hogy _ideiglenesen_, arra az 5 kilcsire, amíg odaér a bringaboltig, mivel javítsa meg, hanem tartósan akarja használni. És arra én nem javasolnám.
Az én véleményem az, hogy én a bringámra gyakran az életemet, egészségemet bízom. És fölöslegesen, sérült vagy sérülésgyanús alkatrésszel nem kockáztatok fölöslegesen.
Szoval: mit értettem félre?
X.
Én sem azt mondtam hogy ragassza meg és menjen vele dh-zni... de mivel nem látjuk mirõl van szó, javasoltunk valamit. õ megpróbálja amit mondtunk. -ha valaki kerékpározik, akkor valamennyi mûszaki érzéke van szerintem, eltudja dönteni hogy az most konkrétan azon a szakadáson használ-e vagy nem használ. tény és való hogy nem lesz soha olyan biztonságos mint ami nincs megsértve. te azt mondod hogy biztonság. Én is azt mondom, ezért dobom ki ha elõfordul ilyen... Csak mivel a szervízbe ahol dolgozgatok bejönnek oszt mondják hogy jó lesz még az a gyereknek, nem lesz baj, oszt az istennek se tudod meggyõzni az az igazán fasza. Itt meg kérdeztek, adtunk alternatívát, meg akadt radikálisan elutasító válasz is, lehet válastani, legalábbis a fórum ezért van, sztem...
Amugy teljesen igazad van, de én ugy értettem hogy a sokat nem vesztés azt jelenti hogy amugy is "szar", csak jobb lehet... Én így értettem, de ezen nem veszünk össze...!